Straffe pre-odds return Conference League AA Gent – PAOK Saloniki

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 maart 2022     0 REACTIES

Deze week treft AA Gent het Griekse PAOK Saloniki in eigen Ghelamco Arena aan voor de return van de achtste finales van de Europa Conference League. De Buffalo’s hebben een kleine achterstand van 0-1 goed te maken in Gent. Gaat het de ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck lukken om door te stoten naar de laatste acht ploegen van dit nieuwe Europese toernooi? Bij VoetbalGokken.be vindt u straffe odds en maakt u de fermste bookmakersdeals.

Hein Vanhaezebrouck: “Donderdag spelen we alles of niets in Europa”

AA Gent loopt dus achter de feiten aan. PAOK Saloniki heeft een voorsprong van 0-1 die het in Griekenland wist te behalen. Gent-coach Hein Vanaezebrouck is er klaar voor om de Griekse ploeg tin de Ghelamco Arena te ontmoeten. “Nu volgt een week met een zeer belangrijke wedstrijd. Donderdag spelen we alles of niets in Europa. Dit is als een finale. Ik hoop dat het stadion donderdag vol zal zitten”, hamert Vanhaezebrouck op het belang van de komende ECL-match.

“Er moet geknokt worden”

AA Gent is nog op alle fronten actief en de coach wil niets laten liggen. “Er moet voor alles geknokt worden. Je moet geen keuzes maken. Ik denk dat er vorig jaar zoveel gepusht werd om Europees voetbal te halen. Om naar die poulefase te gaan, want het bracht allemaal extra geld op. Om als eerste te overwinteren ook, omdat dat ook extra inkomsten opbracht. Laat ons dus maar voortdoen”, zegt de T1 van AA Gent.

Razvan Lucescu: “Wij zijn niet in het voordeel”

PAOK-coach Razvan Lucescu is ervan overtuigd dat zijn ploeg De Buffalo’s kan uitschakelen in Gent. “Dat moet onze mentaliteit zijn, het is zeker mijn mentaliteit als coach”, geeft de coach toe. “Ik vind niet dat wij of Gent in het voordeel zijn. Details zullen het verschil maken”, bevestigt de trainer van PAOK in zijn persconferentie.

“Erg hoog niveau”

Dat PAOK thuis wist te zegevieren staat de coach niet van te kijken. “Wij spelen op een erg hoog niveau momenteel. We hebben ongetwijfeld veel progressie geboekt, in vergelijking met de eerste dag waarop ik hier begon te werken. Zelfs het feit dat wij de enige Griekse ploeg zijn die nog in Europa actief zijn, geeft ons een boost”, aldus de coach van AA Gent.

Statistieken

Met de 0-1 voorsprong heeft PAOK Saloniki de beste papieren in handen voor de volgende ronde van de Europa Conference League. De ploeg die uiteindelijk wint gaat opnieuw de koker in voor de loting van de kwartfinales die op 7 april van start gaan.

Head 2 Head

De match bij PAOK was de eerste keer dat AA Gent een officiële match tegen de Griekse ploeg speelde. In 2018 en 2017 speelden de ploegen een oefenduel tegen elkaar ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In 2017 wist Gent met 0-2 te winnen. In 2018 werd het ginds met 1-1 een gelijkspel.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent kwam voorbije weekeinde uit in de Jupiler Pro League match tegen Beerschot VA. De ploeg van coach Vanhaezebrouck wist met 0-2 te zegevieren bij de Rode Lantaarn van de Belgische competitie. Gent staat op de vijfde plaats van de Belgische Pro League.

Huidige vorm PAOK Saloniki

In de Griekse Super League staat PAOK op de tweede plaats achter Olympiakos. De ploeg van coach Lucescu zegevierde voorbije weekeinde met 1-0 van PAS Giannia. Topscoorder van de Super League is PAOK-speler Jasmin Kurtic. De Sloveense middenvelder maakte ook het doelpunt tegen KAA Gent in de heenmatch.

Lappenmand

AA Gent-coach Vanhaezebrouck kan over een fitte basisselectie beschikken als hij donderdag tegen PAOK de returnmatch bekampt.

PAOK-trainer Lucescu mist met Joan Sastre en Fernando Varela twee verdedigers als het donderdag tegen Gent speelt. Ook aanvaller Leo Jaba kan er door een blessure niet bij zijn. Jasmin Kurtic en Andrija Zikovic zijn geschorst voor de wedstrijd in Gent.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege voor KAA Gent. Wij verwachten ook dat de Buffalo’s in eigen huis zegevieren en vullen een 2-0 overwinning van KAA Gent in bij de bookmakers. Wat is uw voorspelling voor de match in de Ghelamco Arena?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze return in de Conference League.

Quoteringen KAA Gent – PAOK Saloniki

De online wedkantoren zien het rooskleurig in voor de Buffalo’s. De hoogste pre-odds vinden we bij een zege van PAOK. Komt de Griekse ploeg winnen in Gent dan kunt u maximaal x 5.00 keer uw inleg scoren.

Nog meer hoge quoteringen staan er bij een gelijkspel. Het is voor AA Gent niet genoeg om door te gaan naar de kwartfinales, maar u kunt er maximaal x 4.00 keer het speelbedrag mee scoren als u de correcte voorspelling hebt gedaan.

Een overwinning van KAA Gent staat bij de online bookmakers op x 1.66 keer uw speelbedrag ingedeeld. Bekijk de actuele quoteringen in het 1X2 spelsysteem van de online bookmakers.

De return van de achtste finale in de UEFA Champions League KAA Gent – PAOK Thessaloniki wordt gespeeld op donderdag 17 maart om 21:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Hoge odds scoort u bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

23 januari 2023     0 REACTIES

Jupiler Pro League wedden: Sporting Charleroi – Royale Union SG

Deze zaterdag treffen voetbalclubs Sporting Charleroi en Royale Union SG elkaar in de Belgische Pro Leag...

Lees meer
23 januari 2023     0 REACTIES

Pro League wedden: RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC

Deze zondag wordt in het Lotto Park Stadion te Brussel de match tussen RSC Anderlecht en Royal Antwerp F...

Lees meer
21 januari 2023     0 REACTIES

Odds Pro League match Royal Antwerp FC – Standard Luik

In het Bosuil Stadion ontmoet Royal Antwerp FC deze zondag Standard Luik in de 22ste speelron...

Lees meer
20 januari 2023     0 REACTIES

Straffe odds Premier League clash Arsenal – Manchester United

In de Premier League staat deze zondag de kraker Arsenal - Manchester United op het programma. Het duel ...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN