KAA Gent – FC Flora Tallinn in laatste Conference League groepsmatch

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 december 2021     0 REACTIES

In de Europa Conference League Groep B speelt KAA Gent deze donderdag een thuismatch tegen FC Flora Tallinn. De Buffalo’s zijn al zeker van overwintering en er rest donderdag dus alleen de eer om voor eigen publiek te winnen van de Estse voetbalclub. FC Flora moet wel winnen om nog tweede te worden. Hoe gaat de match volgens u verlopen in de Ghelamco Arena? Speel voor straffe pre-odds via VoetbalGokken.be!

Hein Vanhaezebrouck: “Nu afmaken tegen FC Flora”

Voor KAA Gent is de druk van de ketel. De Buffalo’s komen ook volgend kalenderjaar in actie in de knock-outfase van de Europa Conference League. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck is trots op zijn ploeg, maar wil donderdag tegen FC Flora Tallinn ook zegevieren. “Ons doel was te overwinteren en dat is gelukt. Nu moeten we het nog afmaken. We spelen thuis tegen FC Flora en we hebben de meeste thuismatchen gewonnen”, zegt de coach van Gent met een glimlach.

“Vooral naar onszelf kijken”

Met drie punten erbij komt Gent op dertien punten in Groep B en daar tekent coach Vanhaezebrouck graag voor. “We gaan dat weer proberen te doen. We moeten vooral naar onszelf kijken en zorgen dat we erin slagen om te winnen. Dan kan je daar trots op zijn, maar het is geen statement naar anderen toe. We moeten ook eerlijk zijn: Europa League is moeilijker dan Conference League en Champions League is nóg moeilijker.”

Jurgen Henn: “Interessante ontmoeting in Gent”

FC Flora Tallinn kan nog tweede worden in de poule, maar dan moet het donderdag wel winnen in de Ghelamco Arena tegen Gent. Trainer Jurgen Henn: “Ons doel in deze wedstrijd is duidelijk. Het wordt een interessante ontmoeting en ik denk dat beide teams hun beste wedstrijd zullen spelen, ongeacht de omstandigheden. We geloven in onze capaciteiten en we zijn klaar voor donderdag!”, blikt de coach van FC Flora vooruit.

“Zeer zware wedstrijd”

De coach van de Estse ploeg verwacht geen gemakkelijke match in de Ghelamco Arena ook al in Gent geplaatst. “Gent heeft een sterk team met zeer goede spelers. We kunnen op zeker niet verwachten dat Gent zich gemakkelijk laat bespelen nu zij al zeker zijn van overwinteren. We bereiden ons voor op een zeer zware wedstrijd. Zij hebben hun eigen plannen, wij de onze”, besluit de coach van FC Flora.

Statistieken

KAA Gent wist in Groep B tien punten bij elkaar te rapen. Dat de ploeg van coach Vanhaezebrouck gaat overwinteren in de Conference League is een feit.

FC Flora staat derde met vijf punten, maar kan nog tweede worden en dus ook een ticket voor de knock-outs bemachtigen. Dan moet de huidige nummer twee Partizan dat zeven punten heeft, thuis verliezen van de nummer vier Anorthosis Famagusta dat ook vijf punten heeft.

Head 2 Head

In september dit jaar speelde KAA Gent voor de eerste keer tegen FC Flora Tallinn. De Buffalo’s wisten in de hoofdstad van Estland nipt te winnen met 0-1. Het verlossende doelpunt werd gemaakt door Darko Lemajic in de 54ste minuut van de match.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent verloor haar laatste match van Anorthosis Famagusta in de Conference League. De ploeg van coach Vanhaezebrouck was niet opgewassen tegen de Cypriotische ploeg die met 1-0 won in het Antonis Papadopoulos Stadion. De twee Belgische Pro League matches die volgden tegen Standard Luik (3-1) en OH Leuven 0-1 werden gewonnen. Ook zegevierde Gent in de Beker van België met 0-2 op Lommel SK.

Huidige vorm FC Flora Tallinn

Flora Tallinn speelde de laatste Conference League match thuis tegen Partizan. De ploeg van coach Henn won dit duel met 1-0. In de Estse Meistriliiga heeft FC Flora lange tijd niet meer verloren. De ploeg uit Tallinn speelde voorbije weekeinde tegen koploper FCI Levadia Talinn. De stadsderby werd een 2-2 gelijkspel.

Lappenmand

De ploeg uit Gent kan donderdag nog niet beschikken over Sven Kums. De middenvelder van de Buffalo’s speelde in de voorbije competitiematch tegen OH Leuven al niet mee.

Bij FC Flora zijn geen geblesseerde spelers te melden. Ook blijven er geen spelers door schorsingen achter in Tallinn.

Prognose

En dan de prognose voor KAA Gent – FC Flora Tallinn. Onze wedtip is een zege van de Buffalo’s: 2-0. Wat is uw voorspelling voor dit duel in een de Ghelamco Arena?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze laatste groepswedstrijd van de Europa Conference League.

Quoteringen KAA Gent – FC Flora Tallinn

De Belgische wedkantoren verwachten dat Gent deze laatste match in Groep B wint. De hoogste pre-odd in het 1X2 spelsysteem wordt uitgekeerd bij een zege van FC Flora. U kunt maximaal x 8.50 keer uw inleg verdienen met een juiste voorspelling op winst van de Estse ploeg.

Een gelijkspel is bij de Belgische bookmakers goed voor een quotering van x 5.25 keer uw speelbedrag. Verwacht u dat de Buffalo’s winnen? Dan kunt u rekenen op een uitkering van maximaal x 1.36 keer uw gekozen speelbedrag.

De Europa Conference League match KAA Gent – FC Flora Tallinn wordt gespeeld op donderdag 9 december om 18:45 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Pakken de Buffalo’s de laatste drie punten in Groep B van de Conference League? Vergelijk, voorspel en win straffe bonussen op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN