Halve finale DFB Pokal: Bayern München – Eintracht Frankfurt

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 juni 2020     2 REACTIES

Deze week wordt de halve eindstrijd van de Duitse DFB Pokal gespeeld. Dinsdagavond barst de bekergeweld bij onze oostenburen al los met het duel tussen 1. FC Saarbrücken en Bayer 04 Leverkusen. Woensdagavond maken Bayern München en Eintracht Frankfurt wie de tweede ploeg wordt die naar de finale gaat. De Belgische wedkantoren hebben mooie odds klaarstaan. Doet u mee?

Hansi Flick: “Blij dat we thuis tegen Frankfurt spelen”

Bayern München draaft in de Bundesliga als een dolle door naar de titel en zet in de DFB Pokal de sporen daar een prijs ook al aardig. Er moet gewonnen worden van Eintracht Frankfurt om door te stoten naar de finale. Volgens Bayern München-trainer Hans-Dieter Flick is die klus niet zomaar geklaard. “We zijn blij dat we de halve finale tegen Eintracht Frankfurt thuis mogen spelen, want zij zijn op dit moment zeer ervaren in de beker”, stelt voormalig middenvelder vast.

Bayern München wint de wedstrijd
1.13
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
8.00
Eintracht Frankfurt wint de wedstrijd
14.75

“Een echt bekergevecht”

In het kalenderjaar 2018 won Frankfurt de bekerfinale van Bayern München en al was Flick toen geen trainer van de topploeg uit München, de coach is op zijn hoede voor een soortgelijke remonte. “Dit is een team met kwaliteit. Het wordt een echt bekergevecht, maar de finale is ons doel. Dat moge duidelijke zijn”, aldus Flick.

Adi Hütter: “We zijn de underdog”

Eintracht Frankfurt maakt zich paraat voor het treffen met Bayern München in de Allianz Arena. Frankfurt-trainer Adi Hütter weet dat dit een felbevochten match gaat worden en ziet zijn team in de underdog positie. “Er is geen twijfel mogelijk: dit is de moeilijkste ploeg die je kunt treffen in de halve finale. We zijn een absolute underdog”, aldus Hütter.

“Dromen van finale”

De trainer van Frankfurt tekent graag voor een zege zoals de finale in 2018 en verwacht dat zijn team woensdag alles zal geven. “We zullen niets weggeven en alles proberen om de verrassing te creëren om toch onze droom van de finale waar te maken”, aldus de vijftig jarige coach van Frankfurt.

Head 2 Head

De bekerfinale van 2018 is ook de laatste keer geweest dat deze ploegen elkaar in de DFB Pokal zijn tegen gekomen. Frankfurt won die finale met 1-3. In de Bundesliga zijn er daarna nog twee matches gespeeld in de Allianz Arena. Tweemaal was Bayern München te sterk voor de ploeg uit Frankfurt. Voorbije jaar werd het 5-1 en de match van ruim twee weken geleden werd een 5-2 zege van FC Hollywood

Statistieken

Voorafgaand aan de verplichte coronapauze schakelde Bayern München in de kwartfinale Schalke’04 uit door met 0-1 te winnen. In de ronde ervoor wist FC Hollywood al met 4-3 wist af te rekenen met TSG 1899 Hoffenheim. Eintracht Frankfurt bereikte de halve finale door Werder Bremen in de kwartfinales te overklassen. In eigen huis wist de ploeg van trainer Hütter met 2-0 te zegevieren. Een ronde eerder bekampten Eintracht Frankfurt het sterke RB Leipzig en kraaide victorie door met 3-1 te winnen.

Huidige vorm Bayern München

Bayern München speelt het ganse seizoen al de sterren van de hemel. Ook voorbije weekeinde werd er weer gewonnen. Dit keer was het (de andere bekerfinale kandidaat) Bayern 04 Leverkusen die de ploeg van Flick in de dertigste speelronde van de Bundesliga wist af te troeven. Met 2-4 wist Bayern te zegevieren in deze topmatch.

Huidige vorm Eintracht Frankfurt

Voor Eintracht Frankfurt is deze week minder goed van start gegaan. Er werd voorbije weekeinde met 0-2 verloren van 1. FSV Mainz 05. Dat viel behoorlijk rauw op het dak van Eintracht Frankfurt. Een week eerder werd er namelijk nog simpel gewonnen van Werder Bremen (0-3); dat net als Mainz onder aan de tabellen bungelt.

Lappenmand

Bayern München kan woensdagavond niet beschikken over Corentin Tolisso (enkelblessure) en Lars Lukas Mai (enkelgewricht problemen). Ook trainer Hütter moet een tweetal spelers door kwetsuren achterlaten in Frankfurt. Centrumspits Gonçalo Paciência (spier) en middenvelder Gelson Fernandes (kuit) zijn niet fit als het team woensdag naar München reist.

Prognose

Wij denken dat het lange tijd 0-0 blijft, maar uiteindelijk gaat Bayern München deze match over de streep trekken en staat daarmee het in de finale van de Duitse cup. Benieuwd naar de bijbehorende odds en slimme speltechnieken? Check de bookmakerspagina voor alle informatie die u nodig heeft om mee te spelen!

Quoteringen Bayern München – Eintracht Frankfurt

Volgens de Belgische wedkantoren heeft Bayern München de meeste kans om in de finale te komen. Mochten zij het helemaal mis hebben en Eintracht Frankfurt heeft wel degelijk wat in te brengen in deze match: dan wordt u spekkoper! De hoogste odd voor dit duel is x 14.75 keer uw inleg en wordt uitgekeerd als Eintracht Frankfurt winst.

In het 1X2 spelsysteem is een gelijkspel ook goed voor een straffe beloning: x 8.00 keer uw inleg. Een zege van Bayern München levert u x 1.13 keer het speelbedrag op.

De halve eindstrijd in de DFB Pokal tussen Bayern München – Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op woensdag 10 juni om 20:45 uur in de Allianz Arena. Welke ploeg zien we volgens u terug in de finale van de Duitse beker? Speel mee via voetbalgokken.be en pak die hoge odd!


Reacties

allesof...
10 juni 2020

Dit wordt een knaller!! Eintracht gaat er aan!

4 jaar geleden

tooskla...
10 juni 2020

Ik ga voor de hoogste odd. Wie niet waagt wie niet wint.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN