Wedden op DFB Pokal finale: SC Freiburg – RB Leipzig

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 mei 2022     0 REACTIES

Dit weekeinde vindt in het Duitse Olympia Stadion te Berlijn de finale van de DFB Pokal plaats. In deze Duitse bekerfinale strijden SC Freiburg en RB Leipzig om deze trofee. De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds gereedstaan. Profiteer mee via VoetbalGokken.be en zet in op uw favoriet van de Duitse DFB Pokal finale.

Christian Streich: “Eerste keer beker winnen”

Voor FC Freiburg is het een bijzonder moment als het zaterdag de finale van de DFB Pokal tegen RB Leipzig speelt. Freiburg-coach Cristian Streich en zijn team hebben al een Europese voetbalticket binnen, maar met het winnen van de bekertoernooi zal het seizoen pas echt geslaagd zijn “Dat we ons voor Europees voetbal hebben geplaatst geeft al een geweldig gevoel, maar we kunnen nu ook voor het eerst in de clubhistorie de Duitse beker winnen”, zegt de coach van Freiburg in zijn persconferentie.

“Hoogst haalbare”

De coach wil dat zijn team nog eenmaal vol gas gaat in dit seizoen. “De mentaliteit van dit team is heel bijzonder, we hebben veel kracht getoond in de competitie én de beker. Het is inspirerend, ik wil mijn spelers daar van harte voor bedanken. Ons doel is het hoogst haalbare te bereiken en dat kan met dit fantastisch team”, aldus coach Streich.

Domenico Tedesco: “Dit seizoen eindelijk beker winnen”

De Duitse bekerfinale wordt sinds 1985 in Berlijn gehouden. Tweemaal wist RB Leipzig zover te komen, maar ook echt winnen zat er voor Die Roten Bullen niet in. RB Leipzig-coach Domenico Tedesco hoopt dat het dit keer eens meezit. “We staan voor de derde keer in de bekerfinale. Ook in 2019 en 2021 wisten we de eindstrijd te halen. Dit keer willen we de beker ook echt winnen”, vertelt de coach van RB Leipzig in zijn persconferentie.

“Levende legendes”

De coach verwacht zondag een helse strijd in Berlijn tegen SC Freiburg. “Het zal een zware wedstrijd worden tegen SC Freiburg, maar wij hebben veel vertrouwen in een goede afloop voor ons. Als we dit karwei goed weten af te maken worden we levende legendes in Leipzig en dat wil toch iedereen?”, besluit de oefenmeester van de voetbalclub uit Leipzig.

Statistieken

In de halve finale rekende SC Freiburg af met Hamburg SV door er met 1-3 van te zegevieren. In de kwartfinale werd VfL Bochum met 1-2 verslagen. In de achtste finales was de ploeg van coach Streich met 1-4 veel te sterk voor Hoffenheim.

RB Leipzig versloeg 1. FC Union Berlin met 2-1 in de halve finale. In de kwartfinale namen Die Roten Bullen het op tegen Hannover 96. De ploeg van coach Tedesco zegevierde ginds met 0-4. In de achtste finale werd Hansa Rostock met 2-0 overmeesterd.

Head 2 Head

Dit seizoen speelden RB Leipzig en SC Freiburg al tegen elkander in de Duitse Bundesliga. Tweemaal waren de teams aan elkander gewaagd. In de Red Bull Arena van Leipzig werd het voorbije maart 1-1 gelijkspel. In Freiburg werden de punten ook gedeeld bij een 1-1 puntendeling.

Huidige vorm FC Freiburg

FC Freiburg sloot de Bundesliga als zesde op de tabel af en daarmee is de ploeg van trainer Streich verzekerd van een ticket voor de UEFA Europa League groepsfase. De ploeg verloor de laatste matches van de competitie met 2-1 van Bayer Leverkusen en 1-4 van 1. FC Union Berlin. Eind april dateert de laatste gewonnen match van Freiburg. Toen werd Hoffenheim met 3-4 verslagen.

Huidige vorm RB Leipzig

RB Leipzig is op de nummer vier van de Bundesliga gestrand en heeft een ticket veroverd voor de Champions League. Voorbije weekeinde werd de laatste competitiematch van dit seizoen bij Armenia Bielefeld gespeeld. De ploeg van coach Tedesco kwam er niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een week eerder werd Augsburg met 4-0 verslagen.

Lappenmand

Freiburg speelt zonder de geblesseerde middenvelders Yannik Keitel, Kevin Schade en Noah Weisshaupt.

RB Leipzig kan voor de finale tegen Freiburg niet rekenen op Amadou Haidara. De middenvelder kampt met een knieblessure.

Prognose

En dan onze prognose voor de Duitse bekerfinale in Berlijn. We voorspellen een overwinning van RB Leipzig en vullen een 0-2 zege van de Die Roten Bullen in bij de Belgische wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor deze finale van de DFB Pokal?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen SC Freiburg – RB Leipzig

Bij de Belgische wedkantoren vonden we de hoogste pre-odds bij een zege van Freiburg. Gaat de ploeg van coach Streich voor de eerste keer in de clubhistorie de beker veroveren? Dan keren de bookmakers tot maximaal x 3.80 keer de inleg aan u uit.

In het 1X2 spelsysteem staat ook een straffe pre-odd ingedeeld bij een gelijkspel. U kunt tot maximaal x 3.50 keer de inleg scoren als er binnen de reguliere speeltijd nog geen winnaar zal zijn.

Een zege van cupfighter RB Leipzig in deze Duitse bekerfinale is bij de bookmakers een quotering tot maximaal x 1.95 keer uw speelbedrag waard.

De finale van de DFB Pokal 2021-2022 SC Freiburg – RB Leipzig wordt gespeeld op zaterdag 21 mei om 20:00 uur in het Olympia Stadion te Berlijn. Welke Bundesliga ploeg gaat de Duitse bekerfinale winnen? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN