Voorspel de finalisten van de Coppa Italia 2021!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 februari 2021     2 REACTIES

Deze dinsdag speelt Juventus in Turijn de return in de halve finale van de Coppa Italia. Tegenstrever Inter Milaan moet een 2-1 achterstand goedmaken om in de finale te geraken. Kan Lukaku de rollen helpen omdraaien in deze returnmatch. Wie geraakt er in de finale? Speel en win bij VoetbalGokken!

Andrea Pirlo: “Het wordt een strijd dinsdag”

Juventus vangt aan met een kleine voorgift, maar Juventus-trainer Andrea Pirlo is er nog niet direct gerust op. “Het wordt dinsdag een strijd en we hopen Paulo Dybala beschikbaar te hebben. Hij heeft deze week getraind en zou binnenkort terug moeten zijn”, spreekt hij de hoop uit op volle oorlogssterkte aan te treden.

Juventus wint de wedstrijd
2.36
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Inter Milan wint de wedstrijd
2.80

“Inter is een heel sterk team”

Pirlo was het weekeinde ook al bezig met de komende match en analyseerde de tegenstrever in de halve finale van de Coppa Italia tijdens de Serie A match tegen Fiorentina. “Ik zag Inter’s overwinning op Fiorentina en mijn indruk was hetzelfde als altijd: ze zijn een heel sterk team, maar dat wisten we vanaf het begin af aan al.”

Antonio Conte: “Van alles nog mogelijk”

Inter Milaan rekent dinsdag weeral op Lukaku om de achterstand opgelopen in de heenmatch ongedaan te maken. Coach Antonio Conte weet dat een finaleplaats voor zijn ploeg een flinke boost kan betekenen richting de slotfase van het seizoen. Met de herstart van de Europese campagne voor de boeg is een goed resultaat lekker meegenomen, beseft hij: “Er kan van alles gebeuren in de tweede wedstrijd.”

“Twee doelpunten nodig”

Conte houdt de hoop hoog om in de finale te geraken, maar plaatst zichzelf en zijn ploeg in de underdogpositie: “We moeten realistisch zijn. We weten dat we daar naartoe gaan met een achterstand. We hebben twee doelpunten nodig om te winnen en dat tegen een sterk team als Juventus. Dat wordt geen sinecure”, vertelde Conte tijdens zijn persconferentie na de heenmatch.

Statistieken

De winnaar van deze halve finale speelt op 19 mei tegen de winnaar van de andere halve eindstrijd. Hierin spelen SSC Napoli en Atalanta Bergamo. Daar eindigde de heenmatch in 0-0 en mag Atalanta het proberen thuis af te maken tegen Dries Mertens en co.

Head 2 Head

In deze H2H statistieken kijken we enkel naar de heenmatch, omdat de overige matches langer geleden zijn. In de heenwedstrijd nam Inter in de 9e minuut brutaal voorsprong: 1-0 door Lautaro Martinez.

Nog voor thee zette niemand minder dan Cristiano Ronaldo de scheve situatie voor Juventus recht. De Portugees deed vlak voor het halve uur vanop de penaltystip de stand gelijk trekken: 1-1. Net na die dertigste minuut stond het al 2-1. Weeral Ronaldo haalde de trekker over en zorgde daarmee voor de eindstand.

Huidige vorm Juventus

Juventus geraakt voorbije weekeinde simpel langs AS Roma. De Serie A match werd met 2-0 gewonnen en dat was al de zesde zege op rij voor de Oude Dame uit Turijn. Het klom daarmee naar de derde stek in de Italiaanse competitie.

Huidige vorm Inter Milan

Inter Milaan herpakte zich van de nederlaag in de heenmatch van deze Coppa halve finale door in de Serie A wél de maat te nemen van Fiorentina. Internazionale won op verplaatsing in Florence met 0-2. Lukaku stond in de basis, maar scoorde niet.

Lappenmand

In de ziekenboeg van Juventus zitten twee man. Eentje is sowieso out voor dinsdag: Aaron Ramsey. De centrale middenvelder uit Wales heeft spierproblemen. Het meespelen van schaduwspits Dybala is – zoals Pirlo al memoreerde – onzeker.

Bij Inter Milan is de lappenmand leeg. De ploeg kan dus met alle sterkhouders aantreden in een poging de achterstand goed te maken dinsdag.

Prognose

Wij voorspellen een 1-2 zege voor Inter, waardoor er extra tijd nodig zal zijn om de finalist aan te wijzen. Vanuit Belgisch oogpunt zou Inter als primus het leukste zijn, maar daar durven wij op voorhand geen voorspellingen voor te doen. Onze wedtip bij Unibet.be? Een 1-2 zege voor Inter en bijgevolg een verlenging.

Quoteringen Juventus FC – Internazionale Milan

De Belgische wedkantoren zetten hun geld op Juventus. Winst van de thuisploeg staat in het 1×2 spelsysteem op x 2,36.

Speelt u op Inter Milan? Dan zorgt een correcte voorspelling via VoetbalGokken.be voor een gemiddelde uitkering van x 2,80.

De strafste odds staan bij een draw klaar. De bookmakers keren maximaal x 3,50 keer het ingelegde speelbedrag uit aan voetbalgamers die deze uitslag speelden bij de bookies.

De return in de halve finale van Coppa Italia tussen Juventus – Inter Milan wordt gespeeld op dinsdag 9 februari 2021 en begint om 20:45 uur in het Allianz stadion te Turijn. Speelt u mee? Zet dan tijdig in om te scoren in de pre-fase of ga voor de live odds tijdens deze match door te gokken als de match is aangevangen. De beste winstbonussen pakt u bij VoetbalGokken.be!


Reacties

hansd
9 februari 2021

Hopelijk is de ploeg van Lukaku opgewassen tegen Juventus.

3 jaar geleden

teamspeler
10 februari 2021

Vanavond eens kijken of Napoli ook de finale bereikt

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN