Straffe odds bij EFL Cup finale Manchester City vs Tottenham Hotspur

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 april 2021     1 REACTIE

Deze zondag wordt de finale van de EFL Cup gespeeld in het Wembley Stadion te Londen. De Engelse bekerfinalisten zijn Manchester City en Tottenham Hotspur die op neutraal terrein met een beperkt aantal toeschouwers gaan uitmaken welke ploeg de finale van de Carabao Cup wint. Gaat u de strafste odds scoren via VoetblGokken.be tijdens de EFL Cup finale 2021? 

Josep Guardiola: “Vertrouwen in winst in League Cup”

Manchester City werd voorbije weekeinde uitgeschakeld in de halve eindstrijd van de FA Cup en won voorbije woensdag nipt van Aston Villa. Toch heeft Manchester City-trainer Josep Guardiola alle vertrouwen in zijn team voor de ontmoeting met Tottenham Hotspur. “Ik ken mijn spelers. Ze hebben alles erin gestopt. Op basis daarvan is het vertrouwen voor winst in de League Cup van zondag erg groot.”

Manchester City wint de wedstrijd
1.51
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.20
Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
5.55

“Scheffen gaat op zeker spelen”

In het andere Engelse bekertoernooi, de FA Cup tegen Chelsea, deed Guardiola een beroep op doelman Scheffen. De coach is dat voor de finale met Tottenham opnieuw van plan ondanks dat de Amerikaanse sluitpost een doelpunt van Chelsea erdoor liet. “Ja, hij gaat zeker de finale van League Cup spelen”, zei de Spanjaard vastberaden aan het slot van de persco over de komende League Cup finale.

Tottenham Interim-coach Mason: “Met goed gevoel richting finale”

Interim-coach Ryan Mason kreeg na het ontslag van coach José Mourinho als taak om de rest van het seizoen The Spurs vanaf de zijlijn te begeleiden. Met de EFL Cup finale op het programma wordt de 29-jarige coach voor de leeuwen gegooid. Voorbije woensdag boekte Mason als coach van The Spurs zijn eerste overwinning. Tegen Southampton werd het 2-1 i Londen. “Als je in een grote wedstrijd als zondag gaat, is het altijd ideaal om er met een overwinning in te gaan. Zo gaan we met een goed gevoel richting de finale”, aldus de T1 van Tottenham in zijn voorbeschouwing.

“Zondag zelfde inspanning leveren”

De interim-coach verwacht dat zijn team zondag met dezelfde mentaliteit aan de finale zal beginnen. “Ik denkt dat de manier waarop we de wedstrijd wonnen veel zegt over de groep, het geloof, de inzet, de energie die het in de tweede helft had. Ik ben erg trots op de groep en hoop dat zij zondag dezelfde inspanning kunnen leveren”, besluit interim-coach Mason zijn bespiegeling vooraf.

Statistieken

Manchester City speelde in de halve eindstrijd van dit bekertoernooi tegen stadsgenoot Manchester United. The Cityzens zegevierde met 0-2 van United. Ook Everton werd in de kwartfinale met 0-2 verslagen.

Tottenham Hotspur kreeg in de achtste finales al een sterke tegenstander voorgeschoteld. De ploeg van de inmiddels ontslagen coach Mourinho nam het op tegen stadsgenoot Chelsea. The Spurs zegevierde met 2-1 en trof daarna Stoke City in de achtste finale. Tottenham versloeg Stoke City vervolgens met 1-3. In de halve finale was Brentford de tegenstrever voor The Spurs die wel gewoon met 2-0 wonnen in Londen.

Head 2 Head

Manchester City en Tottenham Hotspur speelde op 13 februari van dit kalenderjaar voor een voorlopig laatste maal tegen elkaar. City won in eigen huis de competitiewedstrijd met 3-0 van Tottenham. Voorbije november speelde The Spurs voor het laatst thuis tegen City. In het Londense Tottenham Hotspur Stadion werd het 2-0 voor de huidige nummer zeven van de Premier League.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City wist voorbije zaterdag de halve finale van de FA Cup tegen Chelsea niet naar zich toe te trekken. Namens The Blues scoorde Hakim Ziyech het enige doelpunt van de match: 1-0. Voorbije woensdag speelde Manchester City als koploper van de Premier League tegen Aston Villa en dit keer wisten The Cityzens wel te winnen: 1-2.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Als coach van Tottenham was voor Mourinho de match op verplaatsing bij Everton zijn laatste in dienst van de Londense formatie. Voorbije weekeinde werd het 2-2 bij de ploeg uit Liverpool. Voorbije woensdag werd er met interim-trainer Ryan Mason meteen met 2-1 gewonnen van Southampton. Tottenham staat in de Premier League op de zesde plek.

Lappenmand

Manchester City verwacht de finale met een geheel fitte selectie aan te vangen als zijn er wel wat verontrustende berichten dat The Cityzens het wellicht zonder Rode Duivel Kevin de Bruyne zouden moeten doen. Onze landgenoot kampt met een blessure en is volgens bronnen binnen de club onzeker voor zondag.

Voor Tottenham Hotspur is het nog de vraag of de ploeg in de EFL Cup finale over Harry Kane kan beschikken. De aanvaller liep in de match tegen Everton een enkelblessure op. Ben Davies en Matt Doherty zijn er door kwetsuren zeker niet bij.

Prognose

Beide elftallen missen wellicht dus hun sterkhouder. Onze wedtip is 2-1 voor Manchester City. Onderstaand odds-overzicht geeft u een beeld van de gemiddelde quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor de finale van de EFL Cup.

Quoteringen Manchester City – Tottenham Hotspur

De hoogste pre-odd in het 1X2 spelsysteem voor de EFL Cup finale wordt uitgekeerd als Tottenham Hotspur zegeviert. Gemiddeld ontvangt u x 5.55 keer uw inleg uit als The Spurs met Rode Duivel Toby Alderweireld in de gelden wint.

Een gelijkspel betekent met x 4.20 keer uw inleg ook een flinke bonus. Gaan The Cityzens zegevieren? De bookmakers keren gemiddeld x 1.51 keer uw speelbedrag op winst van City uit als de ploeg uit Manchester ook werkelijk de finale wint.

De EFL Cup finale Manchester City – Tottenham Hotspur wordt gespeeld op zondag 25 april om 17:30 uur in het Wembley Stadion te Londen waar een beperkt aantal toeschouwers aanwezig mag zijn. Welke Rode Duivel zegeviert met zijn team in de finale van de Carabao Cup? Laat het VoetbalGokken.be vandaag nog weten, voorspel de match en ontvang de hoogste odds!


Reacties

teamspeler
23 april 2021

Manchester City gaat deze bekerprijs wel veroveren!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN