Wie wint de eerste halve finale in de Coppa Italia: Inter Milan versus Juventus

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 januari 2021     3 REACTIES

Komende dinsdag spelen Inter Milan en Juventus de heenmatch in de halve eindstrijd van de Coppa Italia 2020 – 2021. Inter mist hierbij zijn topscorer Romelu Lukaku. De Rode Duivel wordt door de profliga geschorst wegens “ongepast gedrag in de kwartfinale wedstrijd tegen AC Milaan”, waarbij hij zijn 2e gele kaart in de beker pakte. Gaat Inter het alsnog redden of profiteert Juventus?

Antonio Conte: “Juventus niet favoriet, maar wel richtpunt”

Bij Internazionale Milan zwaait Antonio Conte al een tijdje de scepter. Conte is ervan overtuigd dat zijn elftal de finale kan halen, maar zet Juventus neer als de te kloppen ploeg: “Het is onvermijdelijk: Juventus is voor alles en iedereen een richtpunt, aangezien ze de laatste jaren volledig domineren in Italië. Ik wil geen favoriet aanwijzen, we moeten simpelweg respect hebben voor een ploeg die al negen jaar alles wint.”

Internazionale Milan wint de wedstrijd
2.30
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Juventus wint de wedstrijd
2.85

“We komen in de buurt”

Wel denkt Conte dat Inter de mogelijkheden heeft om steeds dichter richting Juventus te kruipen. ‘Geen enkel team in Italië kan zeggen dat ze het gat met Juventus hebben gedicht, maar we komen in de buurt.”

Andrea Pirlo: “Veel enthousiasme voor bekerduel tegen Inter”

Voor Juventus-coach Andrea Pirlo is het duidelijk: Juventus zal zich beter tonen dan in de Serie A wedstrijd van twee weken geleden, waarin het met 2-0 kansloos verloor van Inter: “Ik merk veel enthousiasme in de groep voor het bekerduel tegen Inter Milan. We willen absoluut tonen dat wij niet het elftal zijn dat twee weken geleden kansloos verloor in Milaan.”

“Een fascinerende match”

“Milan-Juventus is altijd een fascinerende match geweest voor spelers en ook als coach zal ik dat zo ervaren. We zullen ons best doen, maar ik vind deze wedstrijd niet bepalend voor de rest van het seizoen”, aldus de coach van de Oude Dame.

Statistieken

Inter bereikte de halve eindstrijd door in de kwartfinales te winnen van Fiorentina. In de verlenging werd er pas afstand genomen van de thuisclub. Inter zegevierde met 1-2. In de halve finale boekte Inter een fraaie zege op stadsgenoot AC Milan: 2-1.

Juventus had ook de nodige moeite om zich te plaatsen bij de laatste vier van dit Italiaanse bekertoernooi. De kwartfinale tegen Genua duurde langer dan 90 minuten. Juventus won na een 2-2 stand dankzij een goal van Rafia in de verlenging met 3-2.

H2H

Voor het meest recente onderlinge duel hoeven we niet ver terug. Op 17 januari, amper twee weken terug, boekte Inter in de Serie A een 2-0 overwinning op Juventus. Dit was overigens wel de eerste thuiszege op Juventus sinds 2016.

Juventus won van Inter in het seizoen 2017 – 2018 met 2-3. Het onderlinge duel uit het seizoen 2018 – 2019 eindigde in 1-1 en afgelopen seizoen was de Oude Dame uit Turijn weeral de primus: 1-2.

Huidige vorm Inter Milaan

Inter boekte in de afgelopen vijf matches drie overwinningen, waar de kwartfinale in de Coppa Italia tegen stadsgenoot AC Milan er één van is. In de Serie A doet de ploeg wekelijks goede zaken door veel punten te rapen, maar nu de Coppa finale dichtbij is en ook de Europese campagnes terug gaan starten wordt de focus wellicht lastig. Conte: “De Scudetto – het kampioenschap – is voor ons het belangrijkste.”

Huidige vorm Juventus

Bij de in Turijn gestationeerde topformatie verloopt het de voorbije weken iets minder soepel. Wel wordt er de voorbije weken weer regelmatig gewonnen. Het moet gezegd: er werden voornamelijk punten gepakt tegen de kleintjes. Enkel de 2-0 winst op SSC Napoli was impressionant.

Lappenmand

De medische staf van Inter Milan heeft de handen vol aan Danilo D’Ambrosio. De rechtervleugelverdediger kampt met een zijdeband blessure en is voorlopig nog wel even out. Voor het overige is de lappenmand bij Inter leeg. Lukaku, nog maar eens gezegd, is er door een schorsing niet bij.

De ziekenboeg van Juventus bestaat ook uit één speler. Maar deze sterkhouder zal wel node gemist worden: Paulo Dybala moet voorlopig toekijken. De 27-jarige schaduwspits van Juve heeft een binnenbandkwetsuur en is vermoedelijk tot medio februari lid van de Juventus-lappenmand.

Prognose

Onze voorspelling voor deze heenmatch is 1-0 voor Inter. Een zuinige zege, zonder Lukaku is Inter immers voorin een pak minder dreigend. Maar wij verwachten dat ze defensief sterk genoeg zijn om Ronaldo te bekampen en de nul te houden. Welke uitslag voorspelt u voor Inter – Juventus?

Quoteringen Internazionale Milan – Juventus

De Belgische wedkantoren hebben de mouwen opgestroopt en komen met zeer plezante odds op de proppen! Een winnende weddenschap op Inter Milan zorgt voor een bonusgift van x 2,30 keer uw inleg. Een correcte voorspelling dat Juventus deze eerste halve finale winnend gat afsluiten zorgt voor een nog hogere winstbonus: x 2,85!

De hoogste pre-match quoteringen staan bij een draw weergegeven. Hier keren de Belgische bookmakers gemiddeld x 3,40 keer uw speelbedrag uit als een puntendeling de winnende voorspelling blijkt!

De heenmatch in de Coppa Italia tussen Internazionale Milan en Juventus wordt gespeeld op dinsdag 2 februari. De match vangt om 20:45 uur aan. De return staat gepland voor dinsdag 9 februari in Turijn. Speelt u mee bij deze eerste confrontatie tussen de twee absolute topteams uit Italië? Zet dan vandaag nog in bij VoetbalGokken.be!


Reacties

tooskla...
1 februari 2021

Zonder Lukaku wordt dit wel een ander verhaal. Ik gok toch maar op Juve.

3 jaar geleden

belga
2 februari 2021

Echt jammer dat Lukaku niet speelt, maar Inter moet ook zonder de Rode Duivel kunnen zegevieren.

3 jaar geleden

kampioe...
3 februari 2021

Ja hoor! CR7 pakt die beker!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN