Straffe Conference League odds RSC Anderlecht – AZ Alkmaar

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 april 2023     0 REACTIES

Deze donderdag speelt RSC Anderlecht in de Europe Conference League tegen AZ Alkmaar. Het is de kwartfinale van het Europese toernooi waarin de Belgische en Nederlandse ploegen elkander treffen. Het duel vindt plaats in het Lotto Park Stadion te Brussel. Komende week volgt de return in Alkmaar. Kan RSCA in eigen huis zegevieren van AZ? Vergelijk de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en speel mee!

Brian Riemer: “Het wordt een zware wedstrijd tegen AZ”

RSC Anderlecht-coach Brian Riemer maakt zich op voor de kwartfinale van de Conference League tegen AZ uit Alkmaar. “We weten dus dat het een zware wedstrijd wordt tegen een ploeg die heel goed voetbal speelt. Het Nederlandse voetbal bevat veel elementen waar wij respect voor hebben en waar we ons als team ook mee kunnen identificeren. Ik verwacht dus een zeer interessante wedstrijd”, voorspelt de coach van Paars-wit.

“We moeten ervan genieten”

Volgens de coach van Paars-wit had het ook niet uitgemaakt tegen welke ploeg zijn ploeg moet aantreden in de kwartfinale. “Zoals ik al eerder zei: of het nu AZ, Fiorentina, West Ham of Nice is, er zijn geen gemakkelijke wedstrijden als je een van de laatste acht ploegen bent in een Europees toernooi. We moeten ervan genieten. Ik heb een gevoel dat we het goed kunnen doen in de kwartfinale”, aldus coach Riemer tot besluit van zijn perspraat.

Pascal Jansen: “Anderlecht is en blijft een topclub”

AZ Alkmaar versloeg in de voorbije speelronde het Italiaanse Lazio Roma. AZ-coach Pascal Jansen richt zijn pijlen nu op de match in Brussel tegen RSCA. “Anderlecht is en blijft een topclub. In de competitie presteren ze dit seizoen minder, er is een hoop gebeurd ook, inclusief een trainerswissel. Maar dat zegt me niets. Want Europees gezien doen ze het prima”, zo zegt coach Jansen voorafgaand een de Belgisch-Nederlandse voetbalclash.

“Interessant moment dat AZ en Anderlecht elkaar treffen”

De coach van de Alkmaarse ploeg vergelijkt de uitschakeling van Lazio Roma met de overwinning van  Anderlecht op het Spaanse Villarreal. “Daar kun je zeker tegenover zetten dat wij nu degenen zijn die Lazio hebben uitgeschakeld. Dit is een interessant moment voor AZ en Anderlecht om elkaar te treffen”, besluit de trainer van AZ Alkmaar.

Statistieken

RSC Anderlecht en AZ Alkmaar ontmoeten elkander deze donderdag in Lotto Park Stadion. Komende week volgt de return in het AFAS Stadion te Alkmaar. De ploeg die het in deze twee matches het beste deed, gaat door naar de laatste vier van de Conference League 2022 – 2023.

Head 2 Head

In 2021 speelden Anderlecht en AZ nog een oefenmatch tegen elkander. De match in Alkmaar werd  toen een 1-1 gelijkspel. In 2012 speelden de ploegen in de zestiende finale van de UEFA Europa League tegen elkander. AZ was toen tweemaal te sterk voor de Brusselse en zegevierde in beide duels met 1-0.

Huidige vorm RSC Anderlecht

In de achtste finale schakelde RSC Anderlecht het Spaanse Villarreal uit. In de Spaanse stad werd het 0-1 voor de ploeg van coach Riemer. In het Lotto Park werd het een 1-1 gelijkspel, maar dat was genoeg voor Paars-wit om door te stoten naar de kwartfinale. In de Jupiler Pro League staat RSCA negende en wist voorbije weekeinde voor eigen publiek niet te zegevieren van Westerlo: 1-1.

Huidige vorm AZ Alkmaar

AZ Alkmaar rekende in de voorbije speelronde van de Conference League af met Lazio Roma. De ploeg van coach Jansen versloeg de Italiaanse club thuis en op verplaatsing met 2-1. In de Eredivisie werden de laatste drie wedstrijden niet gewonnen. Voorbije vrijdag werd er met 0-1 verloren van Sparta Rotterdam. AZ staat vierde in de Nederlandse Eredivisie.

Lappenmand

RSC Anderlecht kan donderdag geen beroep doen op Adrien Trebel en Yari Verschaeren. Het tweetal middenvelders verblijft om blessureleed in de lappenmand.

AZ Alkmaar treedt donderdag aan zonder Maxim Dekker, Dani de Wit en Jesper Karlsson. De basisspelers van AZ verblijven door blessuren achter in Alkmaar.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match Anderlecht – AZ. De Belgische wedkantoren wijzen AZ aan als licht favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een zege van RSCA en zetten bij de online bookmakers in op een 1-0 overwinning van Paars-wit. Wat is uw voorspelling dit maal?

Quoteringen RSC Anderlecht – AZ Alkmaar

De pre-odds bij de Belgische wedkantoren staan het hoogt ingedeeld bij een gelijkspel in Brussel. Als de ploegen donderdagavond even sterk zijn, dan kunt u tot maximaal 3.40 keer de inleg scoren bij de beste Belgische wedkantoren.

Kraait RSC Anderlecht in het Lotto Park Stadion? Dan staan de quoteringen bij de online bookmakers op maximaal 2.70 keer de inleg ingedeeld.

Ook bij een overwinning van AZ keren wedkantoren tot 2.70 keer het speelbedrag uit. Vergelijk de meest recente quoteringen in het 1X2 spelsysteem via VoetbalGokken.be!

De Europe Conference League wedstrijd RSC Anderlecht – AZ Alkmaar wordt gespeeld op donderdag 13 april om 21:00 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Zegeviert RSCA in deze heenmatch? Ga naar de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en speel mee voor de strafste odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN