Straffe odds Conference League match Shamrock Rovers – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 oktober 2022     0 REACTIES

Deze donderdag speelt KAA Gent op verplaatsing bij Shamrock Rovers. De ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck heeft een driepunter nodig wil het na de winterstop nog actief zijn in Europa. De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds hoog in u kunt er van profiteren door mee te spelen via VoetbalGokken.be! Vergelijk, zet in en win straffe pre-odds.

Stephen Bradley: “Ik kijk uit naar de match tegen AA Gent”

In de Europe Conference League worden nog twee matches in de poulefase gespeeld. Het Ierse Shamrock Rovers gaat zich opmaken voor de match tegen KAA Gent. “Het wordt leuk om voor onze eigen supporters te mogen spelen tegen AA Gent”, vertelt de trainer van de ploeg uit Dublin.

“Elk punt is belangrijk”

De kans dat Shamrock Rovers een ticket bemachtigt voor de knock-outs van Europe Conference League is niet heel groot, maar coach Bradley wil ook de kleine kansen niet mislopen. “Elk punt is belangrijk. We zullen proberen het te winnen. We doen wat we moeten doen en spelen ons eigen spel in deze wedstrijd”, aldus coach Bradley.

Hein Vanhaezebrouck: “Resultaat halen in Ierland”

AA Gent verloor de voorbije speelronde met 4-3 van Djurgardens IF en dat zette coach Hein Vanhaezebrouck direct aan het rekenen. “Onze kansen in de Conference League blijven, maar we weten dat het niet makkelijk wordt. We moeten er in blijven geloven, om te beginnen een resultaat spelen in Ierland. Er zijn nog twee matchen om ons bij de eerste twee in de groep te positioneren”, zegt de coach van de Buffalo’s. “

“Shamrock Rovers niet onderschatten”

De coach vindt dat AA Gent de derde positie in de poule niet verdiend. “We moeten niet onderdoen voor de teams, integendeel. Het is aan ons om het te keren tegen de volgende wedstrijd, maar we mogen Shamrock Rovers zeker niet gaan onderschatten. Zij spelen ook zeker nog een rol”, besluit coach Vanhaezebrouck.

Statistieken

Na vier speelronden in de poulefases, staat in Groep F het Zweedse Djurgardens IF met tien punten bovenaan. Molde FK is de nummer twee in het rijtje met zeven punten. Op de derde plaats staat KAA Gent met vier punten. Shamrock Rovers is de nummer vier met één punt.

Head 2 Head

AA Gent speelde op 15 september in eigen Ghelamco Arena tegen de Ierse ploeg. De Buffalo’s zegevierden met 3-0 in Gent. Hugo Cuypers maakte het eerste doelpunt voor AA Gent vervolgens maakte Vadis Odjidja-Ofoe nog twee duels voor de ploeg in Gent.

Huidige vorm Shamrock Rovers

Na de ontmoeting met KAA Gent speelde Shamrock Rovers twee duels tegen Molde K. Op verplaatsing werd de ploeg van coach Bradley met 3-0 verslagen. In Dublin sloeg de Noorse ploeg opnieuw toe en zegevierde met 0-2.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent speelde twee keer tegen Djurgardens nadat het gewonnen had van Shamrock Rovers in Gent. De ploeg van coach Vanhaezebrouck werd in eigen Ghelamco Arena met 0-1 verslagen door de bezoekers uit Zweden. In het Zweedse Stockholm werd verloren met 4-2. In de Jupiler Pro League zegevierde AA Gent voorbije weekeinde met 2-1 van RFC Seraing.

Lappenmand

Bij Shamrock Rovers verblijven momenteel geen spelers in de lappenmand. Op moment van schrijven is het ganse elftal fit. Er zijn ook geen schorsingen bij de Rovers.

Bij KAA Gent is dat wel anders. Andreas Hanche-Olsen, Alessio Castro-Montes, Julien De Sart, Elisha Owusu, Tarik Tissoudali en Darko Lemajic doen door blessureleen niet mee tegen Shamrock Rovers.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Shamrock Rovers – KAA Gent. De Belgische wedkantoren wijzen AA Gent aan als favoriet bij dit duel. Wij verwachten ook een zege van de Buffalo’s en zetten bij de online wedkantoren in op een 0-2 overwinning van KAA Gent. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Shamrock Rovers – KAA Gent

De Belgische wedkantoren keren de hoogste odds uit bij een zege van Shamrock Rovers. Als de Ierse ploeg KAA Gent verslaan, dan kunt u daarmee tot maximaal 5.25 keer de inleg ontvangen.

Wordt het een gelijkspel in Dublin? Dan keren de bookmakers een gemiddelde pre-odd van 3.90 keer het speelbedrag uit.

Een zege van KAA Gent wordt het meest voorspeld en kan u als voetbalgokker tot 1.68 keer het speelbedrag opleveren als u speelt via het 1X2 spelsysteem.

De Europe Conference League match Shamrock Rovers – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 27 oktober om 21:00 uur in het Tallaght Stadion te Dublin. Komen de Buffalo’s met een driepunter terug naar Gent? Speel mee en voorspel de match op verplaatsing van KAA Gent bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN