Bookmakers krijgen gedroomde finale Copa America: Argentinië vs Brazilië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 juli 2021     0 REACTIES

Deze zondag wordt niet enkel de EURO2020 finale bekampt, ook in de Copa America staat de eindstrijd op het programma. Hierin strijden topfavorieten Argentinië en Brazilië tegen elkander. Een droomfinale! Speelt u mee met VoetbalGokken.be en scoort u de straffe winstbonus bij de Copa America 2021 finale Argentinië – Brazilië?

Lionel Scaloni: “Winnen is altijd moeilijk, zeker tegen een sterk Brazilië”

Het ganse toernooi proberen tegenstrever het leven van topfavoriet Argentinië zuur te maken. Maar mede dankzij een briljante Lionel Messi is dat niet gelukt. Bondscoach Lionel Scaloni verwacht echter dat de Brazilianen ook een ferme poging zullen wagen in deze eindstrijd: “De Argentijnse ploeg moet altijd competitief zijn. Het moet altijd op zoek naar de overwinning. Iedereen speelt tegen Argentinië op een andere manier dan de andere wedstrijden. Het is erg moeilijk, zeker tegen een sterk Brazilië.”

Lionel Messi: “Mooi om tegen Brazilië te spelen”

FC Barcelona sterkhouder Lionel Messi is topscoorder op de Copa America. Messi maakte al vier goals. Uiteraard hoopt de vedette er in de finale nog één of meer bij te kunnen nemen. “We zijn met een droom naar dit toernooi gekomen en wilden vanaf het eerste moment voor de finale gaan. Dit hebben we samen gedaan. Het is mooi om tegen Brazilië te spelen”, aldus een gedreven Messi.

Bondscoach Brazilië Tite: “Argentinië niet moeilijker dan andere landen”

Voor de Braziliaanse bondscoach maakt het niet uit dat de Argentijnen deze zondag de tegenstrevers zijn. Hij wil deze editie van de Copa America winnen en daar moet iedereen voor wijken: “Ik heb veel respect voor alle landen. Argentinië is niet moeilijker dan alle andere landen op dit toernooi. Ik heb geen voorkeur daarin. Wij willen kampioen worden en dat verdien je als je van iedereen wint. Daar horen de Argentijnen dus ook bij”, zei Tite in zijn voorbeschouwing op de eindstrijd.

Neymar: “Ik wil finale met Argentinië”

Niet alleen voetbalfans hadden gehoopt Brazilië en Argentinië in de finale aan te treffen. Ook Braziliaanse sterkhouder Neymar hoopte op deze eindstrijd tegen de grootste concurrent, Argentinië. “Ik wil dolgraag de finale tegen Argentinië spelen. Ik juich ze toe”, zegt Neymar. “Ik heb daar vrienden, maar in de finale zal Brazilië winnen”, zegt de aanvaller van Paris Saint Germain resoluut.

Statistieken

Argentinië bereikte de eindstrijd door in de halve finale van Colombia te winnen. In de extra time werd het 2-1 dankzij wie anders dan Lionel Messi. De Argentijnen wonnen eerder dit toernooi al van landen als Uruguay, Bolivia en Paraguay.

Brazilië geraakte in deze finale door in de halve eindstrijd de maat te nemen van Peru: 1-0. Paqueta maakte op aangeven van Neymar de enige goal in die match. In het voorafgaande deel hadden de Brazilianen onder meer al gewonnen van Chili en Venezuela.

Head 2 Head

Argentinië en Brazilië behoren al sinds mensenheugenis tot de topvoetballanden in de wereld. Er werden ook al een pak ferme matches gespeeld tussen deze twee landen. De jongste editie was de halve finale op de Copa America 2019. De Brazilianen waren daarin met 2-0 de duidelijke primus. Gabriel Jesus en Firmino scoren in dat duel.

Huidige vorm Argentinië

De Argentijnse formatie miste haar start op deze Copa America door aan te vangen met een 1-1 draw tegen Chili. Daarna won het sterrenelftal al haar matches en kreeg het maar twee tegengoals. De reeks is opmerkelijk omdat voor dit toernooi de Argentijnse ploeg stroef draaide met drie gelijke spelen op vier WK kwalificaties matches.

Huidige vorm Brazilië

De Braziliaanse formatie is tijden ongeslagen. Ook dit toernooi werden vrijwel alle matches in de winst omgezet. Enkel in de laatste groepsmatch werd er puntverlies geslikt. Tegen Ecuador werd het 1-1. De voorbije twee matches tegen Chili en Peru lieten zien dat de machine echter nog steeds soepel draait. De laatste nederlaag? Die was op 15 november 2015 tegen jawel: Argentinië.

Prognose

We voorspellen een ferme match waarin scoren niet evident zal zijn. Toch denken wij dat de Argentijnen voorbije de Braziliaanse defensie zullen geraken. Onder aanvoering van Messi wint Argentinië met 1-2. We zetten deze uitslag in bij de Belgische wedkantoren! Benieuwd wat onze potentiële winstbonus kan worden? Check onderstaand odds overzicht en speel ook mee!

Quoteringen Argentinië – Brazilië

De pre-odds voor de finale van de Copa America zijn bij de Belgische wedkantoren als volgt ingedeeld. Een overwinning van Argentinië krijgt een odd van x 3.65 keer uw inleg mee. Dit is de hoogste odd die de bookmakers uitkeren voor de finale.

Een gelijkspel in Rio de Janeiro staat op een quotering van x 3.15 keer de inleg genoteerd. Wint Brazilië volgens u? Dan kan er maximaal x 2.17 keer de inleg terugverdiend worden als de Brazilianen de beker veroveren en gij dit vooraf al had voorspeld bij de bookies.

De finale van de Copa America Argentinië – Brazilië wordt gespeeld op zondag 11 juli om 02:00 uur in stadion Maracanã te Rio de Janeiro. Welk land wint deze droomfinale van Zuid-Amerika? Laat uw voorspelling tijdig achter bij de bookmakers of speel live mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN