Wedden op Conference League: PFK Ludogorets – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 februari 2023     0 REACTIES

In de zestiende finale van de Europe Conference League neemt RSC Anderlecht het op tegen PFK Ludogorets. Paars-wit gaat eerst op verplaatsing spelen bij de Bulgaarse ploeg in Razgrad. Komende week volgt de return in het Lotto Park Stadion. Kan RSCA een goed resultaat boeken voor die terugwedstrijd? Vergelijk de Vlaamse wedkantoren op VoetbalGokken, zet in en win!

Ante Šimundža: “De twee wedstrijden tegen RSC Anderlecht zullen zwaar zijn”

PFK Ludogorets-coach Ante Šimundža maakt zijn team paraat voor de komst van RSC Anderlecht. De Bulgaarse ploeg wil thuis alvast een overwinning boeken tegen het onbekende Anderlecht. “We moeten er klaar voor zijn, de twee wedstrijden tegen RSC Anderlecht zullen heel zwaar zijn, maar de eerste wedstrijd is het belangrijkst”, vertelt de trainer van de Bulgaarse ploeg.

“We moeten op een heel hoog niveau zitten”

De Bulgaarse ploeg kwam in het verleden uit in de Champions League groepsfase en wist in de Europa League tot de laatste zestien te komen. Dit seizoen hoopt Ludogorets het ver te gaan schoppen in de Europe Conference League. “We moeten op een heel hoog niveau zitten als we vooruitgang willen boeken in het Europese voetbal”, legt coach Šimundža zijn ambities uit.

Brian Riemer” Ik wil een agressief Anderlecht zien tegen Ludogorets”

De match tegen de Bulgaarse ploeg wordt voor RSC Anderlecht-coach Brian Riemer de eerste wedstrijd met Paars-wit in Europa. De coach verwacht dat RSCA er klaar voor is. “Ik wil een agressief Anderlecht zien, dat probeert te domineren met zoveel mogelijk hoge druk. Ik wil een team zien dat sterk is aan de bal, balbezit wil en de tegenstander wil insluiten. Het moet donderdag op het veld van Ludogorets gebeuren”, zegt de Deense coach.

“De spelers geloven in elkaar en in zichzelf”

Volgens de coach is er veel vooruitgang binnen zijn team. “De sfeer in de groep is helemaal anders dan toen ik hier kwam. De spelers geloven in elkaar en in zichzelf. De kwaliteit in mijn ploeg is geweldig, maar de onervarenheid is nog groot”, besluit de coach van Paars-wit.

Statistieken

PFK Ludogorets speelde de groepsfase van de Europa League en werd daarin derde. De ploeg van coach Šimundža was niet opgewassen tegen Real Betis en AS Roma. RSC Anderlecht werd tweede in de Groep B van de UEFA Europe Conference League. West Ham United werd daarin eerste.

Head 2 Head

Ludogorets en RSC Anderlecht speelden in het verleden nooit eerder tegen elkander, maar de Bulgaarse ploeg ontvangt donderdag wel voor de tweede keer in hun geschiedenis een Belgische tegenstander. Twee jaar geleden kwam Ludogorets nog uit tegen Antwerp FC in de groepsfase van de Europa League. The Great Old zegevierde tweemaal: 1-2 en 3-1.

Huidige vorm PFK Ludogorets

In Bulgarije is voorbije weekeinde de competitie pas begonnen. De nummer twee van de Parva Liga speelde op verplaatsing bij Spartak en zegevierde met 1-2. De topscoorder van de Bulgaarse ploeg in de Argentijn Matias Tissera en ook de Ghanese middenvelder Bernhard Tekpetey is vaak trefzeker.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht is hard op weg terug te keren naar de top acht van de Belgische Pro League. Voorbije weekeinde pakte de ploeg van coach Riemer drie punten tegen STVV. De bezoekers uit Sint-Truiden werd met 3-1 verslagen in Brussel. Begin februari werd er ook bij KV Oostende gezegevierd (0-2).

Lappenmand

Ludogorets-spelers Dinis Almeida en de Braziliaan Rick herstellen van een gescheurde knieband en spelen waarschijnlijk niet tegen RSCA. De spelers Olivier Verdon, Anton Nedyalkov en Jakub Piotrowski zijn geschorst door een gele kaart.

RSC Anderlecht moet Hannes Delcroix en Marco Kana achterlaten in Brussel. Deldroix herstelt van een knieblessure en Kana komt door een teenblessure ook niet aan het spelen in deze zestiende finale van de Conference League.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de Conference League match PFK Ludogorets – RSC Anderlecht. De Belgische wedkantoren wijzen Ludogorets aan als licht favoriet in deze wedstrijd. Wij verwachten een zege van Paars-wit en zetten in op een 0-2 overwinning van de ploeg uit Brussel. Wat is uw voorspelling voor dit Europese voetbalavondje?

Quoteringen PFK Ludogorets – RSC Anderlecht

Bij de Belgische wedkantoren worden de hoogste pre-odds bij deze match op verplaatsing van Anderlecht uitgekeerd als er donderdag geen winnaar zal zijn in Razgrad. De bookmakers keren tot maximaal 3.45 keer de inleg uit bij een gelijkspel.

Verwacht u een zege van Paars-wit? Dan kunt u bij de fermste wedkantoren quoteringen scoren die oplopen tot maximaal 3.40 keer het speelbedrag.

De bookmakers delen de pre-odds bij een zege van Ludogorets ook straf in. Mocht de Bulgaarse ploeg winnen van RSCA, dan kunt u in het 1X2 spelsysteem odds vinden die oplopen tot maximaal 2.22 keer het wedbedrag.

De zestiende finale van de Europe Conference League PFK Ludogorets – RSC Anderlecht wordt gespeeld op donderdag 16 februari om 21:00 uur in de Huvepharma Arena te Razgrad. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander, zet in en win via VoetbalGokken.be! Wie weet pakt u die straffe odd!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN