RSC Anderlecht treft Paide Linnameeskond in UEFA Conference League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 augustus 2022     0 REACTIES

Deze donderdag begint ook voor RSC Anderlecht het Europese voetbal. De ploeg van coach Felice Mazzù reist in de derde voorronde van de UEFA Europa Conference League af naar Paide Linnameeskond in Estland. Bij een zege op verplaatsing in Paide is RSCA goed op weg naar de groepsfase van de Conference League. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor straffe odds bij de Belgische wedkantoren.

Karel Voolaid: “Alles draait om match Anderlecht”

Het Estische Paide Linnameeskond heeft al twee voorronden van de Europa Conference League overleefd. De match in Paide wordt voor coach Karel Voolaid en zijn team de derde ronde en die kijkt de coach met vertrouwen tegemoet. “Alles draait donderdag tegen Anderlecht om presteren. Laten we een harde strijd leveren, maar we moeten niet vergeten er ook van te genieten”, zegt de coach van de Estische club.

“Het voetbal in Estland gaat vooruit”

De coach die zelf ook uit Estland komt, ziet zijn ploeg groeien. “Het voetbal in Estland gaat vooruit. Het is nogal fysiek, met wat kwaliteitsspelers op technisch vlak. Bovendien zullen we deze donderdag heel Estland achter ons hebben. Iedereen wil ons zien slagen. We hebben niets te verliezen. We zullen proberen het spel zo moeilijk mogelijk te maken voor Anderlecht”, aldus de coach van Paide Linnameekond.

Felice Mazzù: “Mentaal oplappen voor match Paide”

Anderlecht-coach Felice Mazzù zag zijn ploeg voorbije weekeinde verliezen van Cercle Brugge. Op Jan Breydel werd het 1-0 voor Cerceltje en dus heeft coach Mazzù oplapwerk voor de Europese match tegen Paide. “We hebben mentaal oplapwerk, maar de kwaliteiten zijn aanwezig. Het goeie van de tweede helft tegen Cercle Brugge gaan we benadrukken voor de match op verplaatsing bij Paide”, zegt de coach van Paars-wit.

“Paide zal op zeker in het ritme zitten”

Het herstellen van zijn team is niet het enig waar coach Mazzù deze week mee bezig is. Paide is voor RSCA een onbekende. “Donderdag volgt er een nieuwe match, en dan moeten we deze vergeten. Over de tegenstander zelf kan ik nog niet veel zeggen. Ik heb wel naar de wedstrijd gekeken, maar ik vond dat ze eigenlijk wel aan elkaar gewaagd waren. Wat wel voor Paide spreekt, is dat zij al even aan hun competitie bezig zijn en dus al zeker in het ritme zitten. Dat is toch wel iets waar we rekening mee moeten houden”, aldus Mazzù.

Statistieken

RSC Anderlecht rolt pas de derde voorrondes van de Europa Conference League binnen. Als Paars-wit de tweeluik met de Estische ploeg wint rest alleen nog de play-offs. Mocht Anderlecht ook deze overleven, dan gaat de Brusselse ploeg de koker in voor de groepsfase van de Conference League.

Head 2 Head

RSC Anderlecht en Paide Linnameekond hebben elkaar nog niet eerder ontmoet. Deze donderdag wordt de eerste keer dat de Brusselse ploeg naar Paide afreist voor een match in een Europees toernooi.

Huidige vorm Paide Linnameeskond

De Estische competitie is al twintig speelronden op weg. Paide staat vierde en zegevierde voorbije zondag met 3-0 van Tammeka dat zesde staat. De Nederlandse aanvaller Deabeas Owusu-Sekyere maakte tot nu toe de meeste goals voor de Estische ploeg. Met negen treffers staat de spits op de vijfde plaats van de topscoorderslijst.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht heeft dit seizoen twee speelronden in de Jupiler Pro League gespeeld. De eerste speelronde werd met succes gewonnen tegen KV Oostende met 2-0. Voorbije weekeinde liet de ploeg van coach Mazzù punten liggen bij Cercle Brugge. Het werd 1-0 op Jan Breydel waardoor Paars-wit met lege handen terug naar Brussel keerden.

Lappenmand

Bij Paide Linnameeskond zijn op het moment van schrijven geen noemenswaardige geblesseerde spelers te melden. Ook zijn er geen schorsingen die uitgezeten moeten worden.

Anderlecht gaat zonder de verdedigers Marco Kana en Killian Sardella naar Estland. Beiden kampen met een spierblessure. Ook Sergio Gomez blijft achter in Brussel. Ook de Spaanse middenvelder kampt met blessureleed.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Paide Linnameeskond – RSC Anderlecht. De Belgische wedkantoren wijzen RSCA aan als grote favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat de Brusselse ploeg ginds zegeviert en zetten in op een 0-2 overwinning van Paars-wit bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers hanteren bij deze match.

Quoteringen Paide Linnameeskond – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren zijn in hun nopjes voor de match op verplaatsing van Anderlecht in Estland. De hoogste pre-odd die de bookmakers uitkeren voor dit duel staat genoteerd bij een zege van Paide. Als de Estische club zegeviert van Paars-wit keren de wedkantoren maximaal x19.00 keer de inleg uit en dat is een zeer straffe odd.

Nog meer hoge quoteringen in het 1X2 spelsysteem vindt u bij een gelijkspel. Als de teams aan elkander gewaagd zijn in het Paide Ühisgümnaasiumi Stadion, dan keren de Belgische bookmakers tot maximaal x7.00 keer uw speelbedrag uit.

Een zege van RSC Anderlecht is in de pre-fase maximaal x1.15 keer de inleg waard. Hiermee geven de bookmakers wel aan vertrouwen te hebben in RSCA.

De match Paide Linnameeskond – RSC Anderlecht in de derde voorronde van de Europa Conference League wordt gespeeld op donderdag 4 augustus om 18:45 uur in het Paide Ühisgümnaasiumi  Stadion te Paide (Estland). Kom ook wedden op voetbal bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en maak de strafste bookmakerdeals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN