Straffe odds Conference League match KAA Gent – FK Qarabag

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 februari 2023     0 REACTIES

In de Europe Conference League speelt KAA Gent deze donderdag tegen FK Qarabag. De ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck moet deze thuismatch winnen wil het doorstoten naar de volgende ronde. Deze allesbepalende return wordt bekampt in de Ghelamco Arena. Wedden op Gent – Qarabag? Scoor straffe odds via de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Hein Vanhaezebrouck: “Het had beter gekund bij Qarabag”

Voorbije week speelde KAA Gent op verplaatsing bij FK Qarabag. De ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck slaagde er niet in te zegevieren bij de Azerbeidjaanse ploeg en dat had volgens coach niet gehoeven. “We mogen blij zijn dat het 1-0 is gebleven. Anderzijds: wij hadden op voorsprong moeten komen via Hong. Op Europees niveau is efficiëntie cruciaal. Wij scoorden niet, zij maakten een soortgelijke kans wél af. Het had beter kunnen zijn”, vindt coach Vanhaezebrouck.

“Wij geven niet op”

En dus moet AA Gent donderdagavond vol aan de bak in de Ghelamco Arena. Het is voor de Buffalo’s nog mogelijk om door te stoten naar de volgende ronde van de Conference League, maar dan zal het vooral aanvallend beter moeten vindt coach Vanhaezebrouck: “Voor ons eigen publiek zijn wij in staat om veel meer te tonen. Wij geven niet op”, aldus coach Vanhaezebrouck.

Gurban Gurbanov: “Overwinning belangrijk voor return in Gent”

FK Qarabag-coach Gurban Gurbanov was voorbije week trots op zijn team dat KAA Gent met 1-0 wist te verslaan, maar volgens de coach is de klus nog niet geklaard nu er donderdag wordt gespeeld in de Ghelamco Arena. “Mijn team heeft tot het einde van de match gevochten. Het was onze eerste overwinning in de knock-outfase, wat belangrijk is voor de return in Gent, maar ook voor de spelers en de club”, zegt de coach van Qarabag.

“Gent opnieuw overmeesteren”

De coach maakt zijn team gereed voor de tweede ontmoeting met AA Gent en weet wat het kan verwachten. “We speelden tegen een dynamische, sterke ploeg. Het is altijd leuk om tegen zulke tegenstanders te spelen. Ze wisten wat ze moesten doen op het veld, ze waren heel snel. We moeten ze donderdag opnieuw zien te overmeesteren”, besluit de T1 van Qarabag.

Statistieken

Qarabag won voorbije week met een doelpunt voorsprong op KAA Gent. De ploeg uit Azerbeidzjan heeft nu de beste papieren om door te stoten naar de achtste finales van de Europe Conference League. De Buffalo’s moeten donderdag met minimaal 2-0 winnen, wil Gent zich bij de laatste zestien van het toernooi voegen.

Head 2 Head

Het was voorbije donderdag de eerste keer in de historie dat KAA Gent een duel tegen Qarabag speelde. De ploeg wist tot scoren te komen dankzij een treffer van middenvelder Leandro Andrade. Hierdoor gaat Qarabag deze return dus in met een 0-1 voorgift.

Huidige vorm KAA Gent

Na de ontmoeting met Qarabag stortte KAA Gent zich al snel op de Jupiler Pro League match van voorbije weekeinde tegen OH Leuven. In de Ghelamco Arena slaagde de ploeg van coach Vanhaezebrouck erin te zegevieren van de nummer twaalf op de tabel. De Buffalo’s staan inmiddels vijfde.

Huidige vorm Qarabag

Ook FK Qarabag speelde na de match tegen Gent een duel in eigen competitie. De ploeg van coach Gurbanov versloeg Zira met 0-1 in de Azerbeidjaanse Premier League. Qarabag staat eerste na 23 speelronden.

Lappenmand

KAA Gent kan donderdag niet rekenen op verdediger Kamil Piatkowski, middenvelders Vadis Odjidja-Ofoe en Matisse Samoise. Ook aanvaller Darko Lemajic verblijft door blessureleed in de lappenmand van de Buffalo’s.

Qarabag-doelman Shahrudin Mahammadaliyev is geblesseerd en zal niet meekomen naar Gent. Dat geldt ook voor verdediger Abbas Huseynov. Verdediger Kevin Madina is geschorst door een rode kaart en mag donderdag niet aantreden tegen KAA Gent.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de Conference League return KAA Gent – FK Qarabag. De Belgische wedkantoren wijzen Gent aan als favoriet in deze wedstrijd. Wij verwachten ook een zege van de Buffalo’s en zetten in op een 2-1 overwinning van de ploeg in Gent. Wat is uw voorspelling deze maal?

Quoteringen KAA Gent – FK Qarabag

De Belgische wedkantoren voelen het meest voor een zege van KAA Gent. De hoogste pre-odd vindt u dan ook bij een overwinning van Qarabag. Als de ploeg uit Azerbeidzjan komt zegevieren, keren de wedkantoren tot maximaal 4.15 keer de inleg aan u uit.

Bij een gelijkspel gaan de Buffalo’s niet door naar de achtste finale van de Conference League, maar kunnen voetbalgokkers tot maximaal 3.55 keer het speelbedrag scoren bij de bookmakers.

Een zege van KAA Gent levert u tot 1.96 keer het speelbedrag op als u via het 1X2 spelsysteem een voorspelling hebt gedaan op winst van de Buffalo’s.

De return in de zestiende finale van de Europe Conference League KAA Gent – FK Qarabag wordt gespeeld op donderdag 23 februari om 21:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en ga voor de strafste pre-odds bij deze cruciale terugmatch van de Buffalo’s.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN