Italiaanse stadsderby in Coppa Italia: Inter Milan – AC Milaan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 januari 2021     2 REACTIES

Gaat Romelu Lukaku weeral ervoor zorgen dat Inter de primus wordt in een belangrijke (beker)match? Deze dinsdag treft zijn Inter stadsgenoot AC Milaan in de kwartfinales van het Italiaanse bekertoernooi. Speelt u ook mee? Zet dan in via VoetbalGokken.be en pak de straffe odds!

Antonio Conte: “Maat nemen van AC Milan zonder overmatige inspanning”

Voor Inter Milan coach Antonio Conte is de stadsderby een extra speciale match. De ervaren trainer weet als geen ander dat matches tegen de stadsgenoot heel belangrijk zijn voor de club. Conte: “Niemand bij Inter onderschat AC Milaan. We zullen proberen in de halve eindstrijd te geraken, maar we gaan altijd voor de winst. Het is zaak de juiste manier te zoeken om AC Milaan te verslaan en zo zonder overmatige inspanningen in de halve finale eindstrijd te geraken.”

Inter Milan wint de wedstrijd
2.11
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
AC Milaan wint de wedstrijd
3.05

“Titel is belangrijker”

Conte legt tegenover de Italiaanse media uit dat de Coppa importantie heeft, maar geen hoofddoel is: “De titel winnen, is belangrijker. We hebben veel respect voor de Coppa Italia, maar het gaat ons dit seizoen niet om het winnen van de beker. Inter wil kampioen van Italië worden.”

Stefano Pioli: “Veerkracht tonen tegen Inter”

AC Milaan hoofdtrainer Stefano Pioli werd voorbije weekeinde op bizarre wijze winterkampioen van Italië. Het verloor met 0-3 van Atalanta, maar omdat de concurrentie – Inter met name – punten verspeelde kon er toch gevierd worden.  Tevreden was Pioli logischerwijze niet na de pandoering door Atalanta Bergamo in het eigen San Siro: “Ik weet nog niet of ik in de Coppa wedstrijd tegen Inter ga veranderen qua tactiek en opstelling. Maar we zijn sterk en zullen ons dinsdag veerkrachtig moeten tonen als we Inter bekampen.”

“Kans op eerherstel”

Pioli is content dat er deze dinsdag alweer gespeeld kan worden, want op die manier kan de nederlaag tegen Atalanta Bergamo snel worden vergeten. “Het mooie is dat er dinsdag alweer een derby tegen Inter op het programma staat. Dat geeft ons de kans op eerherstel en te tonen hoe goed we zijn.”

Statistieken

In deze editie van de Coppa Italia won Inter in de voorbije ronde met moeite van Fiorentina. Na een 1-1 stand werd in extra tijd door onze landgenoot Romelu Lukaku korte metten gemaakt met de thuisploeg: 1-2.

AC Milan had in de achtste finales eveneens de grootste moeite om in de kwartfinales te geraken. Het lukte de ploeg van trainer Pioli niet om te scoren tegen Torino. Na penalty’s bekerde Milan alsnog door: 5-4.

Head 2 Head

De H2H statistieken laten geen eenduidig beeld zien. Voorbije seizoen won AC Milaan van Inter (1-2). Een jaar eerder zegevierde de thuisploeg met speels gemak: 4-2

In 2017 deelden beide clubs uit Milaan voor het laatst de punten. Het werd in dat jaar 2-2 in de Milanese derby. In dat jaar speelde beide ploegen overigens ook in de Coppa tegen elkaar. AC Milaan speelde toen thuis en won in de extra tijd met minimaal verschil: 1-0.

Huidige vorm Internazionale Milaan

Inter Milan boekte dit kalenderjaar pas twee overwinning: in de eerste match van het jaar versloeg het Crotone met 6-2 en amper een week terug werd in de Derby d’Italia Juventus knap met 2-0 verslagen.

Daartegenover staat een nederlaag tegen Sampdoria (1-2) en gelijke spelen tegen AS Roma (2-2) en Udinese (0-0).

Huidige vorm AC Milan

AC Milaan worstelt met zichzelf. In de voorbije weken gaf Milan in de toppers tegen Juventus en Atalanta Bergamo twee keer niet thuis: 1-3 verlies van Juventus en afgelopen weekeinde de 0-3 nederlaag tegen Atalanta.

Opvallend is dat beide nederlagen in San Siro werden geleden. Wellicht is het thuisvoordeel voor Inter, dan toch niet zo’n groot voordeel?

Lappenmand

De lappenmand bij Inter is gevuld met Matías Vecino en Danilo D’Ambbrosio. Vecino kampt al sinds 11 juli 2020 met een knieblessure. Het is niet bekend wanneer de 29-jarige centrale middenvelder terugkeert in de selectie. De 32-jarige D’Ambrosio liep drie weken geleden een zijdeband-blessure op.

Inter speler Ismaël Bennacer is geblesseerd aan zijn dijbeen en mist deze Coppa match. Matteo Gabbia heeft een binnenbandblessure en Hakan Calhanoglu ontbreekt vanwege gezondheidsproblemen. Gianluici Donnarumma moet een bekermatch brommen en zit deze dinsdag die schorsing uit.

Prognose

Onze wedtip voor de bekertopper in Italië is 1-0 voor Internazionale. De thuisploeg zit net iets beter in zijn vel. Wij verwachten niet dat Zlatan Ibrahimovic het beter gaat doen dan Lukaku. De Rode Duivel zal ook ditmaal beslissend zijn, zo verwachten wij. Wat voorspelt u tijdens deze wedstrijd en welke weddenschap plaatst u bij de online goksites? Check de odds en doe mee!

Quoteringen Inter Milan – AC Milaan

Als favoriet Inter deze dinsdag weeral de primus, dan wordt een winnende voorspelling hierop x 2,11 keer je inleg waard. De winstbonus loopt nog verder op als AC Milaan in de halve finale van de Coppa Italia geraakt: x 3,05.

Moet er extra tijd aan te pas komen?  Dan ontvangen spelers die hierop gokten in het 1X2 spelsysteem gemiddeld x 3,60 keer het ingelegde wedbedrag rijker!

Deze Coppa Italia topmatch tussen Internazionale Milan – AC Milaan vangt aan op dinsdag 26 januari 2021 en begint om 20:45 uur in Estadio Giuseppe Meazza te Milaan. Scoor de beste odds en deals bij deze bekerkraker in Italië! En plaats uw weddenschap via VoetbalGokken.be voor straffe odds en deals!


Reacties

bobgok
26 januari 2021

Lukaku schiet ze er vanavond wel in ;)

3 jaar geleden

mignole...
27 januari 2021

Heftig potje voetbal in Milaan ;) maar Lukaku en zijn team hebben toch maar mooi gewonnen!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN