Conference League wedden op KAA Gent – Anorthosis Famagusta

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 september 2021     0 REACTIES

KAA Gent komt deze donderdag in actie tegen Anorthosis Famagusta in de UEFA Europa League. De ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck heeft de eerste drie punten in Groep B al te pakken en daar kan met een thuisoverwinning op de ploeg uit Cyprus zes punten worden. Gaat Gent zegevieren in de Ghelamco Arena? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en win de hoogste beloningen.

Hein Vanhaezebrouck: “We kijken uit naar match Anorthosis Famagusta”

De eerste groepswedstrijd van de Conference League wist KAA Gent nipt te winnen van FC Flora Tallinn. Het werd 0-1 bij de Estse voetbalclub en nu kan de ploeg van Gent-coach Hein Vanhaezebrouck zich gaan opmaken voor een thuismatch tegen Anorthosis Famagusta uit Cyprus. “We kijken uit naar deze match”, zegt Vanhaezebrouck. “We willen er elke keer voor gaan”, aldus de coach van Gent in zijn persconferentie.

“Problemen op bepaalde posities”

Voorbije weekeinde won KAA Gent van Cercle Brugge in de Ghelamco Arena, maar kon toen niet over een geheel fitte selectie beschikken. Dat wordt voor de match tegen Anorthosis Famagusta ook nog een probleem verwacht coach Vanhaezebrouck. “We missen tien spelers en dat is veel. Ondanks de grote kern beginnen we op bepaalde posities in de problemen te komen en de wedstrijden blijven elkaar snel opvolgen: donderdag en zondag is het al opnieuw voetbal”, aldus de T1 van Gent die na de match tegen Anorthosis Famagusta op verplaatsing bij Royal Antwerp speelt.

Temur Ketsbaia: “Wij kunnen punten rapen in Gent”

Anorthosis Famagusta-coach Temur Ketsbaia heeft goesting in de ontmoeting met KAA Gent in de Ghelamco Arena. “Het wordt donderdag een geweldige dag voor ons team. We spelen met een team dat veel ervaring heeft in Europa. We zijn voorbereid op het spel en met de wil van mijn spelers om te winnen, kunnen wij punten rapen in Gent”, blikt de coach vooruit naar de match van donderdag.

“Gent is een heel goed team met ervaren spelers”

De eerste Conference League match ging verloren tegen Partizan met 0-2. Coach Ketsbaia hoopt dat dit eenmalig was. “Het is een belangrijke wedstrijd, want we willen drie punten claimen en verder gaan. Gent is een heel goed team met ervaren spelers. Het wordt een moeilijke wedstrijd. Vooral in zulke wedstrijden is het de taak van de coach om de spelers goed te leiden in de match. Ik denk dat het team heel anders zal spelen dan dat we hebben gedaan tegen Partizan”, besluit coach Ketsbaia.

Statistieken

In Groep B staat KAA Gent op de tweede plek met drie punten. De ploeg van coach Vanhaezebrouck zegevierde met 0-1 in de eerste groepsmatch tegen FC Flora Tallinn. Partizan scoorde tweemaal tegen Anorthosis Famagusta en staat eerste in de poule met drie punten. Partizan speelt deze donderdag thuis tegen de ploeg uit Tallinn.

Head 2 Head

KAA Gent speelde eenmaal eerder tegen Anorthosis Famagusta. Dat was in het jaar 2013. Dit betrof toen een oefenmatch die KAA Gent met 2-1 won. Toni Calvo scoorde toen voor de ploeg uit Cyprus. Ilombe Mboyo en Sebastien Locigno scoorden voor de Buffalo’s.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent won voorbije zondag in eigen Ghelamco Arena van Cercle Brugge met 2-1. Drie dagen voor het duel met de Bruggenaren werd het nog een gelijkspel bij RSC Anderlecht: 1-1. Kort na de overwinning op Flora Tallinn (0-1) ging de match op verplaatsing bij KV Kortrijk met 1-0 verloren. KAA Gent staat op de dertiende plek van de Jupiler Pro League.

Huidige vorm Anorthosis Famagusta

Anorthosis Famagusta verloor de eerste groepsmatch van de Conference League met 0-2 van Partizan. Ook in de eerste divisie van Cyprus wil het nog niet vlotten met de ploeg van coach Ketsbaia. Anorthosis heeft drie speelronden afgerond waarvan er twee verloren gingen. Eén daarvan was de match van voorbije weekeinde tegen Aris Limassol: 3-2.

Lappenmand

Bij KAA Gent is het afwachten of Andrew Hjulsager, Vadis Odjidja-Ofoe en Gianni Bruno mee kunnen spelen tegen de ploeg uit Cyprus.

Anorthosis Famagusta-coach Ketsbaia kan donderdag niet beschikken over zijn geblesseerde verdediger Hovhannes Hambardzumyan.

Prognose

En dan de prognose voor KAA Gent – Anorthosis Famagusta. Onze wedtip is een 2-0 overwinning van AA Gent. Wat is uw voorspelling voor deze Conference League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij deze thuismatch van de Buffalo’s!

Quoteringen KAA Gent – Anorthosis Famagusta

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds voor deze match in Gent het hoogst in bij winst van Anorthosis Famagusta. Komt de ploeg uit Cyprus zegevieren in de Ghelamco Arena? Dan kunt u rekenen op een beloning van maximaal x6.85 keer uw speelbedrag.

Mocht het een gelijkspel worden, dan wordt elke speler die dit vooraf heeft ingezet x4.55 keer het wedbedrag rijker. Een overwinning van KAA Gent staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x1.40 keer uw inleg.

De UEFA Europe Conference League match KAA Gent – Anorthosis Famagusta wordt gespeeld op donderdag 30 september om 18:45 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Laat uw voorspelling tijdig achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be! Of speel mee via Live Betting om tijdens deze match uw bookmakersdeal te scoren!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN