Ferme odds Conference League match KAA Gent – Djurgardens IF

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 oktober 2022     0 REACTIES

In de Europa Conference League speelt KAA Gent deze donderdag in eigen huis tegen Djurgardens IF. De Buffalo’s staan eerste in Groep F van de Conference League, maar de Zweedse ploeg van donderdag staat op gelijke hoogte in de poule. Welk team verlaat fier en voldaan de Ghelamco Arena? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Hein Vanhaezebrouck: “Djurgardens niet onderschatten”

KAA Gent staat na het gelijkspel (0-0) tegen Molde en de 3-0 zege op Shamrock Rovers eerste in Groep F van de Europa Conference League. Deze donderdag speelt de ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck in eigen huis tegen Djurgardens IF uit Zweden. Volgens de coach staat er ook dit keer een lastige taak te wachten. “Djurgardens is ook niet te onderschatten, ze staan eerste in de Zweedse competitie”, analyseert coach Vanhaezebrouck.

“Dubbele confrontatie zal cruciaal worden”

KAA Gent treft deze donderdag Djurgardens in Gent en komende week gaat de ploeg van coach Vanhaezebrouck op verplaatsing spelen tegen de Zweedse ploeg. “De dubbele confrontatie zal voor een van beide ploegen cruciaal worden. Wie minstens vier op zes pakt in die wedstrijden, die is al een heel eind. En bij gelijke spelen kan Molde profiteren, al mogen ze Shamrock Rovers zeker niet gaan onderschatten. Zij spelen ook zeker nog een rol”, rekent de coach van de Buffalo’s uit.

Kim Bergstrand: “Punten halen in de wedstrijden tegen Gent”

Ook Djurgardens-coach Kim Bergstrand is aan het rekenen gegaan. “In een groepsfase is het zaak om negen tot tien punten te pakken om verder te komen. Als we een paar punten halen in de wedstrijden tegen Gent, ziet het er verdomd goed uit, stelt coach Bergstrand.

“We trainen hard om van Gent te winnen”

De coach van de Zweedse ploeg wil in het tweeluik met KAA Gent zijn doel bereiken. “We werken er hard aan om het beste te maken van de vier matches die nog gespeeld moeten worden. We trainen hard en zo goed mogelijk. Dat alles om top te presteren tegen KAA Gent en om de poulefase te kunnen winnen”, besluit de coach van Djurgardens.

Statistieken

KAA Gent heeft net als Djurgardens vier punten in Groep F van de Conference League. De Buffalo’s staan eerste doordat zij een beter doelsaldo hebben dan de Zweedse ploeg. Molde FK en Shamrock Rovers hebben één punt en treffen elkander ook deze donderdag, maar dan in Molde.

Head 2 Head

Het is de eerste keer dat KAA Gent het Zweedse Djurgardens IF op bezoek krijgt. De Buffalo’s hebben nog niet eerder tegen deze ploeg gespeeld en zullen dus nog moeten ontdekken waar hun zwaktes en sterke punten liggen.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent speelde de eerste poulematch tegen Molde FK. In Noorwegen werd het een 0-0 puntendeling tussen beide teams. Een week later werd er gewonnen van Shamrock Rovers. Op bezoek bij de Ieren werd het 3-0 voor AA Gent. In de Jupiler Pro League had de ploeg van coach Vanhaezebrouck voorbije weekeinde minder geluk. De match tegen Cercle Brugge ging met 3-4 verloren. De Buffalo’s staan negende in de Belgische competitie.

Huidige vorm Djurgardens IF

De ploeg van coach Bergstrand begon de groepsfase van de UEFA Conference League met de match op verplaatsing bij Shamrock Rovers. Djurgardens kwam ginds niet verder dan een gelijkspel: 0-0. De twee speelronde in de poule werd met 3-2 gewonnen van Molde FK. In de Zweedse competitie verloor de koploper voorbije zaterdag met 3-0 van de nummer veertien Degerfors IF.

Lappenmand

KAA Gent mist deze donderdag Jordan Torunarigha, Julien De Sart, Tarik Tissoudali, Darko Lemajic en Ibrahim Salah door blessureleed.

Bij Djurgardens verblijft Elliot Kack als enige kernspeler in de lappenmand. Hij kan niet meedoen in Gent vanwege een ernstige kwetsuur.

Prognose

De match prognostiek voor KAA Gent – Djurgardens IF. De Belgische wedkantoren wijzen de ploeg in Gent aan als favoriet voor dit duel. Net als de bookies verwachten wij ook een zege van onze Buffalo’s en zetten in op een 3-2 zege van AA Gent. Wat gaat uw voorspelling zijn bij de online bookmakers?

Quoteringen KAA Gent – Djurgardens IF

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds het hoogst in bij winst van de Zweedse bezoekers. In het 1X2 spelsysteem staat een maximale pre-odd van x 5.00 keer de inleg voor u paraat als Djurgardens zegeviert in Gent.

De pre-odds bij een gelijkspel lopen ook straf op. Als de ploegen de punten delen kan u hiermee tot maximaal x 3.95 keer het speelbedrag verdienen.

Een overwinning van KAA Gent in de Ghelamco Arena is bij de Belgische wedkantoren een pre-odd van maximaal x 1.72 keer het speelbedrag waard.

De Europa Conference League match KAA Gent – Djurgardens IF wordt gespeeld op donderdag 6 oktober om 21:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Bezoek de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en vul uw voorspellingen in om kans te maken straffe pre-odds te scoren met deze match van KAA Gent!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN