Straffe odds Copa del Rey halve finale Real Madrid – FC Barcelona

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 maart 2023     0 REACTIES

Deze donderdag treffen Real Madrid en FC Barcelona elkander in de halve finale van de Copa del Rey. De heenmatch in de Spaanse beker wordt afgewerkt in Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. Verwacht u een overwinning van Real Madrid met Rode Duivel Thibaut Courtois onder de lat of van aartsrivaal FC Barcelona? Vergelijk, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be.

Carlo Ancelotti: “Vertrouwen hebben voor bekermatch FC Barcelona”

Voor Real Madrid coach Carlo Ancelotti is de voorbereiding op de El Clásico niet iets nieuws meer. De ervaren trainer weet wat zijn team donderdag kan verwachten in Stadion Bernabéu. “De hele wereld weet dat het moeilijk voor ons gaat worden, maar we zullen onze kansen krijgen. We zullen vertrouwen moeten hebben en karakter moeten tonen in de wedstrijd tegen FC Barcelona”, zegt de coach van Los Blancos.

“Spaanse beker winnen is belangrijk voor Real Madrid”

Real Madrid speelt nog in de UEFA Champions League en is met FC Barcelona volop in de titelrace, maar de Spaanse beker winnen, is nog een doel die coach Ancelotti voor ogen heeft. “De Copa del Rey is heel belangrijk voor Real Madrid. We willen absoluut naar de finale en zullen thuis een goed resultaat moeten halen om de return met een goed gevoel in te kunnen gaan”, vertelt coach Ancelotti.

Xavi Hernandez: “Het wordt heel moeilijk voor ons tegen Real Madrid”

Voor FC Barcelona zit het erop in de UEFA Europa League. Manchester United schakelde de ploeg van coach Xavi Hernadez uit in de zestiende finale van het toernooi. In La Liga werd voorbije weekeinde verloren van Almeria en geraakte topspits Robert Lewandowski geblesseerd. FC Barcelona-coach Xavi Hernandez is niet in zijn nopjes. “Ik ben geïrriteerd vanwege de blamage tegen Almeria. Bovendien zijn we ook Robert Lewandowski voor langere tijd kwijt. Het wordt heel moeilijk voor ons tegen Real Madrid, maar we zullen in ieder geval niet half te werk moeten gaan”, zegt de coach van Barça.

“Real Madrid is een topploeg”

Coach Xavi weet wat er donderdag moet gebeuren wil zijn team kunnen zegevieren van Real Madrid. “Alleen als we met zijn allen vol gas gaan tegen Real Madrid maken we kans. We spelen tegen Real Madrid, een topploeg in Spanje en Europa dan moet je met passie en overtuiging spelen. Anders ben je kansloos”, zo besluit coach Xavi.

Statistieken

Voor Real Madrid en FC Barcelona staat de heenmatch in de halve bekerfinale gepland op donderdag.  Woensdagavond wordt in Estadio El Sadar de andere halve finale van de Copa del Rey gespeeld. Osasuna en Athletic de Bilbao spelen de heenmatch in Pamplona. Begin april worden de returns gehouden.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting tussen Real Madrid en FC Barcelona dateert op 15 januari 2023 toen de aartsrivalen de Spaanse Super beker speelden. De Catalanen pakten die trofee door met 1-3 te zegevieren van Los Blancos. 

Huidige vorm Real Madrid

Voorbije weekeinde kwam de ploeg van coach Ancelotti uit in La Liga Santander tegen Atletico Madrid. De Madrileense derby vond plaats in Bernabéu en de teams deelden de punten bij een 1-1 gelijkspel.

Huidige vorm FC Barcelona

Barça speelde voorbije zondag in de Spaanse competitie tegen Almeria. Het team van coach Xavi verloor van de nummer vijftien op de tabel met 1-0. De Catalanen zijn koploper in La Liga en heeft zeven punten voorsprong op haar aartsrivaal uit Madrid.

Lappenmand

Real Madrid kan donderdag niet rekenen op de geblesseerde verdedigers David Alaba en Mendy Ferland. Ook aanvaller Rodrygo moet afhaken door een kwetsuur.

FC Barcelona mist topspits Robert Lewandowski tegen Real Madrid. De Poolse aanvaller heeft een spierblessure. Ook Ousmane Dembele en Fati Ansu en de Spaanse middenvelder Pedri zijn er door kwetsuren niet bij.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de halve finale Real Madrid – FC Barcelona. De Belgische wedkantoren wijzen Real Madrid aan als favoriet in deze halve finale. Wij voorspellen een gelijkspel in Bernabéu en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 1-1 resultaat. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Real Madrid – FC Barcelona

De Belgische wedkantoren hebben bij de halve finale van de Copa del Rey straffe pre-odds voor u gereedstaan. De hoogste odds worden gehanteerd bij een zege van FC Barcelona. Als de Catalanen winnen, keren de bookmakers tot maximaal 4.00 keer het bedrag dat u achterliet uit.

Bij een gelijkspel lopen de pre-odds ook flink op in het 1X2 spelsysteem. Mocht er donderdag geen winnaar komen in Stadion Bernabéu dan kunt u tot maximaal 3.65 keer de inleg scoren bij de bookies.

Gaat u voor een overwinning van de Madridlenen? Dan vindt u ferme quoteringen tot maximaal 1.99 keer het speelbedrag als u speelt bij de wedkantoren op VoetbalGokken.be!

De halve finale van de Copa del Rey Real Madrid – FC Barcelona wordt gespeeld op donderdag 2 maart om 21:00 uur in Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. Vergelijk de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en wordt de primus bij de El Clásico in de Copa del Rey!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN