Wedden op Conference League: FK Qarabag – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 februari 2023     0 REACTIES

In de zestiende finales van de Europe Conference League speelt KAA Gent deze donderdag op verplaatsing bij FK Qarabag. De Buffalo’s gaan voor een goed resultaat bij deze Azerbeidzjaanse voetbalclub om komende week het tweeluik in eigen Ghelamco Arena af te kunnen maken. VoetbalGokken.be zocht de strafste pre-odds bij de Belgische wedkantoren voor u op!

Gurban Gurbanov: “Gent is een goed georganiseerd team”

FK Qarabag maakt zich op voor de komst van KAA Gent. De allereerste ontmoeting ooit met Gent en coach Gurban Gurbanov weet dan ook niet wat zijn team kan verwachten. “We zijn niet bepaald in de vorm die we tegenwoordig willen. Ik wou dat we aan de bal beter zouden zijn. Zeker met de komende wedstrijden op ons programma. We spelen donderdag terug tegen een heel goed georganiseerd team”, zegt de trainer van Qarabag over KAA Gent.

“We hebben iedereen nodig tegen Gent”

Op de vraag of trainer Gurbanov klaar is voor Gent, was duidelijk. “Nog niet. We zullen iedereen nodig hebben. We zullen proberen de fysieke en technische conditie van het team te verbeteren. Ze zijn nog niet zover als ik zou willen, maar tegen donderdag moeten ze gereed zijn”, vertelt de trainer van Qarabag tot slot van zijn relaas.

Hein Vanhaezebrouck: “Qarabag is het een moeilijke ploeg”

KAA Gent coach Hein Vanhaezebrouck heeft zijn huiswerk gedaan voor de ontmoeting met FK Qarabag in Baku. “Het is een moeilijke ploeg. Ze hebben niet toevallig bijna de groepsfase gehaald in de Champions League. Ze schakelden met Lech Poznan de Poolse kampioen uit, elimineerden vervolgens Zurich – de Zwitserse kampioen – en namen vervolgens ook de maat van Ferencvaros, de Hongaarse kampioen”, analyseert coach Vanhaezebrouck de tegenstrever.

“Geen enkele mogelijke tegenstander was een makkie”

Uiteindelijk werd Qarabag verslagen door de kampioen van Tsjechië, Pilzen: “Het is dus een solide ploeg. Maar ik herhaal mezelf: dat waren ze allemaal. Geen enkele mogelijke tegenstander was een makkie. Bovendien waren er ook weinig superaantrekkelijke namen bij, dit is Conference League hé. Het gaat vaak om ploegen uit kleinere landen. Fiorentina zat met ons in de pot en Villarreal won de poule, dat volgt misschien nog in een volgende ronde”, hoopt de coach van de Buffalo’s hardop..

Statistieken

KAA Gent speelt in de zestiende finales van de Europe Conference League tegen Qarabag dat uit de Europa League binnenstroomt. De ploeg van coach Vanhaezebrouck werd tweede in de groepsfase van de Conference League en moet om die reden deze speelronde in actie komen.

Head 2 Head

KAA Gent heeft de Azerbeidzjaanse ploeg nooit eerder ontmoet. Het wordt donderdag dus een bijzondere dag voor de clubhistorie.

Huidige vorm FK Qarabag

FK Qarabag speelde voorbije weekeinde in de Azerbeidzjaanse Premier League. De ploeg van coach Gurbanov speelde tegen stadsgenoot Sabah Baku. De derby werd een draw: 1-1, maar Qarabag staat wel nog altijd op de eerste plaats van de Azerbeidzjaanse competitie.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent wist de laatste wedstrijden niet te winnen. In de Jupiler Pro League werd er verloren van Cercle Brugge (3-2) en KRC Genk (2-3). Voorbije weekeinde pakten de Buffalo’s een punt tegen Westerlo (3-3). KAA Gent staat op de vijfde plaats van de Belgische competitie.

Lappenmand

Qarabag heeft met de geblesseerde Shahrudin Mahammadaliyev een doelman minder ter beschikking. Verdediger Abbas Hüseynov kan door een blessure ook niet aantreden tegen Gent. De Colombiaanse verdediger Kevin Medina is geschorst door een rode kaart.

KAA Gent kan geen beroep doen op de geblesseerde verdediger Nurio Fortuna (hamstringblessure) en de drie middenvelder Andrew Hjulsager (spierblessure), Vadis Odjidja-Ofoe (herstelt van knieoperatie) en Matisse Samoise (hamstringblessure).

Prognostiek

We vangen nu aan met onze prognostiek voor deze Conference League match FK Qarabag – KAA Gent. De Belgische wedkantoren wijzen Qarabag aan als favoriet in deze wedstrijd.

Wij verwachten echter een zege van de Buffalo’s en wij zetten dan ook in op een 1-3 overwinning van de ploeg uit Gent. Wat is uw voorspelling voor het vervolg van de Gentse Europese campagne?

Quoteringen FK Qarabag – KAA Gent

Bij de Belgische wedkantoren staan de pre-odds het hoogst ingedeeld bij een zege van KAA Gent. Als de Buffalo’s winnen in Baku, dan wordt er tot maximaal 3.50 keer het speelbedrag uitgekeerd door de Belgische wedkantoren.

Met een gelijkspel zou KAA Gent een goed resultaat hebben behaald voor de return in de Ghelamco Arena en kunnen voetbalgokkers tot maximaal 3.35 keer het speelbedrag winnen bij deze voorspelling.

Een overwinning van FK Qarabag levert voetbalgokkers die spelen via het 1X2 spelsysteem tot maximaal 2.18 keer het speelbedrag op. Dat is nog altijd een straffe odd van de bookmakers.

De Europe Conference League match FK Qarabag – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 16 februari om 18:45 uur in de Azersun Arena te Baku in Azerbeidzjan. Gaan de Buffalo’s een goed resultaat boeken voor de return die komende week in Gent zal plaatsvinden? Vergelijk, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN