Wie wint halve finale Copa America Argentinië of Colombia?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 juli 2021     0 REACTIES

Deze week zijn veel ogen gericht op de halve finales van EURO2020. In Zuid-Amerika worden dan ook de halve finales van de Copa America gespeeld. Dinsdag staat met Brazilië en Peru de eerste halve finale gespeeld. Woensdag gaan Argentinië en Colombia de strijd aan voor de laatste ticket voor de finale. VoetbalGokken.be heeft de hoogste pre-odds alvast voor u opgezocht en we kunnen wel stellen dat meespelen de moeite meer dan waard is.

Bondscoach Argentinië: “We hunkeren naar finale”

Argentinië staat zo goed als met één been in de finale. De Argentijnen doen het goed, maar er moet nog een match gewonnen worden weet de Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni. “We hebben er hard voor gevochten om elke keer weer een stap dichter richting de eindzege te zetten. We hunkeren naar de finale en kijken uit naar de halve eindstrijd tegen Colombia”, zegt de oefenmeester tegen de pers.

Argentinië wint de wedstrijd
1.73
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.45
Colombia wint de wedstrijd
5.25

“Messi beste speler aller tijden”

Argentinië maakt woensdag kans om sinds 2016 terug in de finale te geraken. Voor de match tegen de Colombianen rekent bondscoach Scaloni op de kunsten van Lionel Messi. De aanvaller van FC Barcelona scoorde er dit toernooi al vier. “Misschien dat hij er soms moe van wordt dat hij iedere dag zo veel lof krijgt”, zegt Scaloni over de voetbalgrootheid. “Het beste voor alle voetballiefhebbers zou zijn dat sterren als hij zo lang mogelijk doorgaan met voetballen en we daarvan kunnen genieten. Zelfs tegenstanders genieten van zijn spel. We hebben het hier over de beste speler aller tijden”, aldus de bondscoach van Argentinië.

Reinaldo Rueda: “Argentinië wordt zeer moeilijke match”

Voor de Colombiaanse ploeg van bondscoach Reinaldo Rueda staat er een zware taak te wachten. Argentinië verslaan in de halve finale doe je niet zomaar weet Rueda. “Het wordt een erg moeilijke match tegen Argentinië, maar mijn spelers hebben de drang om zich te blijven verbeteren en in elk duel het maximale van zichzelf te eisen. Die spirit geeft ons vertrouwen voor match tegen de Argentijnen”, aldus de bondscoach van Colombia.

“Lionel Messi is een speler met een uitstekende techniek”

Volgens de Colombiaanse coach is vertrouwen hebben in eigen kunnen de sleutel voor succes. “We moeten elke match in gaan met geloof in onszelf, met de illusie van blijven verbeteren en betere resultaten die ons in een betere positie brengen”, zegt Rueda die zijn ploeg waarschuwt voor de kunsten van de FC Barcelona spits. “Lionel Messi is een speler met een uitstekende techniek met een geweldig scorend vermogen. We moeten hem in de gaten houden”, besluit Rueda in zijn perspraatje aan de vooravond van de halve eindstrijd op de Copa America 2021.

Statistieken

Als Argentinië of Colombia wint treft het in de halve finale Brazilië of Peru. Die laatste twee landen gaan dinsdag al uitmaken wie er kans heeft om de beker van de Copa America te winnen. De eindstrijd zal op 11 juli plaatsvinden net als de finale van de EURO2020.

Head 2 Head

Argentinië en Colombia kwamen elkaar voorbije maand ook al tegen in de WK kwalificatie groepsreeks. De teams waren toen aan elkaar gewaagd en deelden de punten (2-2). Ook in de Copa America van 2019 speelden de landenteams tegen elkaar. Colombia zegevierde toen met 0-2 van de Argentijnen. Een oefenmatch in 2018 werd met 0-0 ook gelijkgespeeld.

Huidige vorm Argentinië

De Argentijnse ploeg begon de Copa America bescheiden. Terwijl het toernooi vorderde werden de overwinningen steeds groter. De eerste match van het toernooi werd gelijkgespeeld 1-1 tegen Chili. De Matches tegen Uruguay en Paraguay werden beide met 1-0 gewonnen. Van Bolivia werd met 1-4 dik gewonnen. Ook Ecuador kreeg de volle mep (3-0) van de Argentijnse ploeg.

Huidige vorm Colombia

Colombia speelde de eerste match van het toernooi tegen Ecuador en won die match met 1-0. De match die volgde was tegen Venezuela en het Colombiaanse teams wist er niet van te zegevieren. De match eindigde zoals die begon (0-0). In de groepsfase gingen de matches tegen Peru 1-2 en Brazilië 2-1 verloren. Alles bij elkaar was het genoeg om door te gaan naar de kwartfinale tegen Uruguay. De ploeg van bondscoach Rueda won nipt met 0-1, maar daar was wel extra speeltijd voor nodig.

Prognose

Onze wedtip is 3-1 voor de Argentijnen. Een leuke kans om uw Belgische wedkantoren bonusbedrag ferm op te krikken is een voorspelling te doen op de hoeveelheid goals die Messi deze match maakt. Check de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be voor de diverse speltechnieken. Hieronder vindt u de pre-odds die de bookmakers hanteren in het 1×2 spelsysteem.

Quoteringen Argentinië – Colombia

De hoogste pre-odds in het 1X2 spelsysteem worden uitgekeerd als Colombia deze woensdag wint van Argentinië. De Belgische bookmakers keren x 5.25 keer uw inleg uit als niet de Argentijnen maar de Colombianen de primus worden.

Wordt er geen winnaar beslist in de reguliere speeltijd? Dan kunt u x 3.45 keer uw speelbedrag terug verdienen als u had gegokt op een gelijkspel en dit woensdag ook echt uit gaat komen. Een overwinning en finaleticket van Argentinië staat op x 1.73 keer uw inleg ingeschaald.

De halve finale van de Copa America Argentinië – Colombia wordt gespeeld op woensdag 7 juli om 03:00 uur (Nederlandse tijd) in het Nacional de Brasília Stadion te Brasília. Denkt u te weten welke ploeg wint? Voorspel dan de match via VoetbalGokken.be en scoor de strafste online bookmakers beloningen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN