Conference League: wint RSC Anderlecht weeral van KF Laci?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 augustus 2021     0 REACTIES

Deze donderdag kan RSC Anderlecht doorstromen naar de laatste speelronde van de Europa Conference League als het ook thuis van KF Laci wint. De ploeg van coach Vincent Kompany boekte in de heenmatch een voorsprong van 3-0 en gaat die stand in eigen Lotto Park verdedigen. Kan het nog fout aflopen voor RSCA of zijn de kaarten al geschud met het Albanese Laci? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en speel voor de fermste beloningen.

Vincent Kompany: “Anderlecht terugbrengen naar Europese top”

Anderlecht wist voorbije donderdag een goed resultaat te boeken bij het Albanese KF Laci. De ploeg van coach Vincent Kompany won ginds met 0-3 en dat was volgens de coach precies dat wat RSCA nodig heeft. “We hebben moeilijke tijden meegemaakt voordat we weer Europees konden spelen. De zege bij Laci is een eerste stap en het geeft hoop en plezier. Het is belangrijk voor Anderlecht dat we weer aanwezig zijn op het Europese toneel. Ons doel moet wel zijn om rustig op te bouwen en ons terug te werken in de allergrootste Europese competitie en daarin de top bereiken”, zo stippelt coach Komapny de beoogde route voor RSCA al uit.

“Goed spel koppelen aan resultaat”

De coach van RSCA wil dan ook niets liever dan de groepsfase halen. “Europese ervaring is uiteraard belangrijk. Maar als mijn jongens hun niveau halen, dan gaan we mogelijkheden krijgen. De kwalificatie is in deze fase prioritair. We moeten op deze manier verder gaan. We hebben genoeg talent en kwaliteit om mooie fragmenten in een wedstrijd te koppelen aan een goed resultaat”, vertelt de oefenmeester aan Het Laatste Nieuws.

KF Laci: “Het niveau van Anderlecht is veel hoger”

Voor KF Laci wordt het nog een hele klus om de achterstand van drie doelpunten op verplaatsing nog goed te maken. Op het Twitter-account van Laci straalt de ploeg uit Albanië nog weinig hoop uit. “David tegen Goliath. Het niveau van Anderlecht is veel hoger dan dat van de voorbije tegenstanders die wij tot nu toe hebben ontmoet. Afgezien van een enorme prestatie door ons, moet het haast wel zo zijn dat RSCA doorgaat naar de volgende ronde.”

Shpetim Duro: “Het maximum bereiken”

Toch wil de coach van Laci, Shpetim Duro nog niet helemaal opgeven. “Ik blijf mijn team vertrouwen, want we zijn compleet. Ik ben ervan overtuigd dat we het maximum zullen bereiken, maar laten wij donderdag zien wat er nog mogelijk is”, zegt de coach van Laci in zijn vooruitblik.

Statistieken

Haalt RSC Anderlecht de volgende voorronde van de Conference League, dan kan het in die speelronde het Nederlandse Vitesse of het Ierse Dundalk FC treffen. Die teams speelden een gelijkspel 2-2 in het Arnhem. Donderdag wordt de return in Dublin gespeeld en wordt bekend welk team er daarvan doorgaat en nog kans maakt op de groepsfase.

Head 2 Head

Het was voor RSC Anderlecht voorbije donderdag de eerste keer dat het tegen Laci speelde. Ook in Brussel heeft Paars-wit nog niet eerder tegen de Albanese ploeg gespeeld. Daar komt donderdag verandering in.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Na de zege bij Laci werd ook RFC Seraing in de Pro League verslagen. Voorbije zondag speelde het team van coach Kompany en won net als tegen Laci met 3-0 van de gepromoveerde ploeg. Na drie competitieronden staat Anderlecht op de achtste plek en speelt het dit weekeinde op verplaatsing bij Cercle Brugge.

Huidige vorm KF Laci

Laci speelde de laatste match tegen Anderlecht. De Albanese competitie begint pas midden september. De ploeg van coach Duro kan zich volledig richten op de Conference League. Voor de match tegen Anderlecht werd er onder andere gewonnen met 1-0 van het Roemeense CS Universitatea Craiova en FK Budućnost Podgorica uit Montenegro.

Lappenmand

Tot op het moment van schrijven zijn er geen geblesseerde spelers bekend bij RSC Anderlecht en kan coach Kompany over een fitte kern beschikken. Ook bij tegenstander Laci zijn geen blessuregevallen bekend.

Prognose

RSC Anderlecht staat met een stevig been in de laatste voorronde van de Conference League en het kan wat ons betreft niet meer stuklopen. Onze wedtip is ook voor de return 3-0. In onderstaand odds-overzicht vindt u de quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze match van RSCA.

Quoteringen RSC Anderlecht – KF Laci

De Belgische wedkantoren hebben torenhoge pre-odds genoteerd voor de thuismatch van RSC Anderlecht tegen het Albanese Laci. De hoogste odd wordt uitgekeerd als Laci weet te stunten in het Lotto Park. Mocht Laci winnen, dan worden voetbalpunters die dit vooraf al hadden voorspeld x 11.00 keer de inleg rijker.

Nog een zeer ferme beloning valt er te halen als het een gelijkspel wordt in Brussel. De bookies keren x 7.30 keer het speelbedrag uit als RSCA donderdag niet verder komt dan een gelijkspel tegen Laci. Denkt u dat Paars-wit ook dit duel zegeviert? De bookmakers keren in het 1X2 spelsysteem x 1.15 keer uw speelbedrag uit als RSCA wint.

De Europa Conference League match RSC Anderlecht – KF Laci wordt gespeeld op donderdag 12 augustus om 20:00 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Gaat Anderlecht door naar de laatste voorronde van de Conference League? Speel mij via VoetbalGokken.be en win de strafste prijzen bij een juiste voorspelling.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN