Hoge odds voor EFL Cup achtste finale match West Ham United vs Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 oktober 2021     0 REACTIES

Deze week wordt in Engeland de achtste finales van de EFL Cup gespeeld. Een mooie affiche is de ontmoeting tussen West Ham United en Manchester City. De ploegen treffen elkaar in het Olympic Stadion te Londen. De Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be schalen de quoteringen hoog in voor deze Engelse bekermatch. Speelt u mee?

David Moyes: “Manchester City match is een grote afspraak”

Titelhouder van de EFL Cup of Carabao Cup Manchester City, komt woensdagavond op bezoek bij West Ham United in de vierde ronde van de Engelse beker. West Ham United-coach David Moyes geniet van een nieuwe kans om zichzelf en zijn spelers te testen tegen City. “We hebben met Manchester City een grote wedstrijd op het programma staan. Daarna spelen we op verplaatsing bij Aston Villa en Genk. We gaan ons voorbereiden en kijken of we de match tegen Manchester City ook kunnen winnen”, zegt trainer Moyes.

“Verdedigend en aanvallend sterker”

Coach Moyes voorspelt een match waarin zijn team kansen zal creëren om Manchester City te kunnen verslaan. “We hebben de jongste weken veel matches gewonnen, maar we zullen dit seizoen nog veel wedstrijden moeten winnen. We hopen tegen Manchester City weer een opwindende match te spelen. Ik denk wel dat we verdedigend en aanvallend sterker zijn geworden”, aldus coach Moyes.

Josep Guardiola: “West Ham is geen makkelijke match”

Manchester City speelt dit weekeinde tegen Crystal Palace, komende week tegen Club Brugge, maar eerst wordt de Carabao Cup match tegen West Ham United gespeeld. Volgend trainer Josep Guardiola wordt dat nog niet zo simpel. “We weten tegen welke ploeg we het gaan opnemen – West Ham United  – dus het is geen gemakkelijke. Tegelijkertijd gaan we ons voorbereiden om te proberen de wedstrijd te winnen zoals we in elke wedstrijd in elke competitie doen. We spelen woensdag dus we zullen maandag en dinsdag op de training zien welke spelers er dan spelen”, zo vertelt coach Guardiola op de EFL Cup persconferentie.

“West Ham is een sterke ploeg”

Manchester City staat in de Premier League op de derde plaats en dat is net een plekje hoger dan de tegenstanders in Londen. Coach Guardiola weet hoe goed The Hammers momenteel in vorm zijn. “Ze doen mee in de top vier van de competitie en spelen Europees ook heel goed. Dat laat wel zien hoe sterk ze zijn”, zegt de trainer van Rode Duivel Kevin De Bruyne in zijn vooruitblik op de bekermatch.

Statistieken

West Ham United wist in de zestiende finale Manchester United uit te schakelen met 0-1. De ploeg uit Manchester was voor het team van coach Moyes de eerste tegenstander dit seizoen in de EFL Cup. Manchester City versloeg Wycambe Wanderers FC met 6-1 in eigen Etihad Stadion. De ploeg uit de League One had geen schijn van kans op bezoek bij de ploeg van coach Guardiola.

Head 2 Head

West Ham United speelde precies een jaar geleden voor de laatste keer tegen Manchester City. Dit betrof toen een match in de Jupiler Pro League. Die match werd een gelijkspel 1-1. In 2019 kwamen The Cityzens met 0-5 winnen in het Olympic Stadion. De laatste keer dat West Ham United de ploeg uit Manchester versloeg in eigen stadion was in oktober 2014. Zeven jaar gelden werd het 2-1 in Londen. In datzelfde jaar speelden de teams ook tegen elkaar in de EFL Cup. Manchester City versloeg West Ham tweemaal 6-0 in Manchester en 0-3 in Londen.

Huidige vorm West Ham United

Voorbije week was Racing Genk nog op bezoek bij West Ham United. De Genkies speelden de derde groepsmatch van de UEFA Europa League tegen de Engelse ploeg die met 3-0 won van Genk. Vervolgens werd ook de Premier League match tegen stadsgenoot Tottenham Hotspur gewonnen met 1-0. The Hammers staan op plek vier in de Engelse competitie.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City speelde voorbije week nog bij Club Brugge. Op Jan Breydel werd de derde groepsmatch van de Champions League gewonnen met 1-5. The Cityzens speelden vervolgens de Premier League match tegen Brighton. De ploeg van coach Guardiola zegevierde met 1-4 bij het team  Amex Stadion.

Lappenmand

West Ham United kan woensdag waarschijnlijk niet beschikken over Vladimir Coufal. De verdediger heeft een liesblessure. Alex Kral kan door ziekte ook niet tegen City aantreden.

Manchester City reist zonder Ferran Torres naar Londen. De rechtsbuitenspeler van City heeft een voetblessure. De achttienjarige aanvaller, Liam Delap, heeft een enkelblessure en blijft ook achter in Manchester.

Prognose

En dan de prognose voor West Ham United – Manchester City. Onze wedtip is een overwinning van Manchester City: 1-3. Wat is uw voorspelling voor deze achtste finale van de EFL Cup?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij West Ham United – Manchester City.

Quoteringen West Ham United vs. Manchester City

De quoteringen voor de achtste finales van de EFL Cup zijn zeer straf ingedeeld. In het 1X2 spelsysteem wordt voor deze match de hoogste odd uitgekeerd als West Ham wint. U kunt maximaal x5.85 keer het speelbedrag terugverdienen als The Hammers zegevieren.

Een gelijkspel is bij de Belgische wedkantoren goed voor een beloning van x4.35 keer uw speelbedrag. Een zege van Manchester City is goed voor een beloning van x1.48 keer uw wedbedrag.

De achtste finale van de EFL Cup West Ham United – Manchester City wordt gespeeld op woensdag 27 oktober 20:45 uur in het Olympic Stadion te Londen. Voorspel deze match en scoor de hoogste odds als uw voorspellingen uitkomen. Bij VoetbalGokken.be maakt u deals met de betrouwbaarste bookmakers.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN