Wedden op Conference League voetbal: RSC Anderlecht – Young Boys

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 augustus 2022     0 REACTIES

Deze week worden de return voor de groepsfase van de Europa Conference League afgewerkt. RSC Anderlecht speelt donderdagavond thuis tegen BCS Young Boys. Voorbije week wist Paars-wit al op 0-1 voorsprong, maar is dat genoeg om deze donderdag de Zwitserse ploeg buiten de poulefase te houden? VoetbalGokken.be zocht de strafste pre-odds op voor deze returnmatch in Brussel.

Felice Mazzù: “Kans om door te stoten is fiftyfifty”

RSC Anderlecht slaagde er voorbije week op verplaatsing in te winnen van BSC Young Boys met 0-1, maar coach Felice Mazzù voorspelt dat er meer nodig is om de groepsfase van de Europa Conference League te halen. “Hoeveel kans we hebben om door te stoten? Fiftyfifty. We moeten een evenwicht zoeken tussen alles gesloten houden en beter voetbal. De groep is klaar om samen te werken, dat zie je elke week beter”, zegt coach Mazzù over de return van deze donderdag.

“Het wordt een enorme uitdaging”

Het zou voor het eerst zijn sinds 2018 dat RSC Anderlecht terug in Europese voetbaltoernooien geraakt. “Ik weet dat dit belangrijk is voor Anderlecht en dus ook voor de trainer. Ik zou niet zeggen dat we hier geschiedenis moeten schrijven, maar we willen Anderlecht wel weer herlanceren in Europa. Toch wordt het nog een enorme uitdaging”, aldus de coach van Anderlecht.

Raphael Wicky: “Anderlecht is een topclub”

BSC Young Boys slaagde er voorbije donderdag niet in om te zegevieren van de bezoekers uit Brussel YB-coach Raphael Wicky denkt dan ook dat het nog een lastige taak wordt om RSCA in Brussel te verslaan. “Anderlecht is een topclub. Het team heeft alles, of het nu gaat om fysieke of technische kwaliteiten”, looft de coach van de Zwitserse ploeg de Belgische club.

“We willen naar de groepsfase”

Opgeven doet de coach van de Zwitserse formatie ook nog niet. Coach Wicky gaat uit van de kracht van zijn team. “Als we ginds een goede wedstrijd spelen, kunnen we verder komen. We zijn ambitieus en willen naar de groepsfase”, zo besluit coach Wicky.

Statistieken

RSC Anderlecht heeft donderdagavond al genoeg aan een gelijkspel om door te stoten naar de groepsfase van de Europa Conference League. Mocht Young Boys met meer dan 0-1 zegevieren in het Lotto Park Stadion dan is het voor Paars-wit gedaan dit seizoen in Europa.

Head 2 Head

Voorbije week was voor Anderlecht en Young Boys de eerste ontmoeting ooit voor zever bekend is. De ploeg van coach Mazzù slaagde erin om met 0-1 te winnen in Stadion Wankdorf te Bern. Het doelpunt kwam van RSCA-speler Hannes Delcroix in de 57ste minuut van de wedstrijd.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht speelde voorbije weekeinde geen competitieduel. Hierdoor kon Paars-wit zich optimaal voorbereiden op de terugwedstrijd tegen Young Boys. RSCA heeft inmiddels een reeks opgebouwd van vijf ongeslagen duels op rij. De laatste match die de ploeg van coach Mazzù verloor was de match op verplaatsing bij Cercle Brugge. Op 30 juli werd het 1-0 op Jan Breydel voor de Brugse ploeg.

Huidige vorm Young Boys

Young Boys kwam voorbije weekeinde in actie in het Zwitserse bekertoernooi. De ploeg van coach Wicky versloeg amateurploeg FC Schoenberg met 1-10 in de 32ste finale van de Zwitserse beker. Sinds de verloren wedstrijd tegen Anderlecht had Young Boys al lang niet meer verloren. De laatste wedstrijd die verloren ging dateert van 7 mei 2022 tegen FC Lugano in de Zwitserse competitie (3-1).

Lappenmand

RSC Anderlecht spelers Majeed Ashimeru, Lior Refaelov en Adrien Trebel kregen voorbije week te kampen met een blessure. Of het drietal donderdag terug zal zijn, is nog de vraag.

Bij Young Boys meldden begin deze week Meschack Elia en Felix Mambimbi zich ziek. Middenvelder Cheikh Niasse liep voorbije week een blessure op en speelt donderdag waarschijnlijk niet mee. Middenvelder Christian Fassnacht herstelt van een knieblessure, maar wordt begin volgende maand pas terugverwacht.

Prognose

En dan onze prognose voor de thuiswedstrijd van Anderlecht. De Belgische wedkantoren wijzen Paars-wit aan als licht favoriet voor dit duel. Wij verwachten dat RSCA de voorsprong niet meer uit handen geeft en wint van de Zwitserse ploeg. We zetten in op een 2-0 overwinning van de Paars-witte bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de return in Brussel.

Quoteringen RSC Anderlecht – BSC Young Boys

De Belgische wedkantoren zijn gul met de quoteringen voor dit duel van Anderlecht. De hoogste odds kunt u vinden bij een zege van Young Boys en een gelijkspel. De bookmakers keren tot maximaal x 3.60 keer het speelbedrag aan u uit als de Zwitserse formatie komt zegevieren.

Wordt het donderdagavond een gelijkspel in Brussel? Dan is RSC Anderlecht door naar de groepsfase en kunnen voetbalgokkers die dit voorspelden ook een bookmakers uitkering van maximaal x 3.60 keer de inleg verwachten.

Een zege van RSC Anderlecht wordt het meest voorspeld en krijgt in het 1X2 speelsysteem een straffe odd van x 2.15 keer de inleg mee.

De return in de Europa Conference League play-offs RSC Anderlecht – BCS Young Boys wordt gespeeld op donderdag 25 augustus om 20:00 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de strafste odds bij de betrouwbaarste Belgische wedkantoren.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN