Wedden op Europe Conference League: KAA Gent – Basaksehir

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 maart 2023     0 REACTIES

In de achtste finale van de Europe Conference League speelt KAA Gent deze donderdag tegen Basaksehir. De ploeg uit Turkije komt naar de Ghelamco Arena voor de heenmatch in de achtste finales. Kunnen de Buffalo’s een voorsprong boeken voor de return komende week in Istanbul? Voorspel de primus, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!

Hein Vanhaezebrouck: “Basaksehir was tegen Antwerp FC duidelijk beter”

KAA Gent Hein Vanhaezebrouck blikt vooruit naar de achtste finale van de Conference League. Met Basaksehir voorspelt als tegenstander een zware klus te klaren in de Ghelamco Arena. “Elke tegenstander is interessant en moeilijk want je zit in de 1/8-finales van een Europees toernooi, dat is ook in de Conference League het geval. Er waren moeilijkere maar ook makkelijkere teams denkbaar. We zagen hen aan het werk tegen Antwerp, zij waren toen duidelijk beter”, analyseert de coach van KAA Gent.

“Het wordt zaak een goede uitgangspositie af te dwingen”

Dat de heenmatch in de Ghelamco Arena zal zijn, vindt coach Vanhaezebrouck niet prettig. “Ik vind het een nadeel dat we eerst thuis spelen. Het wordt dus zaak om hier een goede uitgangspositie af te dwingen. Hopelijk kunnen we tegen dan enkele jongens recupereren. We spelen donderdag in Gent tegen hen, op zondag in Waregem en dan woensdag tegen hen in Istanbul. Dat wordt weer kort om te recupereren”, vindt coach Vanhaezebrouck.

Emre Belozoglu: “AA Gent heeft kwaliteitsspelers”

Basaksehir werd eerste in de poulefase van de Conference League en treedt in de achtste finale aan tegen KAA Gent. Basaksehir-coach Emre Belozoglu maakt zich op voor de match in Gent. “Ik denk dat we met een goed team aan elkaar gewaagd zijn. AA Gent heeft kwaliteitsspelers. Het is geen gemakkelijke loting voor ons. Maar we willen onze weg vervolgen in zowel de Conference League. Ik denk dat we de macht hebben om de ronde te halen”, zegt de coach van de ploeg in Istanbul.

“Ons doel is om naar de finale te gaan”

Bij de Turkse club speelt sinds dit seizoen met Adnan Januzaj een landgenoot van ons. Voorbije weekeinde speelde Januzaj al enkele minuten voor de Turkse ploeg en de kans is groot dat de Belg ook tegen KAA Gent speelminuten gaat maken. Coach Belozoglu verandert weinig aan zijn selectie voor de match tegen AA Gent. “We willen ons eigen spel spelen, we willen dezelfde filosofie op het veld. Ons doel is om naar de finale te gaan. We zullen ons best doen om dit te bereiken”, besluit de coach van Januzaj.

Statistieken

KAA Gent speelt de eerste ontmoeting met Basaksehir in de achtste finale van de Conference League in eigen huis. Komende week volgt de return in Istanbul en valt de beslissing welke ploeg doorgaat naar de kwartfinale van het Europese toernooi.

Head 2 Head

Voor zover bekend is, hebben KAA Gent en Basaksehir elkander nooit eerder ontmoet. De match van deze donderdag in de Ghelamco Arena zal de eerste ontmoeting zijn.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent speelde voorbije weekeinde ook al thuis. In de Jupiler Pro League trof de ploeg van coach Vanhaezebrouck RSC Anderlecht. De Buffalo’s zegevierden met 1-0 van Paars-wit. Gift Emmanuel Orban was goed voor het enige doelpunt van KAA Gent dat nog altijd vijfde staat op de tabel van de Pro League.

Huidige vorm Basaksehir

Voorbije vrijdag speelde Basaksehir op verplaatsing bij Alanyaspor in de Turkse Super Lig. De ploeg van onze landgenoot Januzaj verloor dat duel met 1-0. Net als KAA Gent staat ook Basaksehir op de vijfde plaats van de competitie in eigen land.

Lappenmand

KAA Gent speler Darko Lemajic sluit door een spierblessure nog niet aan bij de selectie van coach Vanhaezebrouck.

Bij Basaksehir zijn Mesut Ozil en Edgar Le terug van een blessure, maar beiden kwamen voorbije weekeinde nog niet in actie voor hun ploeg. Verder zijn er geen geblesseerde spelers bij de Turkse club te vermelden.

Prognostiek

Wij hebben alvast een pak goesting voor de heenmatch KAA Gent – Basaksehir. De Belgische wedkantoren wijzen AA Gent aan als favoriet in deze match. Onze prognostiek omvat ook een zege van de Buffalo’s. We zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 1-0 overwinning van AA Gent. Wat is uw voorspelling voor deze match in de achtste finale van de Conference League?

Quoteringen KAA Gent – Basaksehir

De Belgische wedkantoren hebben de strafste pre-odds ingedeeld bij een zege van Basaksehir. Mocht de Turkse ploeg komen zegevieren in de Ghelamco Arena, dan keren de bookmakers tot maximaal 3.90 keer de inleg uit.

Een gelijkspel is in de pre-fase ook een flinke quotering waard. Mochten AA Gent en Basaksehir aan elkander gewaagd zijn, dan kunt u quoteringen scoren die in het 1X2 spelsysteem oplopen tot maximaal 3.55 keer de inleg.

De pre-odds bij een overwinning van KAA Gent staan bij de wedkantoren op maximaal 2.07 keer uw speelbedrag ingedeeld. Dat betekent dat uw speelbedrag wordt verdubbeld bij een correcte voorspelling op winst van de Buffalo’s.

De Europe Conference League achtste finale KAA Gent – Basaksehir wordt gespeeld op donderdag 9 maart om 21:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander, zet in en win de strafste bookmakerdeals via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN