Wedden op Europe Conference League RSC Anderlecht – FCSB

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 oktober 2022     0 REACTIES

In de Europe Conference League neemt RSC Anderlecht het deze donderdag op tegen FCSB. Paars-wit moet deze match winnen wil het kans maken te overwinteren in Europa. De ploeg van coach Felice Mazzu staat pas derde in Groep B en heeft nog twee speelronden te gaan. Eén daarvan is de match tegen FCSB. Vergelijk, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!

Interim-coach Robin Veldman: “Anderlecht draait niet goed”

RSC Anderlecht nam begin deze week de beslissing om coach Felice Mazzu te ontslaan. Interim-coach Robin Veldman neemt de taak als T1 van RSCA voorlopig over. Voor de Nederlandse trainer is er veel werk te doen nu FCSB deze donderdag in het Lotto Park Stadion komt spelen. “Duidelijk is dat dit een moeilijk moment is om in te stappen. Het eerste elftal draait niet goed, en als dat het geval is, dan lijdt de hele club daaronder”, reageert de interim-coach kort.

“Blij met deze kans”

De Nederlander heeft goesting om Paars-wit snel terug op de kaart te krijgen. “Het is mooi dat ik het vertrouwen geniet van de clubleiding. Los van deze job bij het eerste, wil Anderlecht voor lange tijd met me samenwerken. Ik ben dan ook blij met deze kans”, zegt interim-coach Veldman.

Nicolae Constantin Dica: “Iedereen moet alles geven”

Bij het Roemeense FCSB is de situatie binnen Anderlecht niet ontgaan. FCSB-coach Nicolae Constantin Dica wil de kans grijpen te zegevieren in Brussel. Al is de kans dat FCSB overwintert in Europe heel klein. “We spelen voor onze kansen. Iedereen die donderdag speelt, moet alles geven op het veld”, zegt de strijdvaardige coach van FCSB.

“Winnen van Anderlecht is moeilijke opdracht”

De coach is vooral blij met de ervaring die zijn team opdoet in Europa. “Het is goed om onze krachten te meten. Dat is goed voor de spelers, ze krijgen ervaring. We staan nu voor een moeilijke opdracht en dat is winnen van Anderlecht”, besluit de coach van de Roemeense ploeg.

Statistieken

In Groep B van de Europe Conference League staat RSC Anderlecht op de derde plek met vier punten. Er zijn nog zes punten te halen en de eerste twee teams gaan door naar de volgende ronde. Op de eerste plaats staat West Ham United met twaalf punten. De nummer twee Silkeborg IF heeft zes punten. FCSC staat vierde met één punt en kan theoretisch gezien ook nog tweede worden.

Head 2 Head

Op 15 september speelde Paars-wit op verplaatsing bij FCSB. Anderlecht kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel in de Arena Națională te Boekarest.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Voorbije weekeinde verloor RSC Anderlecht voor de vierde keer op rij en dat koste coach Felice Mazzu zijn baan. In Liege werd RSCA met 3-1 verslagen door Standaard en Anderlecht staat dan ook pas twaalfde in de Jupiler Pro League. De laatste UEFA Conference League match ging verloren van West Ham United. Op 13 oktober werd het in Londen 2-1 voor de Engelse Premier League ploeg.

Huidige vorm FCSB

FCSB verloor de laatste Conference League speelronde met 0-5 van Silkeborg IF. De ploeg van coach Dica doet het in de Roemeense competitie aardig. Na dertien speelronden staat FCSB zesde in de Liga 1 van Roemenië.

Lappenmand

RSC Anderlecht speelt donderdag zonder de geblesseerde verdedigers Hannes Delcroix, Marco Kana en Killian Sardella. Middenvelder Adrien Trebel kan door een schouderblessure niet aantreden en ook aanvaller Benito Raman verblijft door kwetsuren in de lappenmand van Anderlecht.

FCSB-verdediger Lucian Cristea en middenvelder Ovidiu Popescu spelen donderdag door kwetsuren niet mee tegen RSC Anderlecht.

Prognose

En dan onze prognose voor de match RSC Anderlecht – FCSB. De Belgische wedkantoren wijzen RSCA aan als favoriet bij dit duel. Wij verwachten ook een zege van Paars-wit en zetten bij de online wedkantoren in op een 2-1 overwinning van Anderlecht. Wat is uw voorspelling voor deze Europese campagne match van RSCA?

Quoteringen RSC Anderlecht – FCSB

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds bij winst van FCSB het hoogt in. De quoteringen lopen op tot maximaal 10.00 keer de inleg als de Roemeense ploeg komt winnen in Brussel.

Een gelijkspel is in de pre-fase goed voor een straffe bookmaker odd dat kan oplopen tot 5.25 keer uw speelbedrag op een puntendeling.

Wint Anderlecht met interim-coach Robin Veldman? Dan keren de Belgische wedkantoren maximaal 1.35 keer het wedbedrag aan u uit.

De Europe Conference League match RSC Anderlecht – FCSB wordt gespeeld op donderdag 27 oktober om 18:45 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Heeft u goesting om te wedden op RSCA in de Conference League? Vergelijk de odds, zet in en win bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN