Wedden op Lillestrom – Royal Antwerp FC in voorronde Conference League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 augustus 2022     0 REACTIES

Deze donderdag speelt Royal Antwerp FC de laatste voorronde van de Conference League tegen Lillestrom SK in Noorwegen. De ploeg van coach Mark van Bommel wil een goed resultaat neerzetten met het oog op de return komende week in het Bosuil Stadion. Gaat Antwerp FC zegevieren bij deze nog onbekende Noorse ploeg? Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en speel mee.

Geir Bakke: Op papier is Royal Antwerp waarschijnlijk beter”

Voor Lillestrom SK is het een droom om mee te mogen doen aan een Europees toernooi. De ploeg van coach Geir Bakke heeft niets te verliezen in de match tegen RAFC. “De wedstrijd tegen Royal Antwerp FC wordt voor ons een flinke uitdaging. Royal Antwerp heeft enkele spelers van wereldklasse. Op papier zijn ze waarschijnlijk een betere ploeg dan wij, maar we kunnen het aan” vertelt de coach van Lillestrom aan de Noorse media.

“Akor Adams is een belangrijke speler voor ons”

Coach Bakke moet een belangrijke speler missen als zijn ploeg donderdag tegen Antwerp FC speelt. Aanvaller Akor Adams geraakte geblesseerd in de competitiematch tegen Sarpsborg 08 en daar baalt de coach flink van. “Hij heeft een zware schouderblessure opgelopen en we zullen hem missen als we donderdag tegen Royal Antwerp spelen. Adams is een belangrijke speler geworden voor ons, maar ik denk niet dat hij er op tijd klaar voor zal zijn”, aldus de coach van de Noorse ploeg.

Mark van Bommel: “Vertrouwen in ploeg voor match Lillestrom SK”

Royal Antwerp-coach Mark van Bommel blikt vooruit naar de ontmoeting met Lillestrom FK in Noorwegen. De coach vind dat er nog veel werk aan de winkel is. “We spelen nog niet goed, we kunnen nog veel beter. Er staat al een echt team, dat voor elke meter vecht en ook in moeilijke wedstrijden een resultaat kan pakken. Daar ben ik als trainer wel trots op en dat geeft vertrouwen voor de match tegen Lillestrom SK”, vertelt de coach van Antwerp FC.

“Laten we hopen dat wij doorkomen”

De Nederlandse coach ziet voldoende kans voor RAFC om in de groepsfase van de Europa Conference League te geraken. “We hebben ambitie en dat stralen we ook uit als je ziet wat hier allemaal gebeurt, als je kijkt naar de stappen die we maken. Die maken we op het veld, maar ook in de organisatie. Het is geen garantie dat wij alles ineens gaan winnen. Druk is er altijd. Die leggen we onszelf ook op. Laten we hopen dat we doorkomen.”.

Statistieken

Royal Antwerp speelt deze week op verplaatsing bij Lillestrom. Komende week volgt de return in het Bosuil Stadion. Mocht RAFC deze derde speelronde doorkomen dan staan er nog play-offs op het programma. De ploegen die ook deze speelronde overleven, gaan de koker in voor de loting van de groepsfase van de UEFA Europa Conference League.

Head 2 Head

Royal Antwerp en Lillestrom hebben elkander nog niet eerder ontmoet. Het is dan ook de eerste keer dat de Great Old de reis naar Lillestrom gaat maken.

Huidige vorm Lillestrom SK

In de Noorse competitie hebben de ploegen er al zeventien speelronden opzitten. Lillestrom staat op de tweede plaats en won voorbije zondag met 0-2 van Sarpsborg 08. In de tweede voorronde van de Conference League versloeg de ploeg van coach Bakke het SJK uit Finland met 0-1 en 5-2.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp heeft voorbije zondag een thuismatch tegen SV Zulte Waregem gespeeld. De ploeg van coach Van Bommel zegevierde met 1-0 van Essevee. De eerste Jupiler Pro league match van dit seizoen was tegen KV Mechelen. Ook die match werd met 0-2 gewonnen. Tussendoor werd ook Drita FC verslagen. Op verplaatsing werd het nog 0-0, maar thuis sloeg RAFC toe en won met 0-2.

Lappenmand

Bij Lillestrom dus geen aanvaller Akor Adams die door een schouderblessure moet afhaken. Ook verdediger Frederik Holst komt door een kwetsuur deze donderdag niet in actie.

Royal Antwerp reist zonder Bjorn Engels en Faris Haroun naar Lillestrom. Beide spelers van Antwerp FC kampen met een spierblessure.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Lillestrom SK – Royal Antwerp FC. De Belgische wedkantoren wijzen RAFC aan als licht favoriet aan voor dit duel. Wij verwachten een gelijkspel zetten in op een 2-2 puntendeling bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Lillestrom SK – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren zijn er klaar voor om de voorspellingen van voetbalgokkers op te nemen. De hoogste quoteringen worden uitgekeerd als Lillestrom wint van Royal Antwerp. De wedkantoren keren tot maximaal x3.35 keer de inleg aan u uit als de Noorse ploeg donderdag victorie kraait.

Een gelijkspel is bij de bookmakers niet veel minder waard. In het 1X2 spelsysteem staat een pre-odd van maximaal x3.30 keer uw speelbedrag ingedeeld als de ploegen in Lillestrom aan elkander gewaagd zijn.

Een overwinning van Royal Antwerp FC zal goed zijn voor de return in Antwerpen, maar ook voor de voetbalgokkers die gewed hebben op winst van RAFC. De quoteringen bij winst van de Great Old loopt op tot maximaal x2.17 keer uw speelbedrag.

De heenmatch Lillestrom SK – Royal Antwerp FC in de derde voorronde van de Europa Conference League wordt gespeeld op donderdag 4 augustus om 19:00 uur in het Åråsen Stadion te Lillestrøm. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de strafste quoteringen bij de Belgische wedkantoren.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN