Conference League: straffe odds KAA Gent – Shamrock Rovers

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 september 2022     0 REACTIES

Deze donderdag komt KAA Gent in actie tegen het Ierse Shamrock Rovers. De ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck speelt deze tweede wedstrijd in de Europa Conference League in de eigen Ghelamco Arena. Gent moet winnen wil het de concurrenten in Groep F voorblijven. Vergelijk de odds, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Hein Vanhaezebrouck: “Goed voorbereiden op Shamrock Rovers”

KAA Gent is druk in de voorbereiding op de Conference League match tegen Shamrock Rovers. Deze donderdag speelt KAA Gent voor eigen publiek in de Ghelamco Arena. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck blikt vooruit. “Voorbije week hadden we een zware wedstrijd tegen Molde en ook deze week wacht een lastige wedstrijd. We moeten ons goed voorbereiden op de match tegen Shamrock Rovers”, vertelt coach Vanhaezebrouck.

“Punten pakken is cruciaal”

KAA Gent pakte voorbije week een punt bij de Noorse ploeg en daarmee is coach Vanhaezebrouck tevreden. “Het begin is in zo’n poulefase altijd cruciaal. Vorig seizoen begonnen we met een nipte zege in Tallinn en nadien volgde dan ook een thuiszege. Dan is het grote deel van het werk al gedaan. Laat ons hopen dat we nu weer drie punten gaan pakken”, aldus de coach van de Buffalo’s.

Stephen Bradley: We kunnen KAA Gent problemen bezorgen”

Shamrock Rovers-coach Stephen Bradley gaat in de tweede speelronde van de groepsfase op pad naar Gent voor een ontmoeting met de Buffalo’s. “We weten dat het een moeilijke match op verplaatsing wordt, maar we hebben het gevoel dat we KAA Gent problemen kunnen bezorgen”, vertelt de coach van Shamrock Rovers vastberaden.

“We moeten op niveau zitten”

Net als KAA Gent heeft ook Shamrock Rovers een druk schema af te werken. Volgens coach Bradley moet dat geen problemen gaan geven voor de match tegen KAA Gent. “Vermoeidheid zal er altijd zijn, maar mijn spelers zijn er goed aan gewend en willen graag voetballen. Ze zitten in hun ritme en flow en ze zijn eraan gewend. We moeten donderdag weer op ons niveau zitten”, besluit de coach van de Ierse ploeg.

Statistieken

In Groep F van de Europa Conference League hebben alle vier de ploegen één punt. KAA Gent kwam tegen Molde FK niet verder dan een 0-0 gelijkspel en dat gelde ook voor de ploeggenoten Djurgårdens IF en Shamrock Rovers. Voorbije week werd het ook in Ierland 0-0.

Head 2 Head

KAA Gent heeft Shamrock Rovers nog nooit eerder ontmoet in een Europees toernooi.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent speelde de eerste match in de poule tegen Molde FK. De ploeg van coach Vanhaezebrouck kwam in Noorwegen niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Molde. In de Jupiler Pro league zegevierde KAA Gent voorbije weekeinde met 2-0 van Zulte Waregem. De Buffalo’s staan op de vijfde plaats van de Belgische competitie.

Huidige vorm Shamrock Rovers

Shamrock Rovers speelde voorbije week thuis tegen Djurgårdens IF uit Zweden. De Ierse ploeg van coach Bradley kwam niet tot scoren. Het resultaat was net als in Molde: 0-0. Shamrock Rovers kreeg voorbije zondag bezoek van Finn Harps in de Ierse competitie. De ploeg zegevierde in eigen Tallaght Stadium te Dublin met 5-1 van Finn Harps en staat eerste in de Premier Division.

Lappenmand

KAA Gent kan nog geen beroep doen op Nurio Fortuna (spierblessure), Julien De Sart (gescheurde adductoren), Elish Owuse (gescheurde enkelband), Tarik Tissoudali (gescheurde kruisband) en Andrew Hjulsager (spierblessure).

Shamrock Rovers heeft met Roberto Lopes een verdediger minder ter beschikking door een knieblessure.

Prognose

En dan onze prognose voor de match KAA Gent – Shamrock Rovers. De Belgische wedkantoren wijzen De Buffalo’s aan als licht favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een zege van AA Gent en zetten in op een 2-1 overwinning van de ploeg in Gent bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen KAA Gent – Shamrock Rovers

De Belgische wedkantoren schalen de hoogste pre-odds in bij een zege van Shamrock Rovers. Komt de Ierse ploeg zegevieren in de Ghelamco Arena? Dan kunt u tot maximaal x 9.40 keer de inleg scoren bij de bookmakers.

Een gelijkspel is in de pre-fase goed voor een zeer straffe bookmakers beloning die kan oplopen tot maximaal x 5.00 keer uw speelbedrag. Als voetbalgokkers mag u daar dan best fier op zijn!

In het 1X2 spelsysteem staat een gemiddelde quotering van x 1.36 keer de inleg voor u paraat als KAA Gent zegeviert in de Ghelamco Arena.

De Europa Conference League match KAA Gent – Shamrock Rovers wordt gespeeld op donderdag 15 september om 18:45 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Voorspel de match bij de Belgische wedkantoren en scoor de strafste quoteringen via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN