Europe Conference League wedden RSC Anderlecht – Villarreal

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 maart 2023     0 REACTIES

In de achtste finale van de Europe Conference League treedt RSC Anderlecht aan tegen Villarreal CF. Paars-wit speelt de heenmatch in eigen Lotto Park te Brussel en komende week volgt de return in het Spaanse Villarreal. Voetbalt RSCA zich naar een klinkende zege in Brussel? Vergelijk de pre-odds, zet in en win bij VoetbalGokken.be!

Brian Riemer: “Villarreal is gewoon een heel goed team”

RSC Anderlecht heeft met Villarreal misschien wel de sterkste tegenstander in de achtste finales van de Conference League geloot. Ook RSCA-coach Brian Riemer weet dat het niet gemakkelijk wordt “We weten allemaal dat er geen gemakkelijke wedstrijden zijn in de 1/8e finales van een Europese competitie. Villarreal heeft het de laatste jaren erg goed gedaan in Europa. Op dit moment hebben ze het ook wat moeilijk in de competitie, maar het is gewoon een heel goed team”, analyseert coach Riemer de match vooraf.

“Ik kijk echt uit naar deze nieuwe kans”

De Deense oefenmeester van Paars-wit heeft goesting in de heenmatch van donderdag tegen Villarreal. “Ik denk dat het twee geweldige wedstrijden worden voor de fans, met twee voetballende teams die het tegen elkaar opnemen. Ik kijk echt uit naar deze nieuwe kans om te tonen hoe goed we kunnen zijn. Het is een moeilijke opgave, dat is zeker, maar we zijn er klaar voor”, aldus Riemer.

Quique Setien: “We moeten match Anderlecht goed voorbereiden”

Ook Villarreal CF coach Quique Setien maakt zich op voor een zware match op verplaatsing in Brussel. “Het wordt zeker een spannende wedstrijd tegen Anderlecht, want we willen natuurlijk allebei hetzelfde. We moeten de match tegen Anderlecht goed voorbereiden, want we willen ook in de Conference League vooruitgang boeken”, zegt coach Setien in zijn relaas betreffende de trip naar België.

“Het hele team is gefocust”

Villarreal is één van de favorieten voor de finale van de Conference League. “Nu komen de knock-outs en zijn we ons ervan bewust dat als we een slechte wedstrijd hebben het afgelopen kan zijn. Het hele team is gefocust op het kunnen winnen van dit toernooi, maar dan moeten wij donderdag tegen Anderlecht al op en top zijn”, besluit de coach van de Spaanse suptopper.

Statistieken

RSC Anderlecht begint het tweeluik tegen Villarreal met een thuismatch in het Lotto Park Stadion. Mocht de ploeg van coach Riemer de heenmatch winnen, dan kan RSCA de klus komende week afmaken in het Estadio de la Cerámica te Villarreal.

Head 2 Head

Voor zover bekend is, spelen Anderlecht en Villarreal deze donderdag voor de eerste keer tegen elkaar op het internationale voetbalpodium. Er zijn derhalve dus geen H2H statistieken beschikbaar.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht speelde voorbije zondag op verplaatsing bij KAA Gent. De 28ste speelronde van de Jupiler Pro League ging voor Paars-wit verloren. In de Ghelamco Arena waren de Buffalo’s met 1-0 een maatje te groot voor Anderlecht. Paars-wit staat tiende in de Belgische voetbalcompetitie.

Huidige vorm Villarreal CF

Voorbije zaterdag speelde Villarreal op verplaatsing bij Almeria in de Spaanse La Liga Santander. De ploeg van trainer Setien zegevierde ginds met 0-2 van de huidige nummer achttien in de Spaanse competitie. Villarreal staat zelf op de zesde plaats. In La Liga Santander.

Lappenmand

RSCA-speler Hannes Delcroix zal donderdag nog niet van de partij zijn als Villarreal naar Brussel komt. De verdediger van Paars-wit herstelt van een knieblessure.

Villarreal-middenvelder Francis Coquelin blijft door een knieblessure achter in Spanje en zal vanuit de ziekenboeg de match op Brussel moeten volgen.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de heenmatch RSC Anderlecht – Villarreal CF. De Belgische wedkantoren wijzen Villarreal aan als favoriet in deze match. Wij verwachten ook een zege van de Spaanse ploeg en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 1-2 overwinning van Villarreal in Brussel. Wat is uw voorspelling voor deze match in de achtste finale van de Conference League?

Quoteringen RSC Anderlecht – Villarreal CF

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds bij deze heenmatch van RSCA in de achtste finale van de Conference League ingedeeld bij een zege van Paars-wit. Mocht Anderlecht in eigen huis victorie kraaien tegen Villarreal, dan kan u dat bij een correcte weddenschap op winst van RSCA tot 3.75 keer de inleg opleveren.

De wedkantoren hebben bij een gelijkspel quoteringen ingedeeld die oplopen tot maximaal 3.40 keer het speelbedrag.

Een overwinning van Villarreal is in het 1X2 spelsysteem een maximale quotering van 2.13 keer de inleg waard. Check alle actuele pre-odds en speltypen die de Belgische wedkantoren hanteren bij deze ECL match via de VoetbalGokken.be bookmakerspagina!

De Europe Conference League heenmatch RSC Anderlecht – Villarreal CF wordt gespeeld op donderdag 9 maart om 18:45 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Wilt u scoren in de achtste finale van Paars-wit? Ga dan naar de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en maak een straffe bookmakerdeal.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN