Odds Conference League: KAA Gent neemt het thuis op tegen FK Partizan

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 november 2021     0 REACTIES

KAA Gent komt deze donderdag in actie in de vierde speelronde van de Europa Conference League. De ploeg uit Gent staat eerste in Groep B en zegevierde twee weken geleden al van FK Partizan. Op papier staan de Buffalo’s er dus goed op voor deze match tegen de Servische ploeg. Gaat u wedden op de match in de Ghelamco Arena? Via VoetbalGokken.be komt u terecht bij de beste bookmakers.

Hein Vanhaezebrouck: “We moeten donderdag tegen Partizan opletten”

KAA Gent is hard op weg om voor de derde keer in zes seizoenen door te stoten naar de achtste finales van een Europees toernooi, nadat er twee weken geleden winst werd gepakt in Belgrado. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck is nog wat voorzichtig. “We moeten donderdag tegen Partizan opletten en niet te vroeg victorie kraaien”, zegt de coach over de match van deze week in de Ghelamco Arena. “We moeten ervoor zorgen dat ze niet komen winnen bij ons”, aldus de oefenmeester van de Buffalo’s.

“Ik hou mijn hart vast”

In de laatste match voor het treffen met Partizan geraakte Laurent Depoitre geblesseerd. Het is niet duidelijk of het kwetsuur gevolgen heeft voor het duel tegen Partizan. Coach Vanhaezebrouck hoopt een beroep te kunnen doen op de aanvaller van de Buffalo’s. “Ik hou mijn hart vast. Laurent kreeg een tik net boven de knie. Hopelijk is dit niet te erg, want Depoitre is een van de redenen dat we terug boven water zijn gekomen. Hij had net zijn oude niveau teruggevonden. We zullen hem goed kunnen gebruiken tegen Partizan”, baalt coach Vanhaezebrouck.

Aleksandar Stanojevic: “Het wordt moeilijke wedstrijd in Gent”

In eigen landencompetitie gaat het FK Partizan Belgrado zeer gemakkelijk af dit seizoen, maar in de Conference League is dat niet het geval. Twee weken terug versloeg KAA Gent de ploeg van coach Aleksandar Stanojevic in het eigen Stadion Partizana en nu moet zijn ploeg naar Gent om de Buffalo’s ginds te breken. Een lastige klus voorspelt Stanojevic. “Het wordt een heel moeilijke wedstrijd in Gent. Maar het kan nog alle kanten op, maar AA Gent is wel een heel moeilijke tegenstander”, blikt de coach van Partizan vooruit.

“Wij geven niet op”

De coach van de ploeg uit Belgrado verwacht dat KAA Gent in eigen Ghelamco Arena nog wat sterker voor de dag zal komen dan twee weken terug het geval was in Servië. “Het wordt heel, heel moeilijk, maar wij geven niet op. Moge God ons helpen ons gereed te maken voor de trip naar Gent”, besluit coach Stanojevic.

Statistieken

In Groep B gaat KAA Gent aan kop in de poulefase. De ploeg van coach Vanhaezebrouck heeft negen punten uit drie speelronden geraapt. Partizan is de directe concurrent van de Buffalo’s. Met zes punten komt de Servische ploeg concurreren met Gent om de beste plek in de poule. FC Flora Tallinn en Anorthosis Famagusta hebben beide pas een punt.

Head 2 Head

Deze donderdag is het de eerste keer voor Gent dat het Partizan in de Ghelamco Arena aantreft. Voorbije match in Servië was al de eerste ontmoeting in de clubgeschiedenis met Partizan.

Huidige vorm KAA Gent

De ploeg van coach Vanhaezebrouck zegevierde na de terugkeer uit Belgrado met 0-3 van KRC Genk. In de Belgische beker werd misweeks Belisia Bilzen verslagen met 4-0. Voorbije weekeinde lukte het de Buffalo’s niet om te winnen van koploper Royale Union SG. De Belgische Pro League match tegen Union SG werd met 0-2 verloren.

Huidige vorm Partizan

Partizan wist zich snel te herpakken na de ontmoetingen met AA Gent. In de Servische Super Liga werd er afgerekend met TSC Backa Topola 1-3, Metalac 3-1 en Cukaricki 2-0. De ploeg van coach Stanojevic staat na vijftien speelronden op de eerste plek in de Servische competitie.

Lappenmand

De Servische speler Darko Lemajic kan donderdag niet voor Gent uitkomen. De aanvaller moet de match tegen de ploeg uit zijn geboorteland missen door een blessure.

FK Partizan Belgrado mist voor de match in Gent rechtsbuitenspeler Nikola Lakse. De speler van Partizan is echter al lange tijd uit de roulatie door een knieblessure en zal niet direct gemist worden. Het is nog afwachten of Laurent Depoitre donderdag wel terugkeert. De aanvaller geraakte voorbije weekeinde geblesseerd in de match tegen Union SG.

Prognose

En dan de prognose voor KAA Gent – FK Partizan Belgrado. Onze wedtip is een zege van Gent: 2-0 in de vierde speelronde van de Conference League. Wat is uw voorspelling voor deze match in de Ghelamco Arena?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor dit thuisduel van KAA Gent.

Quoteringen KAA Gent – FK Partizan

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren zijn het hoogst ingedeeld bij een zege van Partizan. De bookies hebben dus vertrouwen in winst van Gent, want zij keren x 3.75 keer uw wedbedrag uit als Partizan wint.

Een gelijkspel is bij de bookmakers niet veel minder waard. U kunt x 3.60 keer uw wedbedrag scoren bij een gelijkspel in Gent. Winnen de Buffalo’s? Dan valt u x 1.99 keer uw inleg ten deel en dat is bijna een verdubbeling van uw inleg.

De Europa Conference League match KAA Gent – FK Partizan Belgrado wordt gespeeld op donderdag 4 november om 18:45 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Wint de ploeg van coach Vanhaezebrouck voor eigen publiek van de Servische ploeg? Speel mee via VoetbalGokken.be en wie weet hoort u donderdag bij de winnaars.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN