Wedden op Copa Italia 2023: Inter Milaan – Juventus

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 april 2023     0 REACTIES

Deze woensdag treffen Inter Milaan en Juventus elkander de in de halve finale van de Italiaanse beker. De heenmatch werd begin april in Turijn gespeeld en eindigde in een 1-1 gelijkspel. Gaat Rode Duivel Romelu Lukaku met zijn ploeg Inter naar de finale van de Coppa Italia 2023? De return vindt plaats in Stadio Giuseppe Meazza te Milaan. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en scoor de beste bookmakerdeal!

Simone Inzaghi: “Pak vertrouwen voor de terugmatch tegen Juventus”

Inter Milan-coach Simone Inzaghi is er klaar voor om de klus te klaren tegen Juventus. De heenmatch beloofde al veel goeds vindt de coach. “We domineerden de heenmatch en kunnen vol vertrouwen uitkijken naar de terugwedstrijd. Ik wilde zien dat het team een propere prestatie neerzette tegen een uitstekend team als Juventus dat bovendien ook nog in goede vorm steekt”, zo zegt coach Inzaghi in de voorbeschouwingen.

“Juventus is een toptegenstander”

Coach Inzaghi weet waar het woensdagavond tegen Juventus aan toe is. “We waren zowel in als uit balbezit uitstekend. We hadden beter kunnen doen om hun doelpunt te voorkomen, maar over het algemeen lieten we heel weinig toe tegen een team dat opnieuw een toptegenstander is”, voegt de coach van I Nerazzurri eraan toe.

Massimiliano Allegri: “Inter heeft een ijzersterke ploeg”

Juventus-coach Massimiliano Allegri verwacht niet dat het zijn ploeg gemakkelijk af zal gaan in de return tegen Inter. “Woensdag moeten we een wedstrijd spelen tegen een ijzersterke ploeg. Het is een andere competitie, het is een halve finale en het is een echte kraker. We moeten de voorwaarden scheppen om de halve finale te doorstaan en naar de finale mogen gaan!”, zo zegt Juve-coach Allegri.

“Het wordt een zware wedstrijd in Milaan”

Beide teams strijden nog om de beste plaatsen in de Serie A en komen volgende week in actie in de halve finales van de Europese toernooien. Een druk schema waar coach Allegri niets wil laten liggen. “Er is nog niets beslist, maar Inter is ondanks alles sterk met veel schoon volk in de selectie. Als je op dit soort momenten tegenover dit soort teams staat, vraagt dat terug heel veel van een team. Het wordt voor ons een zware wedstrijd in Milaan”, besluit de coach van Juve.

Statistieken

In de heenmatch op 4 april waren Inter en Juventus aan elkander gewaagd. Het werd 1-1 in Turijn en dus is het woensdag alles of niets voor Inter en Juve. In de andere halve finale was er duidelijk al een ploeg sterker. Fiorentina zegevierde met 2-0 van Cremonese en staat er dus goed voor als donderdagavond de return in eigen Stadio Artemio Franchi te Florenze wordt gehouden. De eindstrijd van de Italiaanse beker staat gepland op 24 mei.

Head 2 Head

De ontmoeting van 4 april in het Allianz Stadion te Turijn is de laatste keer dat Inter en Juventus tegen elkander speelden. Lange tijd werd er door zowel Juventus als Inter Milaan niet gescoord. In de 83ste minuut van de match schoot Juventus-speler Juan Cuadrado raak. In de 95ste minuut van het duel benutte Rode Duivel Romelu Lukaku een penalty en tekende daarmee de eindstand: 1-1.

Huidige vorm Inter Milan

Rode Duivel Lukaku speelde met Inter voorbije weekend een competitiematch tegen Empoli. Het werd 0-3 voor het team uit Milaan. Tweemaal wist Lukaku te scoren tegen de nummer vijftien van de Italiaanse competitie. Inter Milan is de nummer zes op de tabel van de Serie A.

Huidige vorm Juventus

Voorbije zondag speelde Juventus in Turijn tegen Napoli. Juve verloor met 0-1 van de koploper van de Italiaanse competitie. De ploeg van coach Allegri staat op de derde plaats van de Serie A. Strijden om de titel zit er voor Juventus niet meer in. Napoli heeft al negentien punten meer dan Juve.

Lappenmand

Inter mist woensdagavond verdediger Milan Skriniar. De Slowaak kan door een rugblessure niet meedoen. Doelman Samir Handanovic is geschorst door een rode kaart.

Juventus laat aanvaller Moise Kean achter in Turijn. De Italiaan kampt met een spierblessure in verblijft in de lappenmand. Ook Juventus middenvelder Juan Cuadrado is geschorst door een rode kaart in de heenmatch van de Coppa Italia halve bekerfinale.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match Inter Milaan – Juventus. De Belgische wedkantoren wijzen de Milanese ploeg aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een zege van Internazionale en zetten bij de online bookmakers in op een 1-0 overwinning van de ploeg van Rode Duivel Lukaku. Wat is uw voorspelling dit maal?

Quoteringen Inter Milan – Juventus

De Belgische wedkantoren keren straffe pre-odds uit bij deze return van de halve bekerfinale in Milaan. De hoogste odds in het 1X2 spelsysteem vindt u bij een overwinning van Juventus. Mocht  Juve winnen en doorgaan naar de finale, dan keren de bookmakers tot 4.10 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel zal de match verlengd worden in het Giuseppe Meazza Stadion. De Belgische wedkantoren keren tot 3.50 keer het speelbedrag uit als er na de reguliere speeltijd nog geen finalist aan te wijzen is.

Bij een zege en finaleplaats van Inter Milan wordt tot maximaal 2.03 keer het speelbedrag uitgekeerd. Dit is op dit moment de hoogste bookmakersbeloning die wij konden vinden bij de Belgische wedkantoren voor winst van Inter.

De Italiaanse halve bekerfinale Inter Milaan – Juventus wordt gespeeld op woensdag 26 april om 21:00 uur in Stadio Giuseppe Meazza te Milaan. Gaat Lukaku met Internazionale door naar de finale van de Coppa Italia? Vergelijk de odds, zet in en win via de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN