Herneming Italië: halve finale Coppa Juventus – AC Milan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 juni 2020     2 REACTIES

In Italia wordt er weer uitgekeken naar de herneming van de Coppa Italia. De heenmatches in de halve finales zijn voor de verplichte coronapauze nog gespeeld en deze week worden de terug matches afgewerkt. Voor Juventus betekent dit een thuismatch tegen AC Milan. De heenmatch werd een gelijkspel en daarmee zijn de kaarten nog niet geschud. Welk team zien we terug in de finale van de Italiaanse beker? Speel op uw favoriet van deze match, want de odds zijn om te smullen.

Maurizio Sarri: “AC Milan is een goed team”

Zonder publiek gaan deze week de halve finales van de Coppa Italia gespeeld worden. Napoli en Internationale spelen zaterdag om de ticket naar de finale, maar deze vrijdag al gaan Juventus en AC Milan het veld op om onderling uit te vechten wie er doorgaat. Juventus-trainer Maurizio Sarri: “We hebben door de coronabreak lang niet gevoetbald, maar Milaan is en blijft een goed team. Zij zijn het seizoen niet goed begonnen. Herbouwen om weer op een zeer hoog niveau te komen is niet eenvoudig. Milaan heeft veel jonge spelers en ze leggen de basis voor een belangrijke toekomst”, aldus Sarri.

Juventus wint de wedstrijd
1.56
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.23
AC Milan wint de wedstrijd
5.68

“Belangrijke overwinning”

De trainer van Juve hoopt dan ook dan zijn team een vuist kan maken tegen het jonge team van trainer Stefano Pioli. Milan-coach Sarri: “De kracht is echter dat we tot het einde op zoek gaan naar de overwinning. Dat zal niet gemakkelijk worden nu onze fans thuis moeten blijven, maar dit moet een belangrijke overwinning worden om door te kunnen naar de finale”, aldus Sarri.

Stefano Pioli: “Er is nog niets beslist”

AC Milan heeft tot nu toe nog geen geweldig seizoen gedraaid. In de Serie A staat de ploeg van trainer Stefano Pioli op de zevende plek en grijpt daarmee net naast Europees voetbal. Het winnen van de beker kan een hoop goed maken, maar dan moet wel Juventus eerst nog aan de zegekar geregen worden. Pioli: “Er is nog niets beslist, maar we hebben het ons wel moeilijk gemaakt door er in eigen huis niet in te slagen om te winnen van Juventus”, aldus de trainer van AC Milaan waar onze landgenoot Alexis Saelemaekers speelt.

“Terugmatch extreem belangrijk”

Pioli vervolgt: “We willen voor ons en onze fans het seizoen goed afsluiten en daarom moeten we blijven werken en verbeteren. Onze huidige positie is Milan onwaardig en dat moet ons te allen tijde bezorgd en geconcentreerd houden. Het bekertoernooi kan ons seizoen redden dus de terugmatch tegen Juventus is extreem belangrijk.”

Statistieken

Juventus rekende eerder in het bekerseizoen af met Udinese (4-0) en AS Roma (3-1) om door te kunnen stoten naar de halve finales. AC Milan werkte zich bij de laatste vier door Spal (3-0) en Torino (4-2) uit het beker toernooi te knikkeren. Al ging dat tegen Torino niet gemakkelijk. Er was een verlenging voor nodig om de match over de streep te trekken. In de heenmatch van de halve finale wist zowel Juventus als AC Milan geen voorsprong te pakken. Het werd een gelijkspel 1-1 in San Siro en dus moet dat deze vrijdag in Turijn beslist worden.

Huidige vorm Juventus

Juventus draaide voor de coronabreak goed in de Serie A. Er werd met 2-0 gewonnen, maar in diezelfde week ging wel Champions League-match tegen Olympique Lyon met 1-0 verloren.

Huidige vorm AC Milan

AC Milan wist haar laatste duels voor de coronapauze niet te winnen. In de Serie A werd in San Siro verloren van het laag geklasseerde Genoa (1-2). Een week eerder werd ook Fiorentina niet aan de zegekar gehangen. Op verplaatsing werd dat duel een gelijkspel 1-1.

Head 2 Head

De heenwedstrijd van de halve bekerfinale werd een gelijkspel 1-1 in San Siro en dat is voor AC Milan geen goed begin om naar Turijn te trekken. Al jaren is Juventus heer en meester in eigen huis als er tegen de ploeg uit Milaan gespeeld moet worden. De finale van de Coppa Italia 2018 won Juve zelfs met 4-0 van AC Milan.

Lappenmand

Juventus moet nog even afwachten of verdediger Merih Demiral fit genoeg is om tegen AC Milan van start te gaan. De Turkse speler van Juventus is zo goed als hersteld van een kruisbandblessure die Demiral begin dit jaar opliep. AC Milan kan voorlopig nog niet beschikken over sterspeler Zlatan Ibrahimovic. De 38-jarige Zweed heeft last van een kuitspierblessure. Ook verdediger Léo Duarte blijft door een verrekking aan de kant.

Quoteringen Juventus – AC Milan

Meespelen met deze return in de halve bekerfinale is zo gek nog niet, want de odds in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren zijn zeer straf ingedeeld. De hoogste quotering voor deze match wordt uitgekeerd als AC Milan erin slaag Juventus te verslaan. Uw inleg wordt x 5.68 keer meer waard bij een zege van de ploeg uit Milaan. Een gelijkspel binnen de reguliere speeltijd is goed voor een beloning van x 4.23 keer uw inleg. Zien we Juventus terug in de finale? Dan wordt elke euro die op een zege van De Oude Dame is ingelegd x 1.56 keer meer waard.

De terugmatch van de Italiaanse halve bekerfinale Juventus – AC Milan wordt gespeeld op vrijdag 12 juni om 20:45 uur in het Allianz Stadion te Turijn. Wint Cristiano Ronaldo met zijn team of grijpt Alexis Saelemaekers met AC Milan naar de ticket voor de finale van de Coppa Italia. Wat uw voorspelling ook is, speel mee via de bookies op VoetbalGokken.be!


Reacties

martijnj
11 juni 2020

Alles op Juve! Ronaldo is zo fit als een hoentje dus ik voorspel een 2-0 voor Juventus.

4 jaar geleden

progokker
11 juni 2020

Straffe odd bij een gelijkspel!! Die is voor mij.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN