Conference League: wedden op match FCSB – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 september 2022     0 REACTIES

Voor RSC Anderlecht staat aanstaande donderdag de tweede wedstrijd in de Europa Conference League gepland. RSCA neemt het in Groep B op tegen FCSB uit Roemenië. Anderlecht concurreert met West Ham United in de poule en Paars-wit heeft drie punten nodig wil met de Engelse club blijven strijden om de eerste stek. Voorspel de match in de Arena Națională te Boekarest via VoetbalGokken.be en scoor straffe odds!

Nicolae Dica: “Anderlecht heeft een aanvallend team”

FCSB-coach Nicolae Dica maakt zijn borst nat voor de komst van RSC Anderlecht. “We hebben een zeer moeilijke wedstrijd voor de boeg. We ontmoeten met Anderlecht een aanvallend team met een goede dynamiek, een team dat goed balbezit wil hebben”, blikt de coach van FCSB vooruit.

“We kunnen zeer hoog niveau bereiken”

Het wordt moeilijk volgens coach Dica tegen RSCA, maar niet onmogelijk. “We moeten voorbereid zijn op deze klus. Het is belangrijk om een positief resultaat neer te zetten. We moeten intelligent zijn, ons ervan bewust dat ons een moeilijke wedstrijd wacht, maar we hebben vertrouwen in onszelf dat we een zeer hoog niveau kunnen bereiken”, aldus coach Dica.

Felice Mazzù: “Geconcentreerd zijn tegen FCSB”

Na de match in eigen huis tegen Silkeborg IF (1-0) staat de volgende wedstrijd al op het programma van RSC Anderlecht. De ploeg van coach Felice Mazzù gaat op pad naar FCSB in Boekarest en de coach voorspelt geen gemakkelijke match tegen de Roemeense ploeg. “Anderlecht zal erg geconcentreerd moeten zijn. We hoeven niet ver te reizen, dus de spelers zullen niet moe zijn in het duel tegen FCSB”, vertelt coach Mazzù.

“Energie en goesting tonen”

Het seizoen verloopt nog niet op rolletjes bij RSC Anderlecht, maar coach Mazzu is hoopvol richting het duel tegen FCSB. “We beginnen met een positief gevoel, want dit is iets goeds. Het is al een poosje geleden dat Paars-wit nog heeft deelgenomen aan de groepsfase. Dit is een andere competitie dan het kampioenschap waarin het, voorlopig, niet helemaal gesmeerd loopt, maar we gaan veel energie en goesting tonen”, besluit coach Mazzù.

Statistieken

RSC Anderlecht staat op de tweede plaats in Groep B van de Europa Conference League. West Ham United staat met drie punten en een beter resultaat uit de eerste speelronde op plek één. Silkeborg IF en FCSB hebben nog nul punten.

Head 2 Head

Voor RSC Anderlecht is FCSB geen onbekende, maar het is lang geleden dat Paars-wit een duel speelde tegen de Roemeense ploeg. In de vorige eeuw speelde RSCA zesmaal tegen FCSB. Twee duels werden gewonnen, tweemaal werd het een gelijkspel en tweemaal won RSC Anderlecht.

Huidige vorm FCSB

De eerste speelronde van groepsfase verloor FCSB met 3-1 van West Ham United. De Roemeen Andrei Cordea was de eerste speler die scoorde in dit duel, maar de Engelse ploeg liet het er niet bij zitten en scoorde zelf nog drie keer. In de Roemeense competitie staat FCSB na acht duels op de dertiende plaats.

Huidige vorm RSC Anderlecht

De ploeg van trainer Mazzu won voorbije donderdag nipt van Silkeborg IF. Andrei Cordea maakte voor RSCA een doelpunt in de 81ste minuut van de match, maar daar bleef het dan ook bij. In de Pro League werd voorbije weekeinde met 2-1 verloren van Westerlo. Paars-wit staat op de negende plaats van de Belgische competitie.

Lappenmand

FCSB-verdediger Lucien Cristea en middenvelders Ovidiu Popescu en Adrian Sut zullen door blessureleed niet in actie komen tegen Paars-wit.

RSC Anderlecht moet Adrien Trebel (schouderblessure) en Benito Raman (enkelblessure) missen in de match tegen FCSB.

Prognose

En dan onze prognose voor de match FCSB – RSC Anderlecht. De Belgische wedkantoren wijzen Paars-wit aan als licht favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een zege van Anderlecht en zetten in op een 0-1 zege van Anderlecht bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen FCSB – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste quoteringen bij dit duel ingedeeld bij een gelijkspel. Als Paars-wit de punten gaat delen bij de Roemeense ploeg keren de bookmakers tot maximaal x 3.30 keer het speelbedrag aan u uit.

In het 1X2 spelsysteem staat de pre-match quotering bij een zege van FCSB iets hoger ingeschaald dan de odds bij een overwinning van Anderlecht. De bookmakers keren tot maximaal x 2.87 keer het speelbedrag uit als FCSB de primus wordt.

Kraait Anderlecht victorie in Boekarest, dan staat er een quotering van maximaal x 2.50 keer het speelbedrag voor u paraat bij de online Belgische wedkantoren die Europa League voetbal aanbieden op hun website!

De Europa Conference League wedstrijd FCSB – RSC Anderlecht wordt gespeeld op donderdag 15 september om 21:00 uur in Arena Națională te Boekarest. Ga voor de hoogste pre-odds en de beste deals naar de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN