Straffe pre-odds EFL Cup finale Chelsea – Liverpool

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 februari 2022     0 REACTIES

Deze zondag wordt in het Wembley Stadion te Londen de finale van de EFL Cup gespeeld. Dit seizoen is de eindstrijd met Chelsea en Liverpool een echte top affiche waar de Belgische wedkantoren ferme pre-odds tegenover zetten. Vul dan de correcte uitslag  in en win straffe pre-odds bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Thomas Tuchel: “Liverpool ziet er heel sterk uit”

De finale van de EFL Cup of Carabao Cup zoals het bekertoernooi ook vaak genoemd wordt, staat gepland voor deze zondag. Chelsea-trainer Thomas Tuchel schat de kansen van zijn ploeg om The Reds te overwinnen niet te hoog in: “Liverpool ziet er heel sterk uit. Het is wat het is. Ze hebben een enorme sterke spelerskern en de selectie is deze winter alleen maar sterker geworden”, legt de Duitse coach uit in zijn persconferentie.

“Ploeg nodig om tegen Liverpool te vechten”

Chelsea speelde dit kalenderjaar al veel wedstrijden en dat begint de ploeg van coach Tuchel te voelen. Er zijn wat sterkhouders geblesseerd en dus hoopt coach Tuchel dat zijn team opgewassen is tegen Liverpool. “We hebben een aantal spelers met lichte blessures. We hebben alle dagen nodig om te herstellen, we hebben een ploeg nodig om tegen Liverpool te vechten”, aldus coach Tuchel die waarschijnlijk een beroep zal doen op Rode Duivel Romelu Lukaku.

Jurgen Klopp: “Gefocust blijven voor finale Chelsea”

Liverpool-coach Jurgen Klopp heeft vooral veel goesting in de finale tegen Chelsea. “Dit is een interessante periode van het seizoen. We hebben de finale van de Carabao Cup tegen Chelsea, dan de achtste finales van de FA Cup en dan de Premier League match tegen West Ham. Wij hebben er goesting in. We moeten gewoon heel gefocust blijven en meegaan met alles wat we hebben”, zegt de trainer van Liverpool in zijn persconferentie.

“We willen dolgraag naar de finale”

Ook Liverpool is net als Chelsea nog op veel fronten actief, maar voor coach Klopp is de finale van de EFL Cup niet minder belangrijk. “We wilden dolgraag naar de finale, nu is het ook nog Chelsea waar we tegen zullen spelen. Een prachtige affiche. We hebben een goed voetballende ploeg. Daarmee kunnen we zondag een succesvol voetbalteam zijn”, besluit de oefenmeester van The Reds.

Statistieken

De laatste zes seizoenen is de trofee van de EFL Cup telkens naar Manchester gegaan. Manchester City won de EFL Cup tussen 2018 tot 2021 viermaal. In 2017 ging de prijs naar Manchester United, maar in 2016 pakte The Cityzens de trofee ook al. Chelsea won de finale in 2015 met 2-0 van Tottenham. Liverpool mocht de beker voor de laatste keer in 2012 in de prijzenkast plaatsen.

Head 2 Head

Chelsea en Liverpool speelden voor de laatste keer op 2 januari van dit kalenderjaar tegen elkander. In dat Premier League duel waren beide teams aan elkander gewaagd. Het werd met 2-2 een gelijkspel op Stamford Bridge. Het laatste duel in Liverpool was op 28 augustus en ook toen werd het met 1-1 een gelijkspel in het Anfield Stadion.

Huidige vorm Chelsea

In de halve finale van de EFL Cup versloeg The Blues Tottenham Hotspur met 2-0 in de heenmatch en 0-1 in de terugmatch.

Voorbije week speelde Chelsea zonder onze landgenoot Romelu Luka de Champions League match tegen OSC Lille. Chelsea zegevierde in eigen huis met 2-0 van de Franse ploeg.

Huidige vorm Liverpool

Liverpool rekende in de halve finale van de EFL Cup af met Arsenal. In Liverpool werd het met 0-0 een gelijkspel, maar in Londen versloeg de ploeg van coach Klopp The Gunners met 0-2.

De ploeg uit Liverpool heeft dit kalenderjaar nog niet eenmaal verloren. Zo werd twee weken terug Inter Milan in de Champions League verslagen met 0-2. In de laatste Premier League duels moesten Norwich City FC (3-1) en Leeds United FC (6-0) het afleggen tegen The Reds.

Lappenmand

Chelsea speelt zondag zonder Ben Chilwell, Reece James en Callum Hudson-Odoi. Dit drietal is sowieso voor zondag niet inzetbaar door kwetsuren die niet op tijd hersteld zijn.

Liverpool speelt zonder de geblesseerde Jota Diogo en Roberto Firmino.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren hebben geen favoriet voor de finale van de Carabao Cup, maar wij voorspellen dat Liverpool met een 1-2 zege de trofee wint. Wat is uw voorspelling voor de finale van de EFL Cup?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze top affiche in dit Engelse bekertoernooi.

Quoteringen Chelsea – Liverpool

De Belgische wedkantoren maken deze finale van de EFL Cup nog wat spannender. De bookmakers hebben torenhoge pre-odds genoteerd in het 1X2 spelsysteem. Een hoge quotering staat er voor u klaar bij een zege van Chelsea. De bookmakers keren al x3.30 keer uw speelbedrag uit als The Blues de beker winnen.

Ook bij een gelijkspel binnen de reguliere speeltijd staat een straffe odd van x3.30 keer uw speelbedrag voor u gereed.

Mocht Liverpool deze finale winnen, dan keren de online wedkantoren op VoetbalGokken.be gemiddeld x2.25 keer uw speelbedrag uit.

De finale van de Carabao Cup Chelsea – Liverpool wordt gespeeld op zondag 27 februari om 17:30 uur in het Wembley Stadion te Londen. Vul uw voorspellingen in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be voor hoge pre-odds en straffe bookmakersdeals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN