Voorspel de primus in de Conference League match RSC Anderlecht versus Vitesse

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 augustus 2021     0 REACTIES

Deze donderdag gaat RSC Anderlecht zich opmaken voor de laatste voorronde van de Europa Conference League. Het team van coach Vincent Kompany speelt die ronde tegen het Nederlandse Vitesse. Paars-wit speelt de heenmatch in eigen Lotto Park en kan een goede uitgangspositie boeken voor de return van volgende week in Arnhem. Denkt u dat RSCA thuis wint? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en ontdek de hoogste pre-odds bij de Belgische wedkantoren.

Vincent Kompany: “Vitesse is een ander hoger niveau”

Met FK Laci in de voorbije ronde had RSC Anderlecht niet veel moeite om in de laatste voorronde van de Conference League te komen. Volgens de RSCA-coach Vincent Kompany wordt het donderdag een ander paar mouwen. “Vitesse is een ander hoger niveau, ze deden het goed in Nederland. Er lopen echt enkele spelers rond met kwaliteiten. Maar we hebben het werk gedaan om deze volgende stap te kunnen zetten”, waarschuwt de coach van Paars-wit.

“Er komt een pak meer druk op”

Voor Anderlecht is deze tweeluik de laatste kans om deel te mogen nemen aan de groepsfase van dit nieuwe Europese toernooi. “Er komt nu een pak meer druk op te staan, want het blijft een kwalificatieronde. We weten dat het moeilijk zal worden, maar voor de supporters is Vitesse ook een mooie affiche”, aldus de coach van RSCA tegenover Sporza.

Thomas Letsch: “RSC Anderlecht wordt een echte finale”

Vitesse had het in de voorbije ronde een stuk lastiger tegen FC Dundalk. Er werd nipt gewonnen door Vitesse waardoor de Nederlandse ploeg nu Anderlecht treft. Vitesse-coach Thomas Letsch beschouwt de laatste voorronde als de moeilijkste. “Het wordt een finale. Zo moeten we de wedstrijd tegen Anderlecht beschouwen. We hebben onze lessen getrokken uit het duel tegen Dundalk. We staan verdiend in de volgende ronde”, zegt de coach van Vitesse uit Arnhem.

“Veel vertrouwen in een goed resultaat”

Dat alles nog niet van het leien dakje gaat, vindt de coach van Vitesse heel normaal. “Ik heb veel vertrouwen in een goed resultaat. Ik zie dit daarom niet direct als een test. We hebben een sterk team, we halen een goed niveau. Het is nu een kwestie van finetunen. Dat geldt echt niet alleen voor ons, maar daar hebben alle clubs ter wereld in deze fase mee te maken. Tijdens het seizoen gaan we dan onze top bereiken”, aldus coach Letsch.

Statistieken

De ploeg die deze speelronde wint, mag deelnemen aan het nieuwe Europese voetbaltoernooi, de Conference League. Voor de ploeg die verliest houdt het dit seizoen al op in Europa. Op 16 september begint de groepsfase van de Conference League.

Head 2 Head

Anderlecht en Vitesse speelden in 2016 voor de laatste keer tegen elkaar. Dit was toen een oefenduel die Vitesse won met 1-2. Een jaar daarvoor speelden de teams ook een oefenmatch tegen elkaar. Dit keer was het RSCA die met 5-0 won van de Nederlandse club.

Huidige vorm Anderlecht

Anderlecht wist in de voorbije voorronde af te rekenen met FK Laci uit Albanië. In de Elbasan Arena te Elbasani werd met 0-3 gewonnen door RSCA. In het Lotto Park zegevierde Anderlecht met 2-1 van Laci. Voorbije weekeinde werd de Pro League match van Cercle Brugge gewonnen met 1-2 op Jan Breydel. Nieuwe aanwinst Joshua Zirkzee nam beide doelpunten voor zijn rekening. Paars-wist staat op de zesde plek van de Pro League met zeven punten en dat zijn er twee minder dan koploper Union Sint Gillis.

Huidige vorm Vitesse

Vitesse nam het in de voorbije voorronde op tegen Dundalk FC uit Ierland. De ploeg van coach Letsch wist thuis niet te winnen van de Ierse ploeg: 2-2, maar maakte dat in de return goed door ginds in Dublin met 1-2 te zegevieren.

De Nederlandse competitie is voorbije weekeinde pas begonnen. In de eerste speelronde van de Eredivisie won Vitesse op verplaatsing bij PEC Zwolle met 1-0.

Lappenmand

RSCA kan donderdag van start met een geheel fitte basiskern. Vitesse laat met verdediger Jacob Rasmussen en doelman Daan Reiziger twee geblesseerde spelers achter. Centrumspits Loïs Openda is geschorst door een rode kaart en moet een match brommen.

Prognose

Wat ons betreft heeft RSC Anderlecht een grote kans om thuis te zegevieren van Vitesse. Onze wedtip is 2-1 voor Paars-wit. In onderstaand odds-overzicht vindt u de meest recente pre-odds die de Belgische wedkantoren voor u klaar hebben staan.

Quoteringen RSC Anderlecht – Vitesse

De Belgische wedkantoren schalen de quotering het hoogst op voor een zege van Vitesse. U kunt maximaal x 3.53 keer uw inleg verdienen als u voorspelt dat de bezoekers uit Arnhem komen winnen en dit donderdag ook echt gebeurt.

De pre-odds in het 1X2 spelsysteem zijn ook hoog ingeschaald bij een gelijkspel. U ontvangt x 3.29 keer uw speelbedrag terug als er donderdag geen winnaar zal zijn in het Lotto Park. Een overwinning van RSC Anderlecht is goed voor een beloning van x 2.01 keer uw speelbedrag.

De Europa Conference League match RSC Anderlecht – Vitesse wordt gespeeld op donderdag 19 augustus om 20:00 uur in het Lotto Park te Brussel. Gaat Paars-wit in eigen huis zegevieren en boekt het daarmee een voorsprong op de van return volgende week? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste bonussen met uw voetbalkennis!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN