Wedkantoren: Arsenal licht favoriet in EFL Cup match tegen ‘Belgisch’ Leicester

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 september 2020     1 REACTIE

De EFL Cup is nog maar net begonnen aan haar nieuwe seizoen, maar deze woensdag treffen Leicester City en Arsenal elkaar al aan. Onze landgenoten Dennis Praet, Youri Tielemans en Timothy Castagne nemen het met hun Leicester op tegen The Gunners. Denkt u te weten welke ploeg deze speelronde van de EFL Cup wint? Profiteer dan mee van de straffe odds bij de Belgische wedkantoren en voorspel de match vandaag alvast via VoetbalGokken.be!

Brendan Rodgers: “Zien te winnen van Arsenal”

Beide teams waren niet blij elkaar al vroeg in het seizoen van de Caraboa Cup geloot te hebben. Voor voetballiefhebbers is dit een fantastische kraker, maar de coaches zijn er niet gelukkig mee. Echter zit er niets anders op en moet er woensdag gestreden worden voor de volgende ronde van de EFL Cup. Leicester City coach Brendan Rodgers: “Er zit niets anders op. We moeten ‘gewoon’ zien te winnen van Arsenal”, zegt de trainer.

Leicester City wint de wedstrijd
2.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
Arsenal wint de wedstrijd
2.42

“Mijn spelers zijn gemotiveerd”

Onze landgenoten Timonthy Castagne, Dennis Praet en Youri Tielemans deden goede zaken in de voorbije twee matches. Die resultaten geven manager Rogers dan ook hoop voor het treffen met Arsenal. “De spelers hebben een goede motivatie, ze hebben zeven doelpunten gescoord in twee matches en dat laat zien dat we klaar zijn om tegen ploegen als Arsenal te spelen. We willen het team ontwikkelen en de ervaringen van vorig seizoen, zowel in de competitie als in de beker, zullen ons echt verrijken”, aldus een tevreden Rodgers.

Mikel Arteta: “Ver geraken in EFL Cup”

Ook Arsenal coach Mikel Arteta was niet blij met deze kraker in de EFL Cup, maar maakt zijn team paraat voor de match op verplaatsing bij The Foxes. “Laten we er een beetje van genieten bij Leicester. De match proberen te winnen van Leicester en laten we eens kijken hoe ver we het kunnen geraken in deze EFL Cup uitgave”, zegt Arteta.

“Sommige spelers zijn ook nog niet 100% fit”

Arsenal ging het begin van dit nieuwe voetbalseizoen meteen goed van start, maar dat geeft volgens Arteta geen garantie op de match in Leicester. “We proberen ons als team te verbeteren. We hadden een supermini-voorseizoen en we zijn nog een aantal dingen aan het aanpassen en sommige spelers zijn ook nog niet 100% fit. Maar het is geweldig om het seizoen te beginnen met het winnen van duels”, zegt Arteta.

Statistieken

In dit EFL Cups -seizoen zijn er nog maar twee speelronden afgewerkt. Leicester City en Arsenal stromen in de derde speelronde in. Voorbije seizoen won Manchester City de trofee van de Caraboa Cup. Aston Villa was toen de tegenstander van The Cityzens die de ploeg met 1-2 werden verslagen.

Head 2 Head

Leicester City en Arsenal troffen elkaar voor het laatst in de Premier League. Ruim twee maanden geleden werd het bij Arsenal thuis 1-1 gelijkspel. Het laatste duel in King Power Stadion was in november voorbije jaar. Leicester City was toen met 2-0 te sterk voor The Gunners. Arsenal won voor het laatst in Leicester ruim vijf jaar geleden. In september 2015 werd het 2-5 voor de ploeg uit Londen.

Huidige vorm Leicester City

De week ging goed van start voor de ploeg van trainer Rodgers. In eigen huis werd Burnley met 4-2 verslagen in de Premier League. Een week eerder wisten The Foxes al te zegevieren bij West Brom met 0-3.

Huidige vorm Arsenal

Ook Arsenal wist de eerste twee speelrondes van de Premier League in zeges om te zetten. De ploeg van trainer Arteta won voorbije zaterdag met 2-1 van West Ham United en een week eerder werd Fullham met 0-3 aan de zegekar geknoopt.

Lappenmand

Beide ploeg hebben lang niet al hun spelers fit voor de EFL Cup match van woensdagavond. Leicester City kan niet beschikken over een drietal verdedigers Ricardo Pereira (gescheurde kruisband), Filip Benkovic (heupblessure) en Wes Morgan (hamstringblessure).

Ook Arsenal kampt met een overvolle lappenmand. Gabriel Martinelli (knieblessure), Pablo Mari (enkelblessure), Metteo Guendouzi (trainingsachterstand), Mesut Ozil (rugproblemen) en Shkodran Mustafi (knieblessure) zijn niet beschikbaar voor de match tegen Arsenal.

Prognose

Wij voorspellen bij de bookmakers een 2-2 gelijkspel, maar er moet een winnaar van het veld stappen en dat wordt volgens ons Leicester City. Check de onderstaande, gemiddelde quoteringen om een indicatie te krijgen van de odds die de Belgische wedkatoren hanteren van de diverse uitslagen van deze Engelse  bekermatch

Quoteringen Leicester City – Arsenal

De quoteringen zijn gelijkwaardig ingedeeld voor de match tussen Leicester en Arsenal. De hoogste odd kunt u verwachten bij een gelijkspel: x 3.25 keer de inleg is daar de gemiddelde quotering van.

Voor een overwinning van Leicester City wordt gemiddeld x 2.80 keer uw inleg uitbetaald door de bookmakers. Verwacht u dat The Gunners zegevieren? Speel dan op winst van Arsenal en ontvang uw inleg x 2.42 keer retour als de Londense ploeg Leicester City verslaat.

De EFL Cup match Leicester City – Arsenal wordt gespeeld op woensdag 23 september om 20:45 uur in het King Power Stadion te Leicester. Krijgen onze landgenoten de zege te pakken of is Arsenal te sterk voor de ploeg uit Leicester? Word ook winnaar en speel mee via VoetbalGokken.be op uw favoriete ploeg.


Reacties

heldenv...
23 september 2020

Ik heb mijn wedstrijdformulier ingevuld met winst van Arsenal

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN