Straffe odds Coppa Italia finale Juventus – Inter Milan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 mei 2022     0 REACTIES

Deze woensdag vindt in Stadion Olimpico te Rome de finale van de Coppa Italia plaats. De twee finalisten zijn Juventus en Inter Milan. Weet u welke ploeg de Italiaanse beker wint? Vul uw voorspellingen dan in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor de strafste pre-odds.

Massimiliano Allegri: “De Italiaanse beker is het hoofddoel”

Voor Juventus rest dit seizoen alleen nog het behalen van de trofee in de finale van de Coppa Italia. De ploeg van coach Massimiliano Allegri speelt in de Serie A niet meer om de titel. Ook in Europese toernooien zit het er voor de Oude Dame op voor dit seizoen. De bekerfinale tegen Inter Milan is waar coach Allegri zijn vizier op heeft gericht. “De Italiaanse beker winnen is ons hoofddoel. We hopen op een mooie avond in Rome en dat wij de beker mee naar huis mogen nemen”, zo legt de coach van Juventus in zijn vooruitblik uit.

“Geen fouten maken”

In de Serie A staat Inter Milan hoger op de tabellen dan Juventus. Velen bestempelen de Milanese ploeg dan ook als favoriet voor de bekerfinale. In dit seizoen wist Juventus ook niet te zegevieren van Internazionale. Coach Allegri weet hoe sterk de tegenstander uit Milaan is. “Zij zijn de favoriet. Maar woensdag wordt er een andere match gespeeld. In de Coppa Italia mogen we absoluut niet dezelfde fouten maken dan dat we dit seizoen tegen Inter hebben gedaan”, aldus coach Allegri tot slot.

Simone Inzaghi: “Het wordt een interessante match”

In de Serie A strijdt Inter Milan nog volop om de titel met stadsgenoot AC Milan. Voorbije vrijdag zegevierde Inter met 4-2 van Empoli. Die match heeft volgens Inter-coach Simone Inzaghi veel energie gekost. Zijn ploeg moet snel herstellen voor de bekerfinale tegen Juventus. “Het wordt een intense wedstrijd. We zullen ons goed moeten herstellen, maar ik heb van iedereen goede signalen gekregen. We hebben een pak goesting”, zo zegt coach Inzaghi op zijn persconferentie.

“Voorbereiden op de finale”

Inter Milan begon het seizoen al met het winnen van de Super Beker. Met de Scudetto en de Italiaanse beker kan Internazionale alle prijzen die er in Italië te halen zijn, veroveren.  Coach Inzaghi heeft er wel oren naar. “Daar gaan we vol voor! We moeten ons  nu goed voorbereiden op de bekerfinale, dat is een heel belangrijk doel voor ons. Nu moeten we onze energie voor woensdag weer oppakken”, besluit de trainer van I Nerazzurri.

Statistieken

Juventus veroverde de Italiaanse beker voorbij seizoen door Atalanta Bergamo in de eindstrijd met 2-1 te hebben verslagen. In het seizoen 2019-2020 stond De Oude Dame ook al in de finale. SSC Napoli was de tegenstander die de beker ook won door met 4-2 te winnen van Juve.

Het is al even geleden dan Internazionale in de finale van de Coppa Italia stond. Dat was voor het laatst in 2011. De Milanese ploeg versloeg toen US Palermo met 3-1 in de eindstrijd van de Italiaanse beker.

Head 2 Head

Juventus en Inter troffen elkander dit seizoen al driemaal. In de Serie A werd het een 1-1 puntendeling in Milaan. Ook in Turijn won I Nerazzurri met 0-1 van Juve. In januari jl. speelden de team de Super Beker. Inter nam de trofee mee naar Milaan door met 2-1 te zegevieren.

Huidige vorm Juventus

Na vijf duel op rij niet verloren te hebben, ging het voorbije vrijdag toch mis met Juventus. De ploeg van coach Allegri verloor met 2-1 van Genao in de Serie A. In de halve bekerfinale rekende Juventus eind voorbije maand met 2-0 af van Fiorentina.

Huidige vorm Inter Milan

Voorbije vrijdag pakte Inter Milan wel drie punten in eigen stadion. De ploeg van coach Inzaghi zegevierde van Empoli met 4-2. Internazionale versloeg in de halve finale van de Coppa Italia stadsgenoot AC Milan met 3-0.

Lappenmand

Juventus treedt woensdag aan zonder de geblesseerde spelers: Luca Pellegrini, Manuel Locatelli, Weston McKennie, Federico Chiesa en Jorge Kaio.

Inter Milan mist alleen verdediger Alessandro Bastoni die herstelt van een kuitblessure.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van Inter Milan. Wij verwachten een gelijkspel binnen de reguliere speeltijd. We zetten bij de online bookmakers in op een 2-2 gelijkspel. Wat is uw voorspelling voor de Italiaanse bekerfinale?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de eindstrijd in de Coppa Italia.

Quoteringen Juventus – Inter Milan

De Belgische wedkantoren keren de hoogste pre-odds van deze bekerfinale uit als het een gelijkspel wordt en dus verlenging komt om een winnaar te krijgen. De gemiddelde quotering staat op x 3.50 keer de inleg bij een gelijkspel. Dit is ook de hoogste pre-odd van deze match.

Bij een bekeroverwinning van Juventus staat ook een hoge quotering ingedeeld. De wedkantoren zijn bereid maximaal x 3.15 keer de inleg uit te keren als De Oude Dame zegeviert.

Gaat Inter winnen? Dan staat er bij de bookies een pre-odd van gemiddeld x 2.29 keer uw speelbedrag voor u klaar.

De Italiaanse bekerfinale Juventus – Inter Milan wordt gespeeld op woensdag 11 mei om 21:00 uur in het Olimpico Stadion te Rome. Speel mee en win straffe odds als u de winnaar van de Coppa Italia 2021-2022 correct voorspeld. Check de odds van de Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be vergelijk, zet in en win!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN