Wedden op Europe Conference League: RSC Anderlecht – Ludogorets

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 februari 2023     0 REACTIES

Deze donderdag speelt RSC Anderlecht de terugmatch in de Europe Conference League tegen PFK Ludogorets. De heenmatch werd voorbije week gewonnen met 1-0 door de Bulgaarse ploeg. Paars-wit heeft dus nog wat recht te zetten in het Lotto Park Stadion te Brussel. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en scoor de strafste pre-odds.

Brian Riemer: “Ludogorets speelt heel open”

Voor RSC Anderlecht wordt het deze donderdag erop of eronder voor de ploeg van coach Brian Riemer in de Europe Conference League. Anderlecht verloor voorbije donderdag met 1-0 van PFK Ludogorets en moet dat thuis zien goed te maken. “Ludogorets is een ploeg die van goed voetbal houdt en heel open speelt, daar vloeit ruimte uit. Hun spel zou ons moeten liggen. We zullen er donderdag alles aan doen om door te stoten”, zegt de coach van RSCA.

“Het is een team dat graag de bal heeft”

De trainer van Paars-wit weet wat het donderdag kan verwachten in Brussel. “Ludogorets is een heel goed voetballende ploeg. Ze willen van achteruit opbouwen en ze hebben een aantal goede aanvallers. Ze hebben ook kracht en snelheid in de ploeg en er lopen een aantal slimme voetballers rond die het tempo kunnen bepalen, ook op de kleine ruimte. Het is een team dat graag de bal heeft en graag aanvallend voetbal speelt”, verklaart coach Riemer.

Ante Simundza: “We geven Anderlecht geen cadeaus”

Het doorstoten naar de volgende ronde is één van de doelen die PFK Ludogorets-coach Ante Simundza voor ogen heeft. “De titel is ons hoofddoel, maar dat betekent niet dat we Anderlecht cadeaus gaan geven. We zijn nog actief in drie competities: de competitie, de Beker en de Conference League. We willen in deze drie competities zo ver mogelijk geraken en we willen elke wedstrijd winnen”, stelt de coach van de Bulgaarse ploeg in de lokale media.

“Tegenover Anderlecht respectvol zijn”

De Ludogorets-coach maakt zijn team paraat voor de return in Brussel. De ploeg heeft een lichte voorsprong op Paars-wit en de coach weet dat de zaken bij Anderlecht de jongste tijd altijd niet op rolletjes lopen. “Laten we niet aan hun problemen denken. Elke club heeft wel eens een kleine crisis. Als je tegenover zo’n grote club staat met zo’n grote geschiedenis als RSC Anderlecht, moet je heel respectvol en voorzichtig zijn”, besluit de coach van Ludogorets.

Statistieken

RSC Anderlecht moet donderdagavond minstens twee goals maken en er dan geen enkel tegengoal slikken wil het doorstoten naar achtste finales van de UEFA Europe Conference League, seizoen 2022 – 2023.

Head 2 Head

Voorbije week was het voor Paars-wit de eerste keer dat het uitkwam tegen Ludogorets. In de Huvepharma Arena in Razgrad te Bulgarije werd verloren met 1-0. De Braziliaan Igor Thiago maakte het enige doelpunt in deze heenmatch.

Lappenmand

RSCA-spelers Hannes Delcroix en Marco Kana zijn er deze donderdag niet bij als Anderlecht de return speelt. Delcroix herstelt van een knieblessure en Kana van een teenblessure.

Ludogorets-speler Dinis Almeida speelt door een knieblessure niet mee tegen Anderlecht. Ook de Braziliaans aanvaller Rick kan door een knieblessure niet aantreden tegen Paars-wit. Olivier Verdon is geschorst door een rode kaart.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de Conference League return RSC Anderlecht –  PFK Ludogorets. De Belgische wedkantoren wijzen RSCA aan als favoriet in deze wedstrijd. Wij verwachten een zege van Paars-wit en zetten in op een 2-0 overwinning van de ploeg uit Brussel. Wat is uw voorspelling bij deze ECL match van Anderlecht?

Quoteringen RSC Anderlecht – Ludogorets

De Belgische wedkantoren wijzen RSCA aan als favoriet in de match van donderdag. De hoogste quoteringen in de pre-fase staan dan ook bij een zege van Ludogorets. Als de Bulgaarse ploeg komt winnen, wordt er tot maximaal 4.00 keer het speelbedrag uitgekeerd door de bookmakers.

Een gelijkspel is in de pre-fase tot maximaal 3.60 keer de inleg waard. Dat is niet veel minder dan dat er bij een zege van de Bulgaarse bezoekers wordt uitgekeerd.

In het 1X2 spelsysteem staan de quoteringen bij een zege van RSC Anderlecht op maximaal 2.00 keer de inleg ingedeeld.

De return in de zestiende finale van de Europe Conference League RSC Anderlecht – PFK Ludogorets wordt gespeeld op donderdag 23 februari om 18:45 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Vergelijk de pre-odds via VoetbalGokken.be en scoor de strafste bookmakerdeals!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN