Conference League: wordt RSC Anderlecht de primus bij Vitesse?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 augustus 2021     0 REACTIES

Voor RSC Anderlecht wordt het donderdag een cruciale dag als het team uit Brussel de laatste kwalificatiematch voor de groepsfase van de Conference League speelt. RSCA moet winnen van Vitesse in Arnhem. Paars-wit slaagde er voorbij week niet in om een voorsprong te boeken, maar met een 3-3 als uitgangspositie is het doek nog niet gevallen voor Anderlecht. Denkt u dat RSCA donderdag wint? Voorspel de terugmatch via VoetbalGokken.be voor de strafste deals.

Thomas Letsch: “Anderlecht is een grote club”

Vitesse speelt donderdag voor eigen publiek tegen RSC Anderlecht. Vitesse-coach Thomas Letsch hoopt dan ook dat er veel fans zullen komen om zijn team aan te moedigen. “Anderlecht is een grote club, maar wij hebben ook kans om door te gaan naar de groepsfase. Donderdag spelen we tegen een heel grote club in Europa. Hopelijk komen er ook een hoop supporters naar ons stadion om een mooie ambiance te creëren. Dan zijn wij hopelijk in staat om de fans te belonen met een groepsfase ticket”, aldus Letsch over de aanstaande return in de Gelredome.

Vitesse wint de wedstrijd
2.60
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.38
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
2.41

“Trots op mijn ploeg”

Het werd een gelijkspel in 3-3 Brussel waardoor Vitesse nog zicht heeft op een plek in het hoofdtoernooi van het nieuwe Europese toernooi. Al was de heenmatch al niet gemakkelijk vindt coach Letsch. “In deze wedstrijd zat alles wat voetbal en play-offs mooi maakt. Ik ben trots op mijn ploeg. En hopen dat we op hetzelfde elan door kunnen gaan in de return”, aldus de coach van Vitesse aan het slot van zijn vooruitblik.

Vincent Kompany: “Vitesse is sterk in balbezit”

Ook Anderlecht-coach Vincent Kompany was voorbije donderdag tevreden, maar hoopt dat dit deze week beloond wordt. “We hebben de hele wedstrijd kansen gecreëerd. Dan denk ik dat onze aanpak de juiste was. Vitesse is ook gewoon een goede ploeg, die sterk is in balbezit en moeilijk in bedwang is te houden. Ik kan leven met het resultaat”, zegt de T1 van RSCA.

“We moeten hele wedstrijd gevaarlijk zijn”

Er is nog niets beslist en coach- Kompany heeft dan ook vertrouwen in de return. “Nu moeten we gewoon bij Vitesse winnen en we zijn gekwalificeerd. Of het nu 90 minuten of 120 minuten duurt, ik wil een ploeg zien die een hele wedstrijd gevaarlijk kan zijn”, zo besluit Kompany zijn voorbeschouwing op de belangrijke match voor de Brusselaars.

Statistieken

Met een gelijkspel (3-3) is alles nog mogelijk, maar Vitesse heeft donderdag wel het thuisvoordeel. RSC Anderlecht zal een tandje moeten opschakelen nu het niet voor eigen publiek zal spelen. Wordt het ginds terug een gelijkspel, dan zal een verlenging moeten gaan bepalen welke ploeg er doorgaat naar de groepsfase van de Conference League. De loting zal op vrijdag 27 augustus om 13:00 uur plaatsvinden.

Head 2 Head

De match van voorbije week op Lotto Park is niet de eerste keer dat Anderlecht tegen Vitesse speelde. In 2016 en 2015 speelden de teams nog een oefenmatch tegen elkaar. In 2016 won Vitesse de match met 1-2. Een jaar eerder wist RSCA nog met 5-0 te zegevieren op de Nederlandse ploeg.

Huidige vorm Vitesse

Nadat Vitesse het Lotto Park in Brussel verliet, kon de ploeg zich gaan opmaken voor de competitiematch tegen Willem II uit Tilburg. Het team van coach Letsch wist in eigen huis niet te winnen van de Tilburgers. Vitesse kreeg een 0-3 pandoering om de oren.

Ook de eerste Eredivisiematch van het seizoen ging moeizaam. Er werd maar nipt gewonnen. Op verplaatsing bij PEC Zwolle werd het 0-1 voor de Arnhemse ploeg.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht kwam voorbije weekeinde niet in actie in de Jupiler Pro league. De match tegen KAA Gent werd uitgesteld waardoor coach Kompany en zijn team volop kunnen voorbereiden op de match van donderdag. Inmiddels kan RSCA wel terugkijken op een reeks ongeslagen matches van zes op rij. Anderhalve week geleden werd nog met 1-2 van Cercle Brugge gewonnen.

Lappenmand

Vitesse heeft een viertal spelers die voor donderdag niet inzetbaar zijn. De verdedigers Jacob Rasmussen, Danilho Doekhi, Million Manhoef en doelman Daan Reiziger zijn er niet bij als er tegen Anderlecht gespeeld gaat worden.

RSC Anderlecht-coach Kompany kan op het moment van schrijven over een gans fitte basisselectie beschikken.

Prognose

Wij hebben er alle vertrouwen in dat RSC Anderlecht doorgaat naar de groepsfase van de Conference League. Vitesse is duidelijk nog zoekende naar de beste vorm, terwijl RSCA steeds vaker goede resultaten behaald. Onze wedtip is 1-2 voor Paars-wit en dat is genoeg om vrijdag de koker in te mogen voor de loting. Check onderstaand bookmaker odds overzicht voor de heetste deals!

Quoteringen Vitesse – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren verwachten ook dat RSC Anderlecht een grote kans maakt op een zege in Arnhem. De hoogste quotering staat voor u gereed als het een gelijkspel wordt. Uw speelbedrag kan maximaal oplopen tot x 3.38 keer uw inleg.

In het 1×2 spelsysteem van de bookmakers wordt een overwinning van Vitesse op x 2.60 keer uw speelbedrag iets hoger ingeschaald dan bij een overwinning van RSC Anderlecht. Wint Paars-wit dan kunt u rekenen op een beloning van maximaal x 2.41 keer uw ingelegde euro’s.

De Europa Conference League terugmatch Vitesse – RSC Anderlecht wordt gespeeld op donderdag 26 augustus om 19:00 uur in de Gelredome te Arnhem. Geraakt RSCA bij de ploegen die de koker ingaan voor de groepsfase? Voorspel en win de strafste bookmakersbonussen via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN