Straffe pre-odds Conference League match Molde FK – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 september 2022     0 REACTIES

In Groep F van de Europa Conference League vangt KAA Gent aan met een match op verplaatsing bij Molde FK. Het duel wordt gehouden in het Aker Stadion te Molde in Noorwegen. Arriveren de Buffalo’s met drie punten fier op appel in Gent? De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds voor u klaarstaan. Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Erling Moe: “Het is een spannende poule”

Molde FK coach Erling Moe heeft goesting in de eerste match van de poulefase dat donderdag tegen KAA Gent zal zijn. “Ik vind dit een leuke en uitdagende groep die relatief open is. Ik kan nog niet zeggen dat ik deze teams al goed ken, dus we gaan er de tijd voor nemen om ze goed te leren kennen. Het is een spannende poule”, vertelt Molde-coach Moe.

“We zullen KAA Gent heel serieus nemen”

De coach ziet kansen voor zijn ploeg om te kunnen overwinteren in de Conference League. “Daar zullen we altijd naar streven, maar geen enkele ploeg die doorstoot naar een Europese groepsfase kan als zwak worden bestempeld. Ik denk niet dat het gemakkelijk zal zijn om een van hen te ontmoeten en we zullen ze natuurlijk allemaal heel serieus nemen. Ik denk dat we over de hele linie goede tegenstand zullen hebben, dus dit wordt leuk”, vervolgt Moe.

Hein Vanhaezebrouck: “Molde staat op kop in Noorwegen”

KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck voorspelt dat zijn ploeg ver kan geraken in de Conference League. “Ik ben nooit blij of teleurgesteld met een loting. Ik heb gelezen dat het haalbaar is en de verwachting is dat we doorstoten, maar Molde staat op kop in Noorwegen en ook de andere ploegen doen het goed in hun eigen competities, dus slechte teams zullen het niet zijn”, waarschuwt coach Vanhaezebrouck.

“Alle ploegen goed bestuderen”

Ook coach Vanhaezebrouck wil nog niet te vroeg juichen. De tegenstanders moeten nog nauw geanalyseerd worden. “Een makkelijke loting is vaak moeilijker dan het lijkt. Laat ons de tijd nemen om deze ploegen beter te bestuderen”, besluit de coach van de Buffalo’s.

Statistieken

KAA Gent treft in Groep F van de Conference League naast Molde FK ook Djurgårdens IF uit Zweden en Shamrock Rovers uit Ierland. In de volgende match spelen de Buffalo’s in de Ghelamco Arena tegen de Ierse ploeg.

Head 2 Head

Het is de eerste keer dat KAA Gent en Molde FK tegen elkaar spelen in een Europees toernooi.

Huidige vorm Molde FK

Molde FK speelde voorbije zaterdag in de Noorse competitie tegen FK Bodo/Glimt. De ploeg van trainer Moe zegevierde met 1-4 van de ploeg in Bodo. Een week daarvoor werd er met 4-1 gewonnen van Sarpsborg 08. Molde FK staat eerste in de Eliteserien dat al 21 speelronden ver is.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent kwam voorbije weekeinde in de Belgische Pro League uit tegen Sporting Charleroi. De ploeg van coach Vanhaezebrouck verloor met 2-1 in Charleroi. De Buffalo’s begonnen de maand september met een 0-1 overwinning bij RSC Anderlecht dankzij een treffer van Hugo Cuypers. AA Gent staat op de zevende plaats van de Belgische competitie.

Lappenmand

Molde FK speelt donderdag zonder rechtsbuitenspeler Eirik Andersen die kampt met een gescheurde kruisband.

KAA gent kan niet rekenen op Julien de Sart (gescheurde adductoren), Tarik Tissoudali (gescheurde kruisband), Elisha Owusu (gescheurde enkelband) en Nurio Fortuna (spierblessure).

Prognose

En dan onze prognose voor de match Molde FK – KAA Gent. De Belgische wedkantoren wijzen de Noorse ploeg aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat Molde zegeviert en zetten in op een 2-0 zege van de Noorse ploeg bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Molde FK – KAA Gent

De Belgische wedkantoren hebben torenhoge quoteringen klaarstaan voor een zege van KAA Gent. Mochten de Buffalo’s victorie kraaien in Molde, dan keren de bookmakers tot maximaal x 3.80 keer het speelbedrag uit.

Ook bij een gelijkspel kunt u een quotering tot maximaal x 3.80 keer het speelbedrag vinden bij Belgische wedkantoren.

In het 1X2 spelsysteem lopen de pre-odds bij winst van Molde FK op tot een maximum van x 1.95 keer het speelbedrag. Dat is bijna een verdubbeling van het aantal ingelegde euro’s.

De Europa Conference League match Molde FK – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 8 september om 21:00 uur in het Aker Stadion te Molde. Bereid uw weddenschap goed voor speel mee bij de betrouwbaarste bookmakers van België op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN