KAA Gent moet flink aan de bak tegen RFS in Conference League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 augustus 2021     0 REACTIES

Deze donderdag krijgt KAA Gent de laatste kans op een ticket voor de laatste voorronde van de Europa Conference League. De ploeg uit Gent moet donderdag winnen op verplaatsing bij FK RFS. Voorbije week werd het 2-2 in Gent en dus lopen de Buffalo’s achter de feiten aan. Gaat Gent het nog redden in Letland? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de strafste odds die de Belgische wedkantoren uitkeren.

Viktors Morozs: “Gent is donderdag terug sterke tegenstander”

Het Letse RFS heeft veel vertrouwen getankt uit de match van voorbije donderdag tegen Gent. RFS-coach Viktors Morozs heeft dan ook veel vertrouwen in de return. “Wij zijn blij met het resultaat in Gent, maar donderdag wacht ons opnieuw een heel sterke tegenstander. Wij kennen nu de kracht van Gent en zijn klaar voor de clash van donderdag”, zegt de coach van RFS.

“We gaan voor onze kans”

De coach weet dan ook hoe hij de thuismatch tegen Gent wil aanpakken. “Ik ken nu hun spelstijl. Vooral hun kapitein, Vadis Odjidja, viel me op. Hij draagt de ploeg. We hebben tal van opties om een resultaat te boeken. Ik verwacht een zeer interessante match. Ik beschouw Gent als onze sterkste tegenstander tot hiertoe, maar we gaan voor onze kans. Wij zijn ook aan het groeien in deze Europese campagne. Wij moeten ervoor zorgen dat we zeer compact kunnen spelen en opletten dat we niet op snelheid gepakt worden”, zo bevestigt de coach van RFS.

Hein Vanhaezebrouck: “RFS speelt heel verdedigend”

KAA Gent is na het gelijkspel 2-2 in de Ghelamco Arena nog niet zeker van deelname aan de laatste voorronde van de Conference League en dat is volgens Gent-coach Hein Vanhaezebrouck ook niet zomaar gedaan. “Onderschat het niveau van andere landen niet”, waarschuwt Vanhaezebrouck. “Het is een ploeg met een specifieke speelstijl. Heel verdedigend. Ze hebben reuzen achterin”, zegt de coach bij Playsports.

“Ginder eenzelfde soort wedstrijd”

Zijn team moet donderdag de verdediging van de Letse ploeg doorbreken wil het op verplaatsing winnen. “Het is niet zo eenvoudig om er door te geraken. Als je voor kunt komen en zij wat meer moeten eruit komen, is het een ander verhaal. Daarom is deze uitslag niet ideaal. We zullen ginder eenzelfde soort wedstrijd krijgen. Gelukkig tellen de uitdoelpunten niet meer dubbel. We moeten nu die wedstrijd daar in ons voordeel beslechten. Dat kan met een overwinning of in de penaltyreeks”, zo analyseert de T1 van KAA Gent.

Statistieken

Als KAA Gent doorgaat naar de laatste voorronde van de Europa Conference League dan kan het in die ronde spelen tegen het Poolse Raków Częstochowa of Roebin Kazan uit Rusland. De heenmatch in Polen werd afgefloten zoals het begon met 0-0 gelijkspel. In het Russische Kazan is donderdag dus ook nog alles mogelijk.

Head 2 Head

De match van voorbije week was voor KAA Gent de eerste ontmoeting met de Letse formatie. Ook het duel in Riga zal voor de Buffalo’s de eerste keer in een Europees toernooi zijn.

Huidige vorm RFS 

Na de match tegen Gent speelde RFC in het Letse bekertoernooi tegen Skanstes. De ploeg van coach Morozs won met 0-2 in de achtste finales van het bekertoernooi. Volgend weekeinde begint voor RFS ook de Letse competitie weer. In de Optibet Virsliga speelt het team van coach Morozs direct een stadsderby tegen Riga FC.

Huidige vorm KAA Gent

Na het gelijkspel in de Ghelamco Arena tegen RFS speelde Gent voorbije weekeinde op verplaatsing bij KV Oostende. De Pro Leaguematch bij de Kustploeg ging verloren met 1-0. Het team van coach Vanhaezebrouck staat er in de Belgische competitie ook niet allerbest voor. Na drie speelronden staat Gent nog op een zeventiende plek. Na de match in Letland mogen de Buffalo’s zich gaan opmaken voor een thuismatch tegen KV Mechelen.

Lappenmand

Beide teams kunnen donderdag beschikken over een fitte basiskern. Er zijn tot op het moment van schrijven geen blessuren of gezondheidsproblemen bij spelers te melden.

Prognose

Dat KAA Gent het moeilijk gaat krijgen in Riga is wel zeker, maar het tij kan snel keren en dat geldt ook voor Gent. Onze verwachting is dat Gent met 0-1 gaat zegevieren en dat zou genoeg zijn voor het halen van de volgende ronde. Onderstaand odds-overzicht laat u de hoogste pre-odds zien die de bookmakers hanteren.

Quoteringen FK RFS – KAA Gent

De quoteringen voor de terugmatch van KAA Gent zijn het hoogst ingedeeld bij een zege van RFS. Al heeft de Letse ploeg donderdag het thuisvoordeel, de bookmakers keren x 6.30 keer uw inleg uit als RFS wint van Gent.

Een gelijkspel is bij de Belgische wedkantoren ook een straffe duit waard. Gemiddeld keren de bookies x 4.15 keer de inleg uit als het weeral een gelijkspel wordt tussen Gent en RFS.

De beloning bij een overwinning van de Buffalo’s is x 1.43 keer uw inleg waard in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren.

De Europa Conference League return FK RFS – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 12 augustus om 19:00 uur in het Daugavas stadions te Riga. Denkt u dat we Gent terug gaan zien in de laatste voorrondes van de Conference League? Laat uw voorspelling tijdig achter bij de online wedkantoren op VoetbalGokken.be of speel donderdag om zeven uur mee via live betting voor nog meer straffe quoteringen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN