Wedden op voorronde Conference League Royal Antwerp – FC Drita

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 juli 2022     0 REACTIES

Deze week begint Royal Antwerp FC aan het kersverse seizoen van de UEFA Europa Conference League met de tweede voorronde tegen FC Drita uit Kosovo. RAFC speelt de heenmatch in het Bosuil Stadion en speelt volgende week op verplaatsing bij Drita. Antwerp FC is de favoriet van dit duel, maar gaan de Antwerpenaren die rol ook waarmaken? Voorspel deze ferme match via VoetbalGokken.be en scoor straffe pre-odds bij Royal Antwerp – Drita.

Mark van Bommel: “Plezier hebben in duel tegen Drita”

Mark van Bommel is de nieuwe coach van Royal Antwerp en nam deze zomer het stokje over van Brian Priske. De Nederlandse coach mag zich gaan opmaken voor de tweede voorronde van de Conference League tegen FC Drita en heeft alvast goesting in het komende tweeluik. “Ik wil mijn spelers zo snel mogelijk laten wennen aan ons idee van voetballen. Als trainer hoop je dat ze dat met plezier zullen uitvoeren en dat wil ik donderdag zien als FC Drita hier in Antwerpen is”, zegt de nieuwbakken coach van RAFC.

“We willen mentaliteit en karakter in het elftal”

Van Bommel heeft zelf heel wat ervaring in Europees voetbal en legt voor dit seizoen de lat dan ook hoog voor Royal Antwerp. “We willen een goede mentaliteit en karakter in het elftal, dat past bij de club. Ik weet zeker dat ik hier als speler heel goed gepast had met mijn manier van voetballen. Nu moet mijn elftal dat gaan doen. Donderdag wordt onze eerste echte krachtmeting”, aldus coach Van Bommel.

Ardian Nuhiu: “Match Royal Antwerp belangrijk voor ons”

FC Drita heeft al een voorronde overleeft, maar met de tweeluik tegen Royal Antwerp is coach Ardian Nuhiu nog niet zeker van een plekje in de groepsfase. “We hebben donderdag een belangrijke match tegen Royal Antwerp voor ons team en fans. We hebben ons goed voorbereid en hebben de tegenstander tot in de kleinste details geanalyseerd. Het gaat om een sterke tegenstander en die kwalitatief goede individuen heeft. In Antwerpen gaat het nog lastig worden voor ons”, zo zegt de T1 van Drita in zijn vooruitblik op de match in Antwerpen.

“Hopen op goed resultaat”

De coach van de Kosovaarse ploeg hoopt op een goed resultaat in Antwerpen met oog op de return in de Kosovaarse plaats Gjilan. “We hebben de steun van onze fans hard nodig, maar we hopen dat we donderdag al een mooi resultaat zullen boeken zodat zij ons volgende week kunnen steunen om onze doelstellingen te behalen”, zo bevestigt trainer Nuhiu tot slot nog.

Statistieken

De tweede voorronde bestaat uit een thuisduel en een match op verplaatsing. De winnaar van deze tweeluik gaat door naar de laatste voorronde. De ploeg die ook die ronde wint, gaat naar de loting voor de groepsfase van de Europa Conference League die voorbije seizoen voor het eerst werd gewonnen door AS Roma.

Head 2 Head

Royal Antwerp en FC Drita zijn elkander nog niet eerder tegengekomen in een Europees toernooi. Voorbije seizoen speelde het Nederlandse Feyenoord nog tegen Drita. De finalist van de van Conference League kwam in Kosovo niet verder dan een 0-0 gelijkspel en won in Rotterdam met 3-2 ook maar nipt van de Kosovaarse ploeg.

Huidige vorm Royal Antwerp

Sinds de komst van de nieuwe coach heeft Royal Antwerp haar oefenduels ter voorbereiding op het nieuwe seizoen goed doorstaan. De ploeg van coach Van Bommel won de matches tegen Royale Union SG met 0-1, Hoogstraten met 9-0, KV Mechelen met 4-0, RB Salzburg met 1-2 en FC Dinamo Kiev met 2-1. Tegen Qatar werd het een 2-2 gelijkspel.

Huidige vorm FC Drita

FC Drita heeft al een voorronde in de Conference League achter de rug. De ploeg van coach Nuhiu verloor de heenmatch tegen Inter Turku nog met 1-0, maar in eigen huis wist Drita de Finse club met 3-0 te overmeesteren. In de Kosovaarse Superliga werd Drita voorbije seizoen tweede.

Lappenmand

Voor zover bekent, kan coach Van Bommel tegen Drita met een fitte basiskern van start gaan. Ook FC Drita reist met een fitte basiselftal af naar Antwerpen.

Prognose

En dan onze prognose voor deze kwalificatiematch van Royal Antwerp. De Belgische wedkantoren wijzen de Great Old aan als favoriet aan voor dit duel. Wij verwachten ook dat Antwerp FC wint en een goed resultaat boekt voor de terugmatch. We zetten in op een 3-1 overwinning van RAFC bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor dit kwalificatieduel in Antwerpen.

Quoteringen Royal Antwerp – FC Drita

De Belgische wedkantoren hebben zeer straffe pre-odds klaarstaan voor de match van Royal Antwerp tegen Drita. Als de ploeg van nieuwbakken coach Van Bommel wint, kunt u tot maximaal x 1.18 keer de inleg terugverdienen. Hiermee geven de Belgische wedkantoren aan Royal Antwerp als favoriet van dit duel te bestempelen.

Een gelijkspel in het Bosuil Stadion wordt door de bookmakers al een stuk straffer beloond. U kunt tot maximaal x 7.03 keer uw inleg scoren met een correcte voorspelling op een gelijkspel.

En dan de pre-odd in het 1X2 spelsysteem bij winst van Drita. De bookmakers keren tot een maximum van x 13.50 keer de inleg aan u uit als de Kosovaarse ploeg zegeviert in onze havenstad.

De tweede voorronde van de Europa Conference League Royal Antwerp FC – FC Drita wordt gespeeld op donderdag 21 juli om 19:00 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Verwacht u net als de Belgische wedkantoren dat RAFC victorie zal kraaien of gokt u op een zege van de Kosovaarse ploeg? Wat uw voorspelling ook is, scoor de hoogst mogelijke pre-odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN