Hoge pre-odds play-offs Conference League match: Basaksehir – Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 augustus 2022     0 REACTIES

Deze donderdag speelt Royal Antwerp FC op verplaatsing bij Istanbul Basaksehir om een plaats in de Europa Conference League. De Antwerpenaren treffen de Turkse ploeg in het Basaksehir Fatih Terim Stadion en spelen komende week de return in eigen huis. Keert Royal Antwerp terug naar huis met een overwinning op Basaksehir? Bij VoetbalGokken.be vindt u hoge pre-odds voor dit duel van RAFC in Istanbul.

Emre Belozoglu: “We hebben iedereen nodig tegen Royal Antwerp”

Met de match tegen Istanbul Basaksehir speelt Royal Antwerp tegen een ploeg die de Great Old nog niet eerder tegen gekomen is in Europese toernooien. Bij de Turkse ploeg speelt onze landgenoot Nacer Chadli en de Duitse Mesut Özil. Beiden hebben de laatste matches van Basaksehir niet gespeeld. De vraag is ook nog of coach Emre Belozoglu beide spelers gaat inzetten tegen Royal Antwerp. “We hebben iedereen hard nodig om ons doel te bereiken. We zullen met de sterkste selectie gaan spelen tegen Royal Antwerp”, zegt de coach van de Turkse ploeg.

“We hebben vertrouwen in duel Royal Antwerp”

Istanbul Basaksehir heeft al lange tijd geen match meer verloren. Voorbije seizoen werd de ploeg van coach Belozoglu vierde in de Turkse competitie. “We hebben sterke spelers en ik ben trots op mijn team. We hebben vertrouwen in het duel tegen Royal Antwerp, maar we weten ook dat zij het seizoen goed zijn begonnen. We zullen op onze hoede moeten zijn”, bevestigt de coach van de Turkse ploeg.

“Mark van Bommel: “We gaan vol voor winst in Istanbul”

Royal Antwerp FC maakt zich op voor de heenmatch tegen Istanbul Basaksehir in de play-offs van de Conference League. RAFC-coach Mark van Bommel weet dat het een heksenketel kan worden bij de Turkse ploeg, maar laat zich er niet door afleiden. “Wij willen gewoon naar de poulefase van de Conference League, de verwachtingen zijn hier heel hoog. We zijn op de goede weg, maar dat geeft geen enkele garantie. We gaan vol voor winst in Istanbul”, zegt de coach van Royal Antwerp.

“Steeds rekening houden met de tegenstander”

Onder leiding van de Nederlandse coach heeft Antwerp FC nog geen match verloren en dat is goed voor het zelfvertrouwen van de ploeg vindt de coach. “Als je wint, stijgt het vertrouwen. We probeerden zo snel mogelijk duidelijkheid in het elftal te brengen, steeds rekening houdend met de tegenstander. Je kunt dan weleens verliezen, maar de jongens houden vertrouwen in het idee. Zo’n vertrouwen kun je niet geven, je moet dat voelen als speler”, zegt coach Van Bommel.

Statistieken

De play-offs is de laatste horde die de ploegen moeten nemen om in de poulefase van de Europa Conference League te komen. Royal Antwerp moet het Turkse Basaksehir verslaan voor een plaatsje in de poule. De ploeg van coach Van Bommel speelt eerst de match op verplaatsing en komende week volgt de return in eigen Bosuil Stadion.

Head 2 Head

De match van deze donderdag is voor zover bekend de eerste keer dat Basaksehir en Royal Antwerp tegen elkander spelen.

Huidige vorm Istanbul Basaksehir

Basaksehir versloeg al twee ploegen in de voorronden van de Europa Conference League. De ploeg van coach Belozoglu versloeg Maccabi Netanja nipt met 0-1 in Israël en een 1-1 gelijkspel in Istanbul. Daarna volgde de match tegen Breidablik Kópavogur. Van de IJslandse ploeg werd met 1-3 (op verplaatsing) en 3-0 (thuis) gewonnen. In de Turkse competitie kwam Basaksehir voorbije weekeinde niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Konyaspor. Na twee duels staat Basaksehir op de vierde plaats van de Turkse Super Lig.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp speelde de eerste match in de voorronden van de Conference League tegen Drita FC. In eigen huis wist RAFC niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel tegen Drita, maar in Kosovo versloeg Antwerp FC de ploeg met 0-2. Daarna werd ook Lillestrom SK verslagen. In Noorwegen wist Royal Antwerp al met 1-3 te zegevieren en thuis werd het 2-0 tegen de Noorse ploeg. Voorbije weekeinde werd KAS Eupen met 0-1 verslagen in de Belgische competitie. De ploeg uit Antwerpen staat eerste in de Jupiler Pro League.

Lappenmand

Basaksehir heeft met Mustafa Kutay Peksen een speler in de lappenmand bivakkeren. De verdediger herstelt nog van een gescheurde kruisband en kan op zijn vroegst eind september pas in actie komen.

Royal Antwerp speelt donderdag zonder nog Bjorn Engels. De centraal verdediger van RAFC kampt met een hamstringblessure. De Nederlandse spits Vincent Janssen is geschorst door een gele kaart.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Basaksehir – Royal Antwerp. De Belgische wedkantoren wijzen de Turkse ploeg aan als licht favoriet voor dit duel. Wij verwachten dat Royal Antwerp wel zal zegevieren en zetten in op een 1-2 zege van de Great Old bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Basaksehir – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds het hoogst in bij een zege van Royal Antwerp. Als de Antwerpenaren zegevieren in Istanbul, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal x 3.80 keer de inleg verdienen bij een correcte voorspelling op RAFC.

Mocht de ploeg van coach Van Bommel een gelijkspel boeken in het Turkse Istanbul, dan kunt u als voetbalgokker tot maximaal x 3.40 keer het speelbedrag scoren.

Een zege van Basaksehir levert ook een straffe quotering op. In het 1X2 spelsysteem gaan de wedkantoren tot maximaal x 2.03 keer de inleg uitkeren als de Turkse ploeg de heenmatch wint.

De play-offs van de Europa Conference League match Istanbul Basaksehir – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op donderdag 18 augustus om 19:45 uur in het Basaksehir Fatih Terim Stadion te Istanbul. Gaat RAFC een goed resultaat boeken tegen de Turkse ploeg? Voorspel de heenmatch bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor de strafste pre-odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN