Wedden op Conference League return Basaksehir – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 maart 2023     0 REACTIES

Deze week treedt KAA Gent in de Europe Conference League aan tegen Basaksehir in de achtste finale van de Europe Conference League. De Buffalo’s speelden voorbije week in eigen Ghelamco Arena al tegen de Turkse ploeg, maar kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel in Gent. De kaarten zijn dus nog niet geschut in de terugmatch in het Basaksehir Fatih Terim Stadion te Istanbul. Gaat KAA Gent naar de kwartfinale? Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Emre Belözoglu: “We zullen thuis beter spelen”

In de heenmatch waren Basaksehir en KAA Gent aan elkander gewaagd. De ploegen kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel en dus valt deze woensdag de beslissing in Istanbul. Basaksehir-coach Emre Belözoglu is er klaar voor. “We hebben de nodige voorbereidingen getroffen. Ik ben ervan overtuigd dat we in eigen huis veel beter zullen spelen. We zullen ons best doen. Het zal een mooie strijd worden”, verwacht de coach van de Turkse club.

“AA Gent speelt met veel dynamiek”

Nu de coach weet hoe KAA Gent speelt, weet de T1 van Basaksehir wat zijn team kan verwachten in de return. “Het was een heel moeilijke match in Gent door de omstandigheden. Ik wil mijn team prijzen, want mijn spelers toonden veel enthousiasme en passie, zeker in de tweede helft. In de eerste helft kon onze pressing beter. AA Gent speelde met veel dynamiek en zorgde voor chaos. Mijn team moet daar woensdag terug goed op reageren”, aldus coach Belözoglu.

Hein Vanhaezebrouck: “Het zal op verplaatsing natuurlijk niet makkelijk zijn”

Met het gelijkspel in Gent zijn de Buffalo’s nog niet zeker van een ticket voor de kwartfinale. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck wil nu extra gas geven. “Het zal op verplaatsing natuurlijk niet makkelijk zijn. Iedereen zal een tandje moeten bijsteken. Dan liggen er kansen in de terugmatch”, zegt coach Vanhaezebrouck.

“Dat zij wellicht iets meer kans hebben dan wij, klopt”

Volgens de ervaren coach is de strijd nog niet gestreden met de Turkse tegenstander. “Er is altijd een kans, we hebben al moeilijkere ploegen geklopt in het verleden. Makkelijk is dit natuurlijk zeker niet. Dat zij wellicht iets meer kans hebben dan wij, klopt. Ze hebben ook een grotere kern. Het is er trouwens niet de heksenketel als bij andere Turkse club”, zo besluit de coach van KAA Gent.

Statistieken

Voorbije week werd het in de Ghelamco 1-1 in de wedstrijd KAA Gent – Basaksehir en dus zal de terugmatch beslissend zijn welke team doorstroomd naar de kwartfinale van de Europe Conference League. Voorbije seizoen werden de Buffalo’s in de achtste finale uitgeschakeld. Toen was het Griekse PAOK Saloniki een maatje te groot voor de ploeg uit Gent.

Head 2 Head

De match van voorbije week was voor KAA Gent de eerste ontmoeting ooit met Basaksehir. De Turkse ploeg kwam in de zestiende speelronde van de heenmatch al op voorsprong door een treffer van Stefano Okaka. KAA Gent-speler Gift Emmanuel Orban maakte voor rust ook een doelpunt en tekende hiermee direct ook de eindstand: 1-1 in Gent.

Huidige vorm Basaksehir

Na de match op verplaatsing bij AA Gent kwam Basaksehir voorbije zondag uit in de Turkse Super Lig. De ploeg van coach Belözoglu verloor met 0-2 van Besiktas. Basaksehir staat op de zesde plaats van de Turkse competitie.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent nam het voorbije zondag op tegen SV Zulte Waregem in speelronde 29 van de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Vanhaezebrouck zegevierde met 2-6 van Essevee. De Buffalo’s staan op de vijfde plaats van de Pro League en spelen dit weekeinde tegen KAS Eupen.

Lappenmand

Bij Basaksehir is het afwachten of Mesut Ozil en Eden Karzev op tijd wedstrijdfit zijn voor de return tegen Gent.

KAA Gent mist de verdedigers Bruno Godeau, Joseph Okumu en Jordan Torunarigha door blessureleed. Ook middenvelder Sulayman Marreh en aanvaller Darko Lemajic verblijven in de lappenmand van de Gentse ploeg.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de heenmatch Basaksehir – KAA Gent. De Belgische wedkantoren wijzen de Turkse ploeg aan als favoriet in deze match. Wij verwachten een zege van Basaksehir en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 1-0 overwinning van de Turkse ploeg. Wat is uw voorspelling voor deze return in de achtste finale van de Europe Conference League?

Quoteringen Basaksehir – KAA Gent

Bij deze return in de achtste finale van de Europe Conference League staan de hoogste pre-odds bij een zege van KAA Gent. Als de Buffalo’s zegevieren in Istanbul keren de Belgische wedkantoren tot maximaal 3.80 keer uw speelbedrag uit.

Een gelijkspel in de Turkse stad krijgt ook een straffe pre-odd mee. De bookmakers keren tot 3.25 keer de inleg uit als Basaksehir en AA Gent ook terug even sterk zijn.

Verwacht u dat Basaksehir zegeviert en doorgaat naar de kwartfinale van de Conference League? In het 1X2 spelsysteem lopen de pre-odds bij winst van de Turkse ploeg op tot maximaal 2.20 keer het wedbedrag.

De return in de Europe Conference League achtste finale Basaksehir – KAA Gent wordt gespeeld op woensdag 15 maart om 18:00 uur in het Basaksehir Fatih Terim Stadion te Istanbul. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander en speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN