Straffe pre-odds terugduel Royal Antwerp – Basaksehir Conference League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 augustus 2022     0 REACTIES

Deze donderdag kan Royal Antwerp FC doorstromen naar de groepsfase van de Europa Conference League. Het enige dat de ploeg van coach Mark van Bommel moet doen is winnen van het Turkse Basaksehir. Voorbije week werd het een 1-1 gelijkspel in Istanbul en dus is er nog werk aan de winkel voor de return in het Bosuil Stadion te Antwerpen. VoetbalGokken.be zocht de Belgische bookmakers met straffe pre-odds op. Speel mee en win!

Mark van Bommel: “We beginnen donderdag met 0-0”

Royal Antwerp FC en Basaksehir waren voorbije week aan elkander gewaagd. In Istanbul werd het 1-1 en daardoor is er nog niets beslist. Deze donderdag komt de Turkse ploeg naar Antwerpen voor de return tegen Royal Antwerp. RAFC-coach Mark van Bommel: “We beginnen donderdag gewoon met 0-0 nu de uitdoelpunten zijn weggevallen. Het was niet makkelijk voor ons met de vele blessures en ik had het gevoel dat het beide kanten kon opvallen”, zegt coach Van Bommel over het komende duel.

“We hebben een gelijkspel vast”

Het resultaat van voorbije week geeft coach Van Bommel hoop voor de terugmatch in het Bosuil Stadion. “We hadden zeker wat geluk met die late gelijkmaker. Het was een zeer tactische match die misschien niet zo leuk was om te bekijken, maar we hebben een gelijkspel vast en donderdag spelen we opnieuw”, aldus de coach van Antwerp FC.

Emre Belozoglu: “Ons land in Europa vertegenwoordigen”

Ook Basaksehir houdt hoop op een plaats in de groepsfase van de Conference League. Coach Emre Belozoglu gaat voor winst in Antwerpen. “Ik hoop dat er nieuwe jonge generatie spelers zijn die in staat zijn om ons land in Europa te vertegenwoordigen”, zegt de coach van de Turkse ploeg.

“We willen dominant spelen tegen Antwerp FC”

De coach vertrouwt donderdag op zijn spelerskern. “De selectie die we hebben is een sterke ploeg. We moeten het nog kwalitatiever maken. We willen dominant spelen tegen Antwerp FC en het ze heel moeilijk maken. We hebben een groep spelers die het kunnen waarmaken”, besluit de coach van onze landgenoot Nacer Chadli.

Statistieken

Als Royal Antwerp FC donderdag voor eigen publiek wint, gaat de ploeg van coach Van Bommel door naar de groepsfase van de Europa Conference League. Mocht het niet lukken om te zegevieren van de Turkse ploeg, dan is het Europese avontuur voor dit seizoen over voor RAFC.

Head 2 Head

Voorbije week speelden Royal Antwerp en Basaksehir voor zover we weten de eerste keer tegen elkander. Ook is de Turkse ploeg nog nooit eerder in het Bosuil Stadion geweest voor een duel tegen Antwerp FC.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

De match op verplaatsing in Istanbul was voor de ploeg van coach Van Bommel ook de laatste match die Antwerp FC speelde. Voorbije weekeinde kwam RAFC niet in actie in de Belgische competitie om zich optimaal te kunnen voorbereiden op het tweeluik tegen Basaksehir.

Huidige vorm Basaksehir

Basaksehir speelde voorbije zondag een competitiewedstrijd tegen Kayserispor. De ploeg van coach Belozoglu won met 2-0 mede dankzij een goal van Nacer Chadli. In de Turkse Super Lig zijn nu drie speelronden afgewerkt. Basaksehir staat met zeven punten op de tweede plaats.

Lappenmand

Royal Antwerp-coach Van Bommel kan donderdag waarschijnlijk niet rekenen op Michel-Ange Balikwisha, Viktor Fischer en Anthony Valencia. Het drietal liep voorbije week een spierblessure op. Bjorn Engels is nog altijd niet hersteld van een hamstringblessure.

Basaksehir heeft momenteel met Mustafa Kutay Peksen één speler in de lappenmand. De centraal verdediger van Basaksehir kampt met een gescheurde kruisband.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Royal Antwerp – Basaksehir. De Belgische wedkantoren wijzen de RAFC aan als licht favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat Royal Antwerp zal zegevieren en zetten in op een 2-0 zege van de Great Old bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Royal Antwerp – Basaksehir

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem staan bij dit duel het hoogst bij een gelijkspel en zege van Basaksehir. Bij zowel een overwinning van de Turkse ploeg en een gelijkspel in het Bosuil Stadion zijn de Belgische wedkantoren bereid tot maximaal x 3.30 keer de inleg uit te keren.

Bij een puntendeling wordt de match verlengd om een winnaar te krijgen, maar voetbalgokkers kunnen een bookmakersbonus van ruim drie keer de inleg terugkrijgen.

Een overwinning van Royal Antwerp levert ook altijd nog een ferme duit op. De Belgische wedkantoren hanteren een quotering van maximaal x 2.30 keer de inleg bij een zege van RAFC.

De return voor de Europa Conference League play-offs Royal Antwerp FC – Istanbul Basaksehir wordt gespeeld op donderdag 25 augustus om 20:45 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN