Straffe Conference League odds bij PAOK Saloniki – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 maart 2022     0 REACTIES

Deze donderdag gaat KAA Gent op pad naar het Griekse PAOK Saloniki voor de achtste finales van de Europa Conference League. De Buffalo’s starten het tweeluik in het Toumba Stadion te Thessaloniki en gaan voor een goed resultaat om volgende week de klus te kunnen klaren in de Ghelamco Arena. Voorspel de match bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor de beste deals.

Razvan Lucescu: “Tegen KAA Gent strijden voor de volgende ronde”

PAOK Saloniki-coach Razvan Lucescu was blij dat zijn ploeg bij de laatste zestien mocht aansluiten. “Ik ben er trots op dat we aan de achtste finales van de Conference League meedoen en we gaan in de twee duels tegen KAA Gent strijden voor de volgende ronde. Zo verbeteren we onze mindset, zetten we stappen om een winnaarsmentaliteit te hebben”, zegt de coach van PAOK over de match van donderdag.

“Gent is sterke tegenstander”

PAOK wist in de voorbije speelronde het Deense FC Midtjylland uit te schakelen en dat was voor de ploeg van coach Lucescu niet gemakkelijk. Met KAA Gent verwacht de T1 van de Griekse ploeg opnieuw een sterke tegenstander. “We zijn ons ervan bewust dat er donderdag weer een zware wedstrijd tegen een sterke tegenstander aankomt en daar moeten we ons goed op voorbereiden”, aldus Lucescu.

Hein Vanhaezebrouck: “PAOK is een solide tegenstander”

KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck was ietwat opgelucht toen PAOK Saloniki uit de koker kwam als tegenstander in de achtste finales van de Conference League. Al verwacht de coach in Thessaloniki een loodzware match tegen PAOK. “Ik ben altijd blij met de loting, maar PAOK is een solide tegenstander”, zegt de Gentse coach.

“PAOK strijdt om titel”

Coach Vanhaezebrouck heeft de Griekse ploeg goed bestudeerd. “PAOK is een ploeg die de laatste jaren in Griekenland altijd mee bovenaan strijdt”, beseft coach Vanhaezebrouck. Momenteel staat PAOK tweede in de Griekse Super League. In de voorbije ronde schakelde zijn FC Midtjylland uit. “Dan moet je sterk zijn”, concludeert de T1 van AA Gent.

Statistieken

De achtste finales worden over twee matches beslist. KAA Gent speelt eerst op verplaatsing bij PAOK Saloniki. Komende week komt de Griekse ploeg naar de Ghelamco Arena voor de return tegen de Buffalo’s. De winnaar gaat door naar de kwartfinales van de Europa Conference League.

Huidige vorm PAOK Saloniki

PAOK Saloniki moest eerste de play-offs doorkomen om in de achtste finales van de Conference League te komen. In de zestiende finales versloeg doe ploeg van coach Lucescu het FC Midtjylland met 3-1 in Thessaloniki. In Denemarken werd er met 1-0 verloren.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent werd eerste in de poule en hoefde zich dus niet te kwalificeren voor de achtste finales. Sinds begin december voorbije jaar heeft de ploeg van coach Vanhaezebrouck dan ook niet meer gespeeld in de Conference League. De Buffalo’s hebben inmiddels een ongeslagen reeks van zes matches op rij opgebouwd en wonnen voorbije zondag met 2-1 van Zulte Waregem.

Lappenmand

PAOK Saloniki kan donderdag over een fitte basisselectie beschikken. Er zijn voor zover geen geblesseerde spelers bekend. Ook zijn er geen schorsingen aan de kans van de Griekse ploeg.

KAA Gent-speler Gianni Bruno gaat niet mee naar Griekenland. De aanvaller heeft een blessure dat hem in de lappenmand van de Gentse ploeg houdt.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege van PAOK. Wij gaan voor een overwinning van Gent en vullen een 1-2 overwinning in bij de wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor de match in het Griekse Thessaloniki?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze return in de Conference League.

Quoteringen PAOK Saloniki – KAA Gent

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen het hoogst in bij een zege van KAA Gent. De bookmakersbeloning kan oplopen tot x 3.60 keer uw speelbedrag als de Buffalo’s zegevieren.

Een gelijkspel is ook een ferme pre-odd waard bij de bookmakers op VoetbalGokken.be. U kunt maximaal x 3.00 keer uw inleg teruggestort krijgen als de ploeg uit Gent de punten deelt in Thessaloniki.

Een overwinning van PAOK is bij de online wedkantoren x 2.20 keer de inleg waard. Kijk in het 1X2 spelsysteem van uw bookmaker naar de meest recente odds en sla toe als de quoteringen voor u het meest gunstig zijn.

De heenmatch in de achtste finales van de Europa Conference League PAOK Saloniki – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 10 maart om 18:45 uur in het Toumba Stadium te Thessaloniki. Wilt u wedden op de heenmatch van de Buffalo’s? U vindt straffe pre-odds bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN