Zeer plezante odds bij een winnende voorspelling op de Coppa Libertadores finale 2021!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 januari 2021     2 REACTIES

Het wordt deze zaterdag niet alleen voetbal kijken voor ons, maar menig fan zal ook met een schuin oog de verrichtingen volgen van Palmeiras en Santos. Zij spelen die dag de Coppa Libertadores finale van 2021. Wie wint dit Braziliaanse onderonsje en wordt de primus van 2021? Laat uw voorspelling achter via VoetbalGokken.be en scoor de beste online Coppa-deals!

Abel Ferreira: “Concentreren op hoofdtaak: finale winnen”

SE Palmeiras-trainer Abel Ferreira en zijn team staan voor een belangrijke taak. Palmeiras is finalist van de Coppa Libertadores en trainer Ferreira wil die prijs maar wat graag winnen. “We moeten dezelfde dingen en dezelfde routines als voorheen ook in de finale blijven doen. We moeten alles opzij zetten wat er rondom ons gebeurt. Zaterdag moeten we ons concentreren op de enige hoofdtaak van dit ganse seizoen: de Coppa Libertadores finale winnen”, zegt trainer Ferreira aan het begin van zijn vooruitblik op het treffen met competitiegenoot Santos.

SE Palmeiras wint de wedstrijd
2.23
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.20
Santos FC wint de wedstrijd
3.05

“Winnen met teamwork en mentaliteit”

Trainer Ferreira vindt het een hele eer om als trainer van SE Palmeiras  deel te mogen nemen aan de finale. “Toen ik bij Palmeiras aankwam, heb ik geen titels beloofd. Het enige wat ik heb toegezegd te doen, is het teamwork en de winnende mentaliteit binnen de club vergroten. Dat is wat ik met mijn spelers doe en dat is wat we ook in de finale gaan doen”, stelt trainer Ferreira vast.

Santos-trainer Cuca: ”Palmeiras is ook een geweldige finalist”

Bij het Braziliaanse Santos FC kijkt men ook al dagen uit naar de finale tegen Palmeiras dat op neutraal terrein gehouden zal worden. Santos-trainer Cuca vindt het een hele eer dat er twee Braziliaanse ploegen in de finale staan. “Ik wil het Braziliaanse voetbal feliciteren. We zullen in Maracanã het Braziliaanse voetbal eren door de maat te nemen van Palmeiras, dat ook een geweldige finalist is”, zegt Cuca bij aanvang van de Coppa Libertadores persconferentie.

“Hopen op perfecte dag”

In de Braziliaanse competitie draait Santos mee in de middenmoot, maar dat is volgens de coach geen teken dat er zaterdag niet gewonnen kan worden door zijn team. “Zaterdag moeten we een perfecte dag hebben om kampioen te worden, maar we zullen alles proberen te doen tegen Palmeiras om dat doel te bereiken”, zo besluit Cuca zijn voorbeschouwing op het treffen met Palmeiras.

Statistieken

Deze Zuid-Amerikaanse finale van de Coppa Libertadores is te vergelijken met de UEFA Champions League finale in Europa. Dit voetbaltoernooi behoort zeker en vast tot de sterkste competities voor clubteams ter wereld. Titelverdediger CR Flamengo geraakt niet in de finale en zal dus haar titel niet verdedigen deze zaterdag.

Head 2 Head

Santos en Palmeiras speelden op 5 december vorig jaar nog tegen elkaar in de Braziliaanse competitie. In Estadio Vila Belmiro te Santos werd met 2-2 gelijkgespeeld. In de laatste ontmoetingen is geen van beide teams de sterkste gebleken. De teams zijn al tijden aan elkaar gewaagd.

Huidige vorm SE Palmeiras

Palmeiras versloeg in de kwartfinale strijd het Paraguayaanse Libertad met 3-0, nadat het ginds nog met 1-1 een gelijkspel moest slikken.

In de halve finale trof Palmeiras het Argentijnse River Plate en wist ook van deze ploeg met 0-3 te winnen, maar in de terugwedstrijd werd het nog spannend. De return werd met 0-2 verloren, maar de marge was groot genoeg om in de finale te geraken.

Huidige vorm Santos FC

Santos maakte het ook spannend voor zichzelf. In de kwartfinales wist het tegen Gremio nog 1-1 te spelen. De tegenstrever verloor uiteindelijk de terugwedstrijd bij Santos met 4-1 waardoor Santos de hoofdvogel schoot!

In de halve finale werd Santos gekoppeld aan het Argentijnse Boca Juniors. In het eerste duel tegen deze legendarische club – waar Maradonna nog speelde – werd met 1-1 gelijkgespeeld, maar Santos wist zich in de return alsnog te verzekeren van een finaleticket: 3-0 winst!

Lappenmand

SE Palmeiras-trainer Ferreira kan in de finale niet beschikken over sterkhouders Alanzinho (gebroken been), Felipe Melo (enkelblessure) en Wesley (meniscusblessure) als zaterdag de finale gespeeld gaat worden.

Ook voor Santos-trainer Cuca valt er nog een puzzel te leggen. Hij kan niet beschikken over Carlos Sanchez (gescheurde kruisband), Ranie (blessure) en Aliso (gezondheidsklachten) die geblesseerd achterblijven in Palmeiras.

Prognose

Deze Coppa Libertadores finalewedstrijd eindigt volgens ons in 0-3 voor Santos. Een straffe uitslag, die goed is voor ferme odds! Denkt u dit ook of heeft u een andere voorgevoel? Laat uw voetbalkennis spreken en scoor een fraaie winstbonus met een correcte voorspelling!

Quoteringen SE Palmeiras – Santos FC

Bij een aanzienlijk aantal wedkantoren is Palmeiras de favoriet voor deze finale. Als zij ook echt de primus worden,  ontvangt u met x 2,23 keer uw inleg een verdubbeling van het wedbedrag!

Mocht Santos winnen dan schieten de quoteringen de lucht in. Uw inleg wordt x 3,05 keer meer waard als uw voorspelling de winnende is!

Ook bij een draw hebben de bookmakers ferme odds klaarstaan. U ontvangt gemiddeld x 3,20 keer de inleg terug als er na de reguliere speeltijd geen verschil is gemaakt door Palmeiras noch Santos.

De finale van de Coppa Libertadores SE Palmeiras – Santos FC wordt gespeeld op zaterdag 30 januari om 21:00 uur (Belgische tijd). Wilt u een bonus winnen met een correcte voorspelling op de finale van de Coppa Libertadores 2021? Speel dan mee met VoetbalGokken.be en scoor uw winnende weddenschap!


Reacties

teamspeler
29 januari 2021

Leuk! Gokken op Braziliaanse teams in de Libertadores. Denk dat Palmeiras de beste papieren heeft

3 jaar geleden

riesjart
30 januari 2021

Alles op een zege van Santos!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN