Copa del Rey Clasico: FC Barcelona – Real Madrid

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 april 2023     0 REACTIES

Deze woensdag treffen FC Barcelona – Real Madrid elkander in de return van de halve bekerfinale. Twee weken geleden won FC Barcelona de heenmatch in de Copa del Rey met 0-1 van de Madridlenen. Woensdag wordt El Clásico in Camp Nou gehouden en strijden de rivalen om een plaats in de finale. Vergelijk, zet in op de Clasico tussen FC Barcelona tegen Real Madrid en scoor straffe pre-odds via VoetbalGokken.be!

Xavi Hernandez: “Real Madrid zet ons onder druk”

FC Barcelona zegevierde in de heenmatch in Madrid met 0-1 van Real Madrid, maar FC Barcelona coach Xavi Hernandez is er nog niet gerust op dat de strijd om een finaleplaats gestreden is. “We zijn niet trots op ons spel in Madrid, maar Real liet ons geen keuze. We moesten zo spelen en hebben daarmee een 0-1 overwinning behaald. Ze hebben ons de hele tijd onder druk gezet”, zegt de coach van de Catalanen.

“Normaal spelen we beter”

De coach weet ook wat zijn team waard is in eigen Camp Nou en panikeert niet voor de match van deze woensdag. “Normaal spelen we beter en hebben we minder balverlies. Maar in de return zullen wij meer ons eigen spel kunnen spelen. Daarmee kunnen we Real Madrid ook verslaan”, aldus coach Xavi.

Carlo Ancelotti: “Lastig om controle te hebben op FC Barcelona”

Real Madrid moet woensdag aan de bak in Camp Nou. De ploeg van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard moeten de 0-1 achterstand zien goed te maken. Coach Carlo Ancelotti gelooft in een finaleplaats voor zijn team. “We hebben in de heenwedstrijd goed gespeeld, met veel intensiteit en veel druk naar voren. We hebben gepresteerd zoals we wilden, alleen dan zonder te scoren. Het is lastig om zo de controle te hebben tegen Barcelona”, zegt coach Ancelotti.

“Barcelona kan niet zo verdedigend spelen in Camp Nou”

De Italiaanse coach ziet kansen genoeg voor zijn ploeg om FC Barcelona dit keer wel te verslaan. “Dat Barcelona zoveel balbezit had, is positief, want dat biedt kansen voor deze return. Als we dan weer met deze intensiteit spelen, zullen we nog meer kansen krijgen. Want Barcelona kan niet zo verdedigend spelen in Camp Nou”, bevestigt de coach van Los Blancos.

Statistieken

De Spaanse topploeg die woensdag zegeviert in Camp Nou mag zich gaan opmaken voor de finale van de Copa del Rey. De eindstrijd vindt plaats op 6 mei. De Catalanen of Madridlenen treffen dan Athletic Bilbao of Osasuna. Deze twee ploegen strijden dinsdagavond in Bilbao om een finaleplaats. Osasuna won de heenmatch met 0-1 en heeft dus een lichte voorsprong op de ploeg in Bilbao.

Head 2 Head

Op 2 maart speelden FC Barcelona en Real Madrid de heenmatch van de halve bekerfinale tegen elkander. Het duel Estadio Santiago Bernabéu werd met 0-1 gewonnen door FC Barcelona. De Catalanen scoorden zelf niet. Het was Real Madrid-speler Éder Militão die met een owngoal het net van Rode Duivel Courtois geraakte.

Huidige vorm FC Barcelona

FC Barcelona bouwt aan een lange ongeslagen reeks. De ploeg van coach Xavi zegevierde voorbije weekeinde met 0-4 van Elche met 0-4. In La Liga Santander staat Barça eerste en heeft een flinke voorsprong op de nummer twee: Real Madrid.

Huidige vorm Real Madrid

Ook Real Madrid zegevierde voorbije weekeinde in La Liga. De ploeg van coach Ancelotti versloeg Real Valladolid met maar liefst 6-0. De kans op de titel is klein voor Los Blancos. Barça heeft inmiddels al twaalf punten meer dan de Madridlenen.

Lappenmand

FC Barcelona kan niet rekenen op verdediger Andreas Christensen, middenvelders Pedri en Frenkie de Jong en aanvaller Ousmane Dembele. Het viertal spelers van Barça moet door kwetsuren de vijfde El Clásico van dit seizoen aan zich voorbij laten gaan.

Real Madrid moet vervangers zoeken voor op de geblesseerde verdedigers Ferland Mendy en Antonio Rudiger. Ook aanvaller Mariano Diaz is er door een kwetsuur niet bij.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de return in de halve bekerfinale FC Barcelona – Real Madrid. De bookmakers wijzen Barça aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten dat de rivalen deze woensdag aan elkander gewaagd zijn en zetten in op een 1-1 gelijkspel bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor de beker Clasico van Spanje?

Quoteringen FC Barcelona – Real Madrid

De Belgische wedkantoren keren de strafste pre-odds uit bij een gelijkspel. Mochten de Spaanse grootmachten deze woensdag even sterk zijn, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 3.45 keer het wedbedrag winnen bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Bij een overwinning van FC Barcelona staan de pre-odds op maximaal 2.27 keer het speelbedrag genoteerd. Dat is ruim een verdubbeling van de inleg die voetbalgokkers storten bij de bookies.

Gaat Real Madrid zegevieren in Camp Nou? Dan staan de quoteringen terug iets straffer ingedeeld. In het 1X2 spelsysteem staan de odds bij winst van Real Madrid op maximaal 3.45 keer het speelbedrag ingecalculeerd.

De halve finale van de Copa del Rey FC Barcelona – Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 5 april om 21:00 uur in Camp Nou te Barcelona. Welke ploeg wint de vijfde El Clásico van dit seizoen? Vergelijk de bookmakers op VoetbalGokken.be en scoor de hoogst mogelijke pre-odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN