Wedden op Conference League finale: AS Roma – Feyenoord Rotterdam

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 mei 2022     0 REACTIES

Deze woensdag wordt de finale van de Europa Conference League gespeeld. In de finale staan AS Roma en Feyenoord Rotterdam. Voor AS Roma kan dit de eerste Europese trofee ooit worden. Feyenoord slaagde daar twintig jaar geleden voor het laats in. De finale wordt gespeeld op neutraal terrein, het Air Albania Stadion te Tirana. Vergelijk de torenhoge odds van de Belgische wedkantoren, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Jose Mourinho: “Wij willen finale graag winnen”

In de Europa Conference League draait AS Roma beter dan dat het dit seizoen in de Serie A heeft gedaan en dus wil Roma-coach Jose Mourinho de finale ook winnen. “De Conference League betekent veel voor mij. Natuurlijk willen wij deze finale graag winnen. We hebben een moeilijk seizoen gehad en kunnen dat seizoen met winst in de Conference League in één klap goedmaken”, stelt de trainer van AS Roma voorop.

“Weten wat we kunnen verwachten”

Coach Mourinho bereidt zijn team dan ook tot in de puntjes voor op de finale tegen het Nederlandse Feyenoord. “Deze finale is voor ons net zo belangrijk als de Champions League winnen. Roma heeft al zolang geen finale meer gespeeld. Als ik zeg dat ik niks over Feyenoord weet dan zou ik liegen. We hebben video’s bekeken en weten precies wat we kunnen verwachten. Deze finale is alles voor mij”, aldus de coach van de Romeinen.

Arne Slot: “We gaan ervoor tegen AS Roma”

Feyenoord bereidde zich voorbije week in Portugal voor op de finale tegen AS Roma. Met het trainingskamp wil Feyenoord-coach Arne Slot zijn spelers klaarstomen voor de finale tegen AS Roma.  “Het is hartstikke mooi dat we in de finale staan, maar er is nog een ding dat veel mooier is en dat is dat we de finale ook winnen. We gaan ervoor, maar AS Roma is wel een hele sterke tegenstander”, zegt de coach van Feyenoord tijdens zijn pre-Conference League finale persconferentie.

“Roma is moeilijk te verslaan”

Volgens coach Slot staat ook AS Roma verdiend in de finale van de Europa Conference League.  “Roma is moeilijk te verslaan, zeker in wedstrijden waar ze naartoe leven. Dat doen ze nadrukkelijk in de knock-outfase van de Conference League. Het is ontzettend knap – als je naar de trainer kijkt – dat hij het óók bij Roma voor elkaar krijgt om ze een Europese finale te laten spelen”, zo besluit Slot.

Statistieken

AS Roma versloeg in de halve finale het Engelse Leicester City. In de kwartfinales wisten de Romeinen af te rekenen met het Noorse FK Brodo/Glimt. In de achtste finales werd het Nederlandse Vitesse verslagen. Feyenoord passeerde het Franse Olympique Lyon in de halve finale. De Rotterdammers rekenende in de kwartfinales af met Slavia Praag. Ook Partizan moest in de achtste finales wijken voor Feyenoord.

Head 2 Head

AS Roma en Feyenoord zijn geen onbekenden van elkander. In 2015 speelden de teams al tegen elkander. Het betrof toen de zestiende finales van de Europa League. Feyenoord wist er in Rome goed vanaf te komen door er een 1-1 gelijkspel uit het vuur te slepen. De return in de Rotterdamse Kuip verliep minder soepel. De ploeg uit Rome zegevierde met 1-2 en ging daardoor naar de achtste finales.

Huidige vorm AS Roma

Voorbije weekeinde werd de laatste speelronde van de Serie A afgewerkt. AS Roma speelde op verplaatsing bij Torino. De laatste competitiematch van dit seizoen werd met 0-3 gewonnen door de ploeg van coach Mourinho. Dit was voor AS Roma de eerste zege nadat het won van Leicester City in de halve finale van de Conference League.

Huidige vorm Feyenoord

Feyenoord sloot het Eredivisie seizoen af als derde op de tabel. De laatste match in de Eredivisie speelde Feyenoord op 15 mei tegen FC Twente. In Rotterdam wist de ploeg van coach Slot niet te winnen van het team uit Enschede: 1-2. Feyenoord had sinds 20 maart niet meer verloren. Op die dag ging de klassieker tegen Ajax met 3-2 verloren in Amsterdam.

Lappenmand

AS Roma-speler Henrikh Mkhitaryan moet de finale tegen Feyenoord waarschijnlijk missen door een blessure. Ook is het afwachten of Felix Afena-Gyan terug hersteld is van een kwetsuur.

Feyenoord kan misschien rekenen op eerste doelman Justin Bijlow. De keeper herstelt van een voetblessure en was voorbije week ook mee op trainingskamp. Het is nog afwachten of Tyrell Malacia op tijd fit is om in de finale mee te spelen.

Prognose

En dan onze prognose voor de finale van de Europa Conference League. De Belgische wedkantoren voorspellen dat AS Roma wint en daar gaan wij ook voor. We voorspellen een 2-1 overwinning van de Romeinen in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor de finale in Tirana?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze speciale eindstrijd in de UEFA Conference League 2021 – 2022.

Quoteringen AS Roma – Feyenoord

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen in de pre-fase van de finale al torenhoog in. De hoogste odds van de bookmakers staan bij een gelijkspel ingedeeld. Zo wordt er bij een gelijkspel binnen de reguliere speeltijd al een pre-odds tot maximaal x 3.50 keer de inleg uitgekeerd.

In het 1X2 spelsysteem staat bij winst van Feyenoord Rotterdam een pre-wedstrijd quotering tot maximaal x 3.00 keer de inleg klaar.

Bij een overwinning van AS Roma kunnen voetbalgokkers tot maximaal x 2.30 keer de inleg scoren en dat is ook nog altijd een zeer straffe odd voor een finale in een Europees voetbaltoernooi.

De finale van de Europa Conference League AS Roma – Feyenoord Rotterdam wordt gespeeld op woensdag 25 mei om 21:00 uur in het Air Albania Stadion te Tirana. Weet u welke ploeg de eerste Conference League trofee verovert in Albanië? Voorspel de wedstrijd via VoetbalGokken.be en scoor straffe bookmakersdeals bij de Belgische wedkantoren.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN