Straffe odds bij bookies voor bekerfinale SC Napoli – Juventus

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 juni 2020     1 REACTIE

Deze woensdag gaat Dries Mertens met Napoli de finale van de Coppa Italia spelen. Winnen wordt een ander paar mouwen, want Napoli moet het gaan opnemen tegen Juventus! Voor de Belgische wedkantoren het signaal de odds nog even scherp te stellen. VoetbalGokken.be verzamelt alle quoteringen op de bookmakerspagina en blikt hieronder alvast vooruit op de eindstrijd van de Coppa Italia 2020!

Gennaro Gattuso: “Woensdag weer winnen”

Voor Napoli-trainer Gennaro Gattuso was het nog billenknijpen of zijn ploeg kon afrekenen met Inter om door te kunnen naar de finale. Onze landgenoot Dries Mertens slaagde erin om te scoren en trapte daarmee Napoli naar de eindstreep van de Coppa Italia. Gattuso: “De goal van Dries bevrijdde ons en nadien kwamen we beter uit de verf. We zijn erin geslaagd om te beginnen waar we 95 dagen geleden waren gebleven en dat is belangrijke wedstrijd winnen. Hopelijk lukt dat woensdag weer”, aldus de ervaren trainer van de ploeg uit Napels.

Napoli wint de wedstrijd
3.55
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.35
Juventus wint de wedstrijd
2.00

“Nu ook die beker pakken”

Nu moet er tegen Juventus uitgevochten worden wie de beker in handen gaat krijgen. “We wilden koste wat het koste de finale halen en dat is ons gelukt. Nu moeten we doorpakken tegen Juventus”, aldus Gattuso. Napoli probeert haar zesde Italiaanse beker te winnen. De beker zou Napoli ook rechtstreeks toegang geven tot de groepsfase van de Europa League. “Wij willen voor onszelf en onze fans nu die beker ook te pakken krijgen”, aldus een gemotiveerde Gattuso.

Maurizio Sarri: “Napoli is een sterk team”

Ook Juventus kan zich op gaan maken voor de eindstrijd in het Olympisch Stadion te Rome. Juve-trainer Maurizio Sarri verwacht dat zijn ploeg in staat zal zijn de beker gaat veroveren. “Ik verwacht een moeilijke finale, want Napoli is een sterk team dat, zelfs als ze een moeilijk moment doormaken, erg gevaarlijk blijft. Maar wij zijn ook klaar voor deze eindstrijd en willen deze prijs absoluut winnen”, zo verwoord Sarri zijn gevoel voor deze woensdag.

“Technisch is Napoli erg goed”

De coach van Juve sprak ook nog lovende woorden uit over de tegenstander van woensdag. “De technische kwaliteiten van hun spelers zijn erg hoog en ze zullen maar wat graag de beker willen winnen. Ze zullen erg gemotiveerd zijn. Gattuso is een coach die zijn teams grote solidariteit weet te geven”, zo besluit Sarri zijn vooruitblik.

Statistieken

Mertens had het met Napoli niet gemakkelijk in de halve finale tegen Inter, waar Romeo Lukaku het mooie weer moet maken. De heenmatch in Milaan werd met 0-1 gewonnen door de Napolitaanse equipe en in eigen het stadion San Paolo bleek een 1-1 gelijkspel voldoende voor een finaleplaats. werd het een gelijkspel 1-1. Als Mertens straks samen met zijn maten de primus blijkt, dan is het voor het eerste in zes jaar tijd dat SC Napoli zich nog eens bekerwinnaar mag noemen.

Ook Juventus had het niet gemakkelijk in de halve finale. Met AC Milan had het dan ook een straffe tegenstrever. De heenmatch werd een 1-1 gelijkspel. Voor de return in Turijn las alles dus nog open. Maar het werd ook daar een gelijkspel: 0-0, waardoor Juve zich op basis van de goal op verplaatsing – gemaakt door wie anders dan Cristiano Ronaldo – bekerfinalist mag noemen.

Head 2 Head

Drie jaar geleden troffen Napoli en Juventus elkaar in de halve finale van de Coppa Italia. De heenmatch werd in Turijn gehouden en Juve won met 3-1 . Een paar weken later kreeg Napoli de kans om thuis zegevieren in de terugmatch en dat lukte ook: 3-2, maar dat was niet genoeg om De Oude Dame uit de finale te houden. De bekerfinale werd toen gespeeld door Juventus tegen SS Lazio en uiteindelijk was het Juventus die de beker pakte door met 2-0 te winnen.

Huidige vorm Napoli

SC Napoli heeft na de coronabreak alleen nog maar tegen Inter gespeeld; in de halve bekerfinale. Dat werd een 1-1 gelijkspel, maar daar moest Napoli nog behoorlijk haar best voor doen. In de tweede minuut kwam Napoli al achter te staan door het doelpunt van Christian Eriksen. Onze landgenoot Drie Mertens maakte net voor de pauze 1-1 en daar bleef het bij.

Huidige vorm Juventus

Juventus had het ook niet makkelijk toen in de halve finale AC Milan in Turijn kwam spelen. Cristiano Ronaldo miste een penalty in de zestiende minuut waardoor Juventus niet op voorsprong kon komen. Ronaldo slaagde er de hele wedstrijd niet meer in om het net van de Italiaanse doelman Gianluigi Donnarumma alsnog te raken. Het bleef na negentig minuten strijd 0-0 in het Allianz Stadion.

Lappenmand

Thuisploeg SC Napoli – de finale wordt in Rome gespeeld, maar Napoli is bij loting aangewezen als thuisploeg – moet middenvelder Stanislav Lobotka (spiervermoeidheid) missen in de finale tegen Juventus.

De ploeg uit Turijn mist zelf ook vier spelers. Merih Demiral kampt met een gescheurde kruisband en is woensdag niet fit genoeg voor de finale. Ook Aaron Ramsey (blessure), Gonzalo Higuain (spierblessure) en Giorgio Chiellini (trainingsachterstand) komen woensdag tegen Napoli niet in actie.

Prognose

Wij voorspellen voor de finale van woensdag een gelijkspel: 2-2. De teams zijn aan elkaar gewaagd dus er staat ons een lange avond te wachten. Mertens gaat met Napoli wat ons betreft uiteindelijk de beker omhoog houden. Verwacht u dit ook of voorspelt u Juventus als bekerwinnaar van het bizarre seizoen 2019/2020? Check onderstaand odds-overzicht en maak een deal met uw favoriete bookmaker!

Quoteringen Napoli – Juventus

De hoogste odd van de Italiaanse bekerfinale wordt uitgekeerd als Napoli de beker wint in Rome. Uw inleg wordt dan x 3.55 keer meer waard. Een gelijkspel levert in het 1X2 spelsysteem met x 3.35 keer uw inleg niet veel minder op. Een bekeroverwinning van Juventus is goed voor een beloning van x 2.00 keer uw speelbedrag.

De Italiaanse bekerfinale SSC Napoli – Juventus FC wordt gespeeld op woensdag 17 juni om 21:00 uur in het Olimpico stadion te Rome. Denkt u dat Mertens met Napoli de beker zal pakken of is het Juventus die de trofee in de kast mag zetten? Laat de juiste voorspelling geld waard zijn door mee te spelen via VoetbalGokken.be!


Reacties

thegambler
18 juni 2020

Gegokt op Napoli met onze Mertens. Klasse finale!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN