Conference League: wint KAA Gent ook op verplaatsing bij Valerenga?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 juli 2021     0 REACTIES

Deze donderdag kan KAA Gent de ticket voor de volgende ronde van de UEFA Conference League binnenhalen. De ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck gaat daarvoor naar Valerenga in Oslo. In Gent werd voorbije donderdag met 0-4 gewonnen en dat maakt de match op verplaatsing een stuk comfortabeler. Verwacht u ook dit keer een zege van de Buffalo’s? Via VoetbalGokken.be vindt u de strafste pre-odds en de beste deals.

Valerenga IF-coach: “Achterstand te groot om goed te maken”

Valerenga IF verloor voorbije donderdag in Gent met 4-0 en coach Dag-Eilev Fagermo gelooft er niet meer in dat het tij nog te keren is. “Het verbaasde me echt wel dat het niveauverschil zo groot was. Of ik denk dat we ons nog kunnen kwalificeren in de terugmatch in eigen huis? Neen, helemaal niet. Die 4-0 achterstand is te groot om goed te maken, ook al hebben we dan het thuisvoordeel”, zegt de coach van de Noorse formatie.

“Gent simpelweg te sterk”

Het lijkt erop dat Valerenga er deze donderdag nog weinig moeite wil doen om het tij nog te keren. “Het was fijn om eens Europees voetbal te spelen. Wij zijn al een tijdje bezig in de eigen competitie en kunnen ons daar nu helemaal op focussen. Gent miste bovendien nog een strafschop. Neen, we zijn op onze waarde geklopt. Gent was nu eenmaal te sterk voor mijn team”, aldus coach Fagermo.

Hein Vanhaezebrouck: “Naar dit moment toegewerkt”

De Noren hebben al heel wat competitiewedstrijden in de benen en daar maakte Gent-coach Hein Vanhaezebrouck zich wat zorgen om. Al was dat achteraf nergens voor nodig. Gent won met vier doelpunten en kreeg er zelf geen tegen. Vanhaezebrouck: “Valerenga zit al in vijfde versnelling, wij nog niet. Maar wij hebben naar dit moment toegewerkt en dat betaald zich voorlopig uit”, zo zegt Vanhaezebrouck aan het begin van zijn vooruitblik op de Conference League match.

“Het is nog een lange weg”

Als Gent doorgaat naar de volgende ronde dan speelt zijn team tegen FC Luzern. Ook dat wordt nog geen droomaffiche, maar coach Vanhaezebrouck hoopt op een mooi lang toernooi. “Er zitten wat mindere affiches in de Conference League, maar vanaf de groepsfase zal dat anders zijn. Het is nog een lange weg tot we daar geraken, maar zodra we daar zijn, gaan we ook proberen om te overwinteren. We nemen dit serieus”, aldus de coach van de Buffalo’s.

Statistieken

Als KAA Gent doorgang weet te vinden naar de volgende ronde van de Conference League voorronden, dan is de kans groot dat de Buffalo’s het tegen het Letse FK Rīgas. De ploeg uit Letland won voorbije donderdag met 3-0 van het Hongaarse Puskas Academy. De kans is groot dat KAA Gent de Letse ploeg treft in de halve finale van de voorrondes.

Head 2 Head

KAA Gent speelde afgelopen donderdag voor het eerst in de geschiedenis tegen Valerenga. De ploeg van coach Vanhaezebrouck gaf het Noorse team er goed van langs. Donderdag zal Gent voor het eerst in Oslo tegen de Noorse ploeg spelen.

Huidige vorm Valerenga IF

Nadat Valerega met 4-0 verloor van KAA Gent wist het team van coach Fagermo de eerste wedstrijd in de Noorse bekercompetitie te zegevieren. Tegen Lyn werd met 0-4 gewonnen. Met de match tegen Gent meegeteld had Valerenga al vier matches op rij niet gewonnen en staat het naar veertien matches op de vijfde plek in de Eliteserien.

Huidige vorm KAA Gent

Na de thuismatch tegen Valerenga ging voorbije weekeinde voor KAA Gent de Pro league ook van start. De ploeg van coach Vanhaezebrouck verloor op verplaatsing van Sint-Truiden VV met 2-1. Dat was voor de Buffalo’s geen goed competitiebegin. In de oefenreeks werd er eenmaal verloren (FC Utrecht 3-0), maar verloor het team van coach Vanhaezebrouck verder geen enkele match.

Lappenmand

Met Vidar Örn Kjartansson en Sam Adekugbe heeft Valerenga twee spelers minder ter beschikking. Adekugbe speelde tot de 75ste minuut van de match in Gent mee, maar moet nu door een liesblessure de match aan zich voorbij laten gaan.

KAA Gent-coach Vanhaezebrouck heeft tot op het moment van schrijven een geheel fitte selecte ter beschikking in Oslo.

Prognose

Wij verwachten ook dat Gent in Oslo zal winnen van Valerenga. Onze wedtip is 0-2 voor de Buffalo’s. Heeft u een andere verwachting van deze match of bent u het helemaal met ons eens? In onderstaand odds-overzicht vindt u de gemiddelde quoteringen die de Belgische wedkantoren voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Valerenga IF – KAA Gent

De Belgische wedkantoren keren de hoogste odd uit als AA Gent bij Valerenga gelijkspeelt in Oslo. Er staat voor voetbalpunters die een gelijkspel voorspellen een quotering van x 3.67 keer de inleg voor gereed.

Een overwinning van Valerenga levert een iets hogere quotering op in het 1X2 spelsysteem als voor een zege van Gent. Winnen de Noren in eigen huis, dan ontvangt u x 2.79 keer het speelbedrag terug. Winnen de Buffalo’s ook in Oslo? Dan wordt uw inleg op winst van Gent x 2.28 keer de inleg meer waard als het team van coach Vanhaezebrouck ook daadwerkelijk zal zegevieren.

De UEFA Conference League return Valerenga IF – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 29 juli om 19:00 uur in de Intility Arena te Oslo. Gaan de Buffalo’s met een zege op de Noorse ploeg en een ticket naar de volgende ronde terug naar Gent? Voetbalmatches voorspellen voor de hoogste odds doet u via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN