Wedden op Anorthosis Famagusta – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 november 2021     0 REACTIES

KAA Gent bekampt deze donderdag in de Europe Conference League Anorthosis Famagusta uit Cyprus. Gent kan het ticket voor Europese overwintering definitief veiligstellen in dit duel. De Buffalo’s staan al fier bovenaan in Poule B. De ploeg uit Cyprus is pas vierde en laatste. Gaat KAA Gent op Cyprus winnen? Voorspel en scoor de beste deals via VoetbalGokken.be.

Anorthosis Famagusta trainer Ketsbaia: “Wij kunnen van AA Gent winnen”

Temoeri Ketsbaia heeft de twijfelachtige eer om trainer te zijn van het nietige Anorthosis Famagusta  uit Cyprus. Ketabaia heeft desalniettemin wel goesting in de match tegen KAA Gent: “Liefst van al houden we de drie punten thuis. Ik geloof in mijn team en in de elf spelers die aan de aftrap komen. Wij zijn in staat om tegen AA Gent te winnen.”

“Eerst en vooral genieten”

Ketbaia die als voetballer onder meer uitkwam voor Newcastle United en Wolverhampton weet als ervaren man in de voetballerij dat alles mogelijk is: “We moeten alvast niet wanhopen. Dit is de Conference League en we verdienen het om hier te zijn. We spelen Europees tegen ploegen met een mooi stadion en bovenal een grasmat  die het toelaat mooi voetbal te brengen. Dat is in ons land wel anders. We moeten eerst en vooral genieten van de match tegen KAA Gent.”

Hein Vanhaezebrouck: “Vooral naar onszelf kijken en niet naar de tegenstander”

KAA Gent trainer Hein Vanhaezebrouck weet maar al te goed dat één zwaluw geen zomer maakt en dat de riante uitgangspositie geen reden is voor verslapping. “We moeten het veld opgaan met een beetje positieve arrogantie. Onderschatting zou evenwel een valkuil kunnen zijn. Met alles wat wij meegemaakt hebben moeten wij vooral naar onszelf kijken. En dan zou Anorthosis Famagusta geen probleem mogen vormen.”

“Snelle en verzorgde opbouw”

Vanhaezebrouck staart zich overigens niet alleen blind op het resultaat. Hij wil donderdag in Cyprus ook goed voetbal zien van zijn mannen. “Bij mij begint het van achter uit”, zegt Vanhaezebrouck. “Dat is het voetbal dat ik wil zien en dat ik de laatste matchen een beetje heb gemist. Het initiatief van achter uit, beginnen met een snelle en verzorgde opbouw, dat wil ik tegen Anorthosis Famagusta terugzien.”

Statistieken

Anorthosis Famagusta begint deze vijfde groepsmatch vanop een vierde en laatste stek. De ploeg behaalde pas twee punten, maar wist beide puntjes wel in voorbije twee matches te pakken. Ze hebben zich dus enigszins herpakt na de seizoenstart te hebben gemist.

KAA Gent is fier koploper. Het zette een straffe reeks van drie winstpartijen neer, maar moest in de jongste poulewedstrijd toch een paar puntjes laten. Tegen Partizan Belgrado werd het 1-1. Door deze puntendeling in de Ghelamco Arena moet er deze donderdag op Cyprus gewonnen worden voor Europese overwintering.

Head 2 Head

De H2H statistieken omvatten twee matches. De eerste was een vriendschappelijk duel uit 2013. KAA gent zegevierde destijds met 2-1. De twee was de heenmatch in het lopende seizoen. In Gent wisten de Buffalo’s met 2-0 te zegevieren, waardoor Gent tweemaal op rij de primus is in de onderlinge matches.

Huidige vorm Anorthosis Famagusta

Het voorbije weekend leed Anorthosis Famagusta in de Eerste Divisie van Cypriotische voetbalcompetitie weeral steken vallen. Olympiakos Nicosia was met 3-2 te sterk voor de komende tegenstrever van KAA Gent.

Huidige vorm KAA Gent

Belgische voetbalwedders hebben het waarschijnlijk al gezien, maar KAA Gent heeft in de jongste competitieronde vertrouwen getankt richting deze Conference League match. Na een mindere serie werden er weer drie punten bijgeschreven dankzij een 1-2 overwinning op SV Zulte Waregem.

Lappenmand

Bij Anorthosis Famagusta ontbreekt niemand. De gehele spelerskern is fit en er zit ook niemand een schorsing uit, waardoor Anorthosis Famagusta op volle oorlogssterkte kan aantreden tegen KAA Gent.

Voor de Buffalo’s geldt dat ook, want ook hier staat geen enkele spelers onder behandeling van de medische staf. De schorsing die Julien de Sart moet uitzetten, geldt alleen voor matches in de Belgische Pro League. De Sart kan deze donderdag dus ook gewoon aan de aftrap verschijnen.

Prognose

En dan de prognose voor de Conference League match Anorthosis Famagusta- KAA Gent. Onze wedtip is een 0-2 zege voor de Belgische ploeg. Wat is uw voorspelling?

In onderstaand odds-overzicht krijgt u een indicatie van de maximale quoteringen die de Belgische wedkantoren gereed hebben staan voor de match Anorthosis Famagusta – KAA Gent.

Quoteringen Anorthosis Famagusta  – KAA Gent

De online bookmakers verwachten veel van KAA Gent in het Neo GSP Stadium te Nicosia. De hoogste pre-odds in het 1X2 spelsysteem zijn te vinden bij Een overwinning van Anorthosis Famagusta. De maximale beloning is dan x 4,80 keer uw inleg.

Ook een draw op Cyprus is goed voor een ferme beloning. Deze kan oplopen tot maximaal x 3.95. Een overwinning van de ploeg uit Gent op het eiland Cyprus levert u bij een winnende weddenschap maximaal x 1.70 keer uw speelbedrag op bij de top bookmakers van VoetbalGokken.be.

De Europa Conference League Anorthosis Famagusta  – KAA Gent wordt op donderdag 25 november gespeeld en begint om 18:45 uur in het Neo GSP Stadium te Nicosia. Plaats uw weddenschap bij VoetbalGokken.be en scoor in de pre-fase of middels live gokken op deze match. Bent u straks de primus? Wij hebben er alvast een pak goesting in!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN